un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

PC Garage: router cadou la laptopurile din promoție

13 Jan 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

oferta_pcgPC Garage are o promoție prin care primiți cadou un router wireless D-Link DIR-615 cu orice laptop din campanie.

Este un router ce suportă inclusiv 802.11n și are porturi de 100 Mbps. Nu-i în topul meu al routerelor, dar nu contează, promoția este bună în contextul în care și laptopurile ei sunt genul pe care le-ai cumpăra pentru părinți, copii, studenți sau activități office fără mari pretenții, unde un router bine și completează ideea de mobilitate. “Uite mamă, acum poți să-l duci în orice cameră și vorbim pe Skype și de acolo”.

VEZI AICI TOATE MODELELE DIN PROMOȚIE

    5 comentarii

  1. Cred ca nu ai apucat sa-ti verifici articoulul.

    promoția este bună în contextul în care și laptopurile ei sunt genul pe care le-ai cumpăra pentru părinți, copii, studenți sau activități office fără mari pretenții, unde un router bine și completează ideea

      (Citează)

  2. Oarecum în ton cu articolul următor, cred că merge lumea pe ultima variantă, aia cu sistemul de operare, nu? Exclud varianta linux, pentru că e pentru părinți, copii etc.

    Următoarea stație, Pirateria! Punem și noi un 7 să fie bine, zic.

      (Citează)

    • @dam167: asta cu laptopurile fără sistem de operare e o chestie tipică României și e vina importatorilor. Marile firme de distribuție (NOD, RHS etc) comandă laptopuri fără OS, să fie mai ieftine la raft, că tot românul știe să se descurce. Se ajunge la situații paradoxale, gen laptop de 7000 de lei fără sistem de operare inclus.

      Microsoft de luptă de mulți ani să oprească practica asta, dar întâi e nevoie de salarii mai mari și ceva mai multe idei privind licențe și legalizare.

        (Citează)

  3. Am pe acasa pe undeva un router DIR-615, foarte OK la vremea lui, mai ales dupa ce i-am pus DD-WRT

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus