un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un român va merge în spațiu

16 Dec 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Concursul acesta este prea mișto pentru a fi ignorat. Un român va merge din nou în spațiu, trimis de Philips în urma unui concurs internațional cu 20 de bilete, din care unul este garantat României.

Concursul este legat de noile aparate de bărbierit Philips seria 9000, dar nu este condiționat de achiziția unuia. Pentru a vă înscrie în conurs, intrați pe site-ul oficial și răspundeți la întrebarea “Tu ce ai vrea să faci în spațiu?” (răspunsurile indecente nu se acceptă) și alți doi pași de identificare.

CLICK AICI PENTRU SITE-UL CONCURSULUI

Zborul este efectuat de XCOR Space Expedition cu lansare din America, iar toate cheltuielile – inclusiv de transport acolo – sunt suportate de Philips. Zborul promite imponderabilitate și o priveliște de neuitat de la 60-100 km altitudine deasupra planetei. Vreau și eu!

Vă puteți înscrie până la 31 decembrie 2014. Din regulamentul destul de stufos înțeleg că poți înscrie mai multe materiale pentru șanse suplimentare.

Noul aparat arată ca mai jos și poate fi cumpărat și de pe eMAG, iar funcțiile sale sunt la fel de avansate ca un zbor în spațiu: capetele de tăiere se pliază pe 8 direcții, iar aparatul taie cu 20% mai multe fire într-o trecere decât o generație anerioară.

Philips S9111

    11 comentarii

  1. da, e frumos ca idee, in practica s-ar putea sa fie un bilet doar dus.

      (Citează)

  2. O idee extrem de interesanta dar nu exista anumite teste pe care trebuie sa le treci inainte sa pleci in spatiu, daca omul pe care il aleg nu se descurca ma intreb ce se intampla atunci!

      (Citează)

  3. Laba. Sunt curios cum se intampla si in ce directie o ia. Testul asta sigur nu s-a mai facut.
    Asta desigur daca nu explodeaza vehiculul ala asa cum s-a intamplat de curand cu un zbor de test.
    Merita sa mor pentru o laba?

      (Citează)

  4. Eu sunt de parere ca merita, indiferent de riscuri. Sigur e si o asigurare de viata ce ar putea fi incasata de familia defunctului.

      (Citează)

  5. @inchirieri microbuze: scrie destul de clar ca vei fi testat si apoi vei face si training, iar daca pici sau refuzi premiul (nu il poti da altcuiva), premiul revine urmatorului din lista celor extrasi (care trebuie sa se supuna aceluiasi mecanism); iar daca toti cei 6 extrasi refuza/pica, atunci premiul nu se mai acorda.

    M-am uitat la cei inscrisi si e surprinzator cat de multi vor sa isi faca selfie-uri…

      (Citează)

  6. @Radu & Marius, totusi cum sa vorbesti cu unu pe care il cheama inchirieri?

      (Citează)

  7. un roman afost trimis demult in spatiu, de uniunea sovietica

      (Citează)

  8. Am preferat Braun W2FS la masini de ras electrice, rezultatele sunt surprinzator de bune pentu un sistem de barbierit in linie.
    Philips pare interesant pentru ca are capetele care se rotesc si care in teorie prind mai bine barba pentru ca o ataca din mai multe unghiuri. N-as refuza unul cadou :)

    In spatiu as lua cateva fire de par din blana motanului, sa fie mai aproape de stelele intre care s-a dus.

      (Citează)

  9. Gaelex eu sunt fan Philips, la capitolul aparate de ras am mai multe de la ei, cel mai vechi avand peste 12 ani si functionand impecabil.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus