un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 4 decembrie 2014

4 Dec 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

    8 comentarii

  1. Radule – de ce nu-ti cumperi ASUS T100TAM … este superior TAL-ului din toate punctele de vedere ! si ceva mai ieftin +500HDD magnetic

      (Citează)

  2. Nu văd la ce-i superior, plus că vreau o tabletă cu 3G și doar versiunea TAL are aia.

      (Citează)

  3. Nu știu care e strategia pcgarage, dar (cel puțin) de pe RDS nu prea le merge site-ul.

    http://www.downforeveryoneorjustme.com/pcgarage.ro

      (Citează)

  4. Eu am mers pe lenovo miix2 pt rezolutia fullHD, tableta o tii destul de aproape de ochi si se vede diferenta, plus difuzoarele stereo de calitate. Presupun ca ai ales varianta TAL pt modulul 4G.

      (Citează)

  5. @Radu: în Constanța ajunge mai greu semnalul :D

    Pentru că tot pui link-uri spre PCG mă gândeam că știi pe cineva acolo și ai cui să transmiți :)

      (Citează)

  6. In aceeasi bani iti iei un HP de 13.3″ pe Core i3 pe care merge Windows complet si ce modem 3G vrei tu. Asus 100TA e un gadget simpatic, cu oarece utilitate, dar totusi limitat. Si e cam greu de folosit ca laptop pentru ca diagonala de 10″ forteaza mult ochii.

    HP-ul sta binisor si la portabilitate, la 1.5kg ale sale fata de 1.1kg ale Asus 100TA in varianta cu tastatura conectata.

      (Citează)

    • @Gaelex: am un Asus UX31 mai ușor și mai performant decât acel HP.

      Totuși, o tabletă intră în borsetă, iar dacă iau doar ecranul cu mine (de exemplu la o plecare de o noaptea sau un drum pe undeva) îmi permite să accesez totul în Windows-ul cu care sunt obișnuit, asta cu 500 de grame bagaj și dimensiuni foarte reduse. Altfel, Nexus 7 cu 3G ar fi scris pe mine.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus