un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 3 decembrie 2014

3 Dec 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

  2 comentarii

 1. mircea (primul)

  03/12/2014 la 8:47 AM

  in sfarsit, se uita si sony la tarile de sub lumea a treia. recte noi. sunt curios ce preturi o sa aiba dlc-urile si jocurile comparand cu preturile de pe contul de uk. e bine ca acum 2 zile am sters contul de romania si mi-am facut de anglia ca sa pot sa-mi iau dlc-urile la driveclub. minunat…

    (Citează)

  • Lasă că eu pentru aparatul a6000 a trebuit să-mi fac cont pe Anglia, după ce pe România m-a lăsat să fac, dar la prima logare mi-a spus că România nu e suportată. Și apoi mă deloghează automat, fără nici o posibilitatea de a schimba ceva.

   Așa că am folosit alt email pentru un cont pe Anglia și pentru a cumpăra o aplicație de 5 dolari mi-am luat un voucher preplătit de PSN de pe un site englezesc, l-am încărcat și am reușit să plătesc așa. Cu cardul nu voia, vedea că nu-i card de Anglia.

   Sony ftw!

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus