un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Încep sezonul urărilor cu una atipică

3 Dec 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Vin sărbătorile. Oricât v-ați dori, este imposibil să nu auziți un “fie ca lumina să vă aducă…” sau alte astfel de urări pompoase; este mereu măcar un coleg de muncă ce trimite astfel de mesaje.

Ei bine, voi puteți da un exemplu cu o astfel de urare. Iată începutul celei gândite de mine. Este bazată pe experiență personală, este video și e cu pisici:

Continuarea o găsiți aici pe shareuiestefericit.ro.

Este platforma creată de Telekom Romania unde oricine poate încărca o urare în format video, foto sau text, o poate particulariza cu diverse rame pregătite de artiști și o poate trimite prietenilor prin rețelele sociale. Va ajunge la ei imediat după moderare.

Materialele la care alegeți să devină publice pot deveni chiar sursă de inspirație pentru o trupă de improvizație, care le va reinterpreta în stil propriu. Mai mult, urarea ta, dacă este bună, poate ajunge inclusiv să fie promovată de Telekom sau plasată în reclamele TV, o șansă bună de a deveni vedete.

Odată cu platforma #shareuiestefericit, s-a lansat și oferta Telekom de Crăciun, care conține pe aceeași factură voce mobilă Nelimitat Voce L într-un pachet care include și televiziune în casă și pe mobil prin Telekom TV Web & Mobile, Internet fix și telefonie fixă cu minute inclusiv internaționale, aparat telefonic și altele. Toate patru costă începând de la 132 lei/lună.

    11 comentarii

  1. mircea (primul)

    03/12/2014 la 11:07 AM

    mama, urasc pisicile din ficati. le-as face pe toate manusi, concomitent cu transformarea maidanezilor in bocanci.

      (Citează)

  2. pisici curentate everywhere ! :))

      (Citează)

  3. Da’ bradul unde e?

      (Citează)

  4. mircea (primul)

    03/12/2014 la 12:59 PM

    sunt animalele cele mai inutile din istoria umanitatii pe care omul le-a domesticit. toate animalele domesticite, cu exceptia astora au o utilitate, un scop. astea sunt degeaba. mai trebuie sa le suferi si ifosele.

      (Citează)

  5. Adorabile :D

      (Citează)

  6. fuuuuuuuk ….. pisici ….. pisici …. so pe ele Labus

      (Citează)

  7. mircea (primul)

    03/12/2014 la 2:28 PM

    @tiberiu taci ca te domesticesc

      (Citează)

    • Nu știu ce să zic, de-a lungul istoriei s-ar putea să fi fost mai utile pisicile. Au ajutat la eliminarea ciumei pentru că nu lăsau șobolanii să se înmulțească, protejau recoltele prin hambare șamd. În general unde se duceau coloniștii luau și pisici cu ei, nu doar câini.

        (Citează)

  8. Pui poze cu pisici ca sa ne atragi, apoi ne zici de telekom? :( Not fair Radu, not fair…

      (Citează)

  9. urarea este foarte bine venita pentru amatorii care au in casa animale de companie… :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus