un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 15 decembrie 2014

15 Dec 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

  9 comentarii

 1. a fost campanie de marketing la amazon!!!1111

    (Citează)

 2. asta este sigur, era campanie de marketing

    (Citează)

 3. S-au luat după eMag.

    (Citează)

 4. Totusi…. “Amazon said that the majority of the orders had been canceled, with no cost to retailers. I have, though, contacted the company to ask how those retailers who might have been affected would be compensated. I also asked about the nature of the third-party glitch. I will update, should I hear.”

    (Citează)

 5. Steam o sa aiba reduceri incepand de pe data de 18 sau 19.12 – Winter Sales. Strangeti bani pana atunci de la bunici …

    (Citează)

 6. Pe steam au fost reduceri si in perioada Black Friday, eu mi-am luat CS:GO cu 5 euro.

  Amazon nu poate onora comenzile pentru ca sunt produse vandute de 3rd party.

    (Citează)

 7. Nu a fost din vina Amazonului , cei carora li s-a intamplat erau 3rd party sellers care au folosit un software de la o alta companie .

    (Citează)

 8. Reducerile la jocuri sunt ok, dar am gasit alte site-uri care au reduceri mai bune. Mi-am achizitionat un joc de pe site-ul de mai sus, am dat niste banuti, dar ma voi distra.

    (Citează)

 9. acum depinde ce doriti de la tehnologie… eu zic ca nu se merita in a investi o gramada de bani in ceva ce doar sa te lauzi ca il ai, cum se practica la noi cu telefoanele mobile.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus