un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Blat cu fulgi de porumb crocanți pentru pizza

17 Dec 2014  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Așa arată blatul Crunch Crust de la Pizza Hut, cel acoperit cu fulgi de porumb. Știți reclama, e cu tipul care nu mai aude nimic din jur pentru că tot crănțăne la pizza din asta.

Marginea aceea este umplută cu cremă de brânză. Se pare că Pizza Hut vrea cu tot dinadinsul să mănânci și marginea blatului, că de asta au tot felul de soluții precum aceasta, Cheesy Bites sau Crown, cel cu brânză topită pe care o poți unge peste pizza. Revenind la Crunch Crust, cel cu fulgi de porumb, este disponibil atât în restaurante cât și la livrare într-o promoție limitată până prin ianuarie 2015.

E bun, e un pic crocant, dă un alt gust blatului exterior, dar nu devine deranjant prin duritatea fulgilor. Dacă ajungeți la Pizza Hut, încercați-l până nu iese din meniuri.

    10 comentarii

  1. Mai degrabă Pizza raHut – Oh Snap!

      (Citează)

  2. PHD Delivery mereu vine tarziu in zona mea si mereu arata foarte prost pizza . Stau in zona Floreasca dar desi primesc mereu flyere pe usa nu am avut o ora de livrare mai mica de 60 de min .

    De cand s-a inchis Pizza Rock&Roll nu prea am gasit un inlocuitor :(

      (Citează)

  3. Mie nu mi-a placut deloc blatul ala.

      (Citează)

  4. Fulgii ăia de păpșoi par a fi lipiți cu ceva miere acolo. Nu mi-a plăcut, nici măcar nu crănțăneau. Să revină blatul Crown odată!

    Ia să fac o petiție on-line…

      (Citează)

  5. cea mai buna e cea de la graffiti, cu blat dublu cu branza cu mucegai la mijloc.
    da, branza cat toata pizza, nu doar in margine.

      (Citează)

  6. rock&roll pizza… damn!

      (Citează)

  7. Gogu Pardalian

    17/12/2014 la 7:17 PM

    @Andreiexe: marea majoritate a fast-foodurilor/pizzeriilor/restaurantelor cu catering livreaza in 60 de minute chiar daca comanda e gata in 10. Pur si simplu o tin la cald iar curierul sta degeaba. Nimeni nu vrea sa aiba in zilele aglomerate reclamatii de genul “ba, cum se face ca veniti la mine mereu cu comanda in 20 de minute si acu’ va astept de 45, fir-ar mamele voastre etc.”

      (Citează)

  8. Fulgii sunt lipiti cu miere si asta ii da un gust dulce. Grețos tare in combinație cu pizza iute.

      (Citează)

  9. Am auzit ca branza topita e foarte sanatoasa.

      (Citează)

  10. Crown era de vis … dar intre timp avem Philadephia de la Domino`s …. delicios !

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus