un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Băuturi online de la BeiCeVrei

28 Dec 2014  ·

GÂNDURI  ·

23 comentarii

Înainte de Crăciun am comandat băuturi online de pe două site-uri mai mari de profit, beicevrei.ro și smartdrinks.ro, ambele aparținând unor distribuitori mari de băuturi.

La Bei Ce Vrei (ține de Tribeca Drinks) am comandat vineri după-amiază și totul a decurs foarte bine. Am plătit integral cu cardul la comandă; site-ul n-a avut nici un mesaj de finalizare cu succes a comenzii, dar am primit pe email confirmarea, am fost sunat după vreo două ore și am convenit ca livrarea să se facă a doua zi (sâmbăta) sau luni, după cum oi avea noroc.

Sâmbătă la ora 10 deja aveam băuturile, aduse cu o dubă mare ce urma să ducă alcool și pe la barurile și restaurantele din zonă. Am primit comanda în două cutii de carton, fiecare sticlă fiind suplimentar protejată de alte cartoane. Pisica nu era inclusă, aia ne aparține și ca de obicei este foarte entuziasmată de orice cutie de carton.

beicevrei_1beicevrei_2

Printre ele, cadoul meu de Crăciun, un whisky Macallan Sienna single-malt. În fiecare an îmi iau câte un whisky premium, anul trecut a fost un Yamazaki japonez, acum voi încerca acest Macallan. Cei care-l produc au trecut recent la un alt sistem, nu mai anunță vârsta băuturii, ci diferă doar culoarea, cu cât mai închisă cu atât mai matur este whisky-ul. În ordine, avem Macallan Amber, Sienna și Ruby.

beicevrei_3

Whisky-ul îl deschid după ce termin cu renovarea. Am mai luat un Aperol și niste vinuri Liliac românești. Vă zic ulterior și de comanda de pe celălalt site.

    23 comentarii

  1. Parcă numai seria 1824 nu e cu ani… sau cine mai știe? Am primit un ”Gold” dar nu m-am încumetat să-l desfac încă, aștept review-ul de la Sienna și, evident, o ocazie.

      (Citează)

  2. Da, sigur ai “comandat” tu de baut online pentru Craciun.

    Ziceai intr-un articol vechi ca pui ca tag keyword-ul “publicitate” cand faci un advertorial.

      (Citează)

    • @Marius: da, dacă ar fi fost publicitate aș fi pus tag-ul, dar nu este.
      Am plătit 6 milioane.
      Eu beau niște băuturi bune.
      Tu afli de un magazin ok, ca de altfel ceea ce vreau să arăt oamenilor și prin alte articole.

        (Citează)

  3. De, trebuie sa traiasca si omul din ceva…
    Niste ads pe blog, youtube earnings, publicitate mascata, item placement… toate adunate ca sa ai ce manca, bea si f…e si chiar si o excursie-doua pe an, tot pe banii sponsorilor.
    Ce, tie nu ti-ar placea, Marius? ;)

      (Citează)

  4. Ba ce naiba va deranjeaza ma pe voi daca zice de unde le-a cumparat ? Ce vroiai sa zica le-am comandat online duceti-va si cautati pe google , iar dupa daca voi gasiti un magazin mai ieftin care va da teapa va intoarceti tot aici si va plangeti .

    Si chiar daca ar face o reclama , tot nu va inteleg cu ce te deranjeaza pe tine ca iti zice de un magazin preferi mii de banere / pop-uri pe blog sau un post pe care nimeni nu te obliga sa-l deschizi / citesti .

      (Citează)

  5. Poate ar trebui sa afle si nesimtitii de la altex (nu merita caps) cum/cind se fac livrari. Am comandat de pe 20 decembrie un produs si ghici!..nu a venit nici astazi. Pe 23 i-am sunat si un gog ce a raspuns dupa vreo 40 minute la telefon mi-a spus, sincer, ca habar n-are de ce, dar nu are (in sistem, presupun) nici o informatie despre stadiul comenzii mele..era si el mirat..comanda aparea, dar atit. Si trag impresia ca asa va si ramine. Cum sa le fac publicitate negativa mai multa si mai buna? Idei, va rog.
    Intrebarea nu e pentru Radu, nu i-as cere lui asa ceva. Multumesc!

      (Citează)

  6. Kaspersky blocheaza site-ul beicevrei.ro…

      (Citează)

  7. Ba, cinstit acum, eu chiar am intrat pe siteu cu pricina. Vazut, pus gand rau pe cateva lucrusoare si cam atat. Ma mai uit si prin magazine “clasice”.
    Acum nu inteleg de ce nu ii trantesti un PAID in fata articolului. Pe zi ce trece parca te lacomesti mai mult. Nu era mai OK fata de cititoru’ tau sa fii zis ca ai avut o oferta de la baietii de la beicevrei, iti dau si ei o reducere si le faci un articol? Tu chiar crezi ca daca ne prezinti treaba asta asa de frumos impachetata, la fel o sa mearga si comanda lui gigifrana?
    Pe zi ce trece stau si ma gandesc daca nu cumva blogarii astia cand ajung la un anumit nr. de vizitatori li se urca la cap…. un sentiment de vedeta…
    Tie pana acum iti citeam toate articolele: burgeri, routere, vacante, etc …. nu incepe si tu ca desteptii aia 2 (meltean la volan cu blog si umflatel).

      (Citează)

    • @pew pew die: sincer să fie, credeam că e la mintea cocoșului că dacă în articol apare și numele concurenței lor, cu tot cu link, e clar că NU este articol plătit. Sau crezi că cineva ar plăti pentru astfel de articole? Tu ai plăti?

      Ți-aș arăta factura (ca și cea de la SmartDrinks, pe care l-am programat pentru astăzi), dar nu o fac din principiu, că apoi ar trebui să fac asta de câte ori i se pare cuiva că e articol plătit orice. Ori ai încredere în ce scriu, ori nu, e atât de simplu.

        (Citează)

  8. Marius si Alex, sa traiti, prieteni pe viata !
    L-ati prins si voi cu reclama …….pe maneca.
    Credeam, ca sunt singurul.

      (Citează)

  9. Haterii astia sunt de la concurenta?

      (Citează)

  10. Bre, ăştia care tot ziceţi de “advertoriale”, care-i problema voastră ? ORICE înseamnă review pe acest site este la un produs, în esenţă, comercial. Şi un review/povestire a unei vacanţe în Brugges sau în Porto sau în Turcia sînt comerciale, că doar un sejur acolo nu e gratis. Şi unul al unei călătorii cu avionul. Şi review-ul mîncării pe diferite linii aeriene. Şi orice fel de mîncare. Şi orice fel de ruter, placă de reţea, bec, aparat foto. Şi turul burgerilor. Deci în esenţă dacă nu vreţi să citiţi nici un review, nu intraţi pe acest site. Doar articolele despre pisici sînt, teoretic, necomerciale, că găseşti pisici gratis pe stradă… deşi unii le iau pe bani de la mall.

    PS: eu am citit acolo “am comandat băutura şi am plătit cu cardul”. Deci este un review al unui produs cumpărat, la fel ca orice client . Dacă zicea “am comandat băutura şi mi-a fost livrată gratis în schimbul unui articol favorabil pe blog” atunci era altceva.

      (Citează)

  11. Recunoaste ca si la Regnum Carya ai fost gratis.

      (Citează)

  12. @nwradu.
    Posibil sa ma fii inselat. Atunci primeste scuzele de rigoare … chestia e ca in online greu mai gasesi oameni sinceri …

      (Citează)

  13. Tocmai mi-am făcut și eu cadou un ditamai pachetul de la ei. După ce ajunge revin cu poze cu Pina Colada sau Tequila Sunrise și, bonus, pisoiul lipit de cutia de carton.

      (Citează)

  14. http://www.bauturi-evenimente.ro
    Un alt site de profil…il recomand , am comandat de multe ori si pe langa preturile bune sunt si foarte seriosi :)!!

      (Citează)

  15. @nwradu: Cand mai cumperi Macallan, nu mai lua din astea, de “ultima generatie”..Gold, Amber, Sienna, etc. Din cauza ca si-au epuizat stocurile de whisky vechi (adica alea clasice, de 12, 18 etc), magarii scot acum de-astea, fara vechime trecuta pe ambalaj. Prin urmare, evident ca in ele vei gasi orice, numai whisky vechi nu. Deci cel mai bine cauta si ia, daca mai gasesti pe undeva, din alea “clasice”, de exemplu Fine Oak-urile, de 12 sau chiar 10, fie triple cask matured, fie sherry cask matured. Ca sa zic asa, le bate la curu’ gol pe astea no age.

      (Citează)

  16. LeV:
    @nwradu: Cand mai cumperi Macallan, nu mai lua din astea, de “ultima generatie”..Gold, Amber, Sienna, etc. Din cauza ca si-au epuizat stocurile de whisky vechi (adica alea clasice, de 12, 18 etc), magarii scot acum de-astea, fara vechime trecuta pe ambalaj. Prin urmare, evident ca in ele vei gasi orice, numai whisky vechi nu. Deci cel mai bine cauta si ia, daca mai gasesti pe undeva, din alea “clasice”, de exemplu Fine Oak-urile, de 12 sau chiar 10, fie triple cask matured, fie sherry cask matured. Ca sa zic asa, le bate la curu’ gol pe astea no age.

    Asta sună a teorie conspirațională, dar ceva dovezi sunt că “vei găsi orice”?

      (Citează)

  17. Pur si simplu vanzarile de Macallan au depasit estimarile lor din urma cu 10-20 de ani, adica de atunci cand ar fi trebuit sa puna la invechit suficient whisky ca sa nu ramana azi fara. Prin urmare, pana ajung cele puse acum in butoaie la varsta necesara, fac si ei ce pot: scot pe piata de-astea cu nume, dar fara specificatii de varsta.
    De gasit, da, se gasesc, inclusiv pe cateva siteuri din Ro. Din fericire romanii nu se inghesoaie sa cumpere sticle de whisky scumpe, vorba aia, cu banii pe un Macallan, poti sa iti faci 10 selfiuri pe feisbuc cu Balantainu sau cu Geoniualcaru…

      (Citează)

  18. Scuze, am citit intrebarea ta doar cu un ochi, respectiv ala care se deschide abia dupa pranz.
    Nu e vorba de dovezi, e pur si simplu chestie de rationament. Intotdeauna, in materie de single malts, vechimea e principalul lucru care vinde sticla. Prin urmare, daca in sticlele alea s-ar gasi whisky vechi, adica de 10 ani macar, poti fi sigur ca ar fi fost scris mare, pe eticheta. Per a contrario, daca nu scrie, nu se egzista.

      (Citează)

  19. La aproximativ 2 ore de la comanda mi-au livrat produsul. Pretul a fost mai mic decat pe alte site-uri, iar faptul ca livrarea este gratuita, indiferent de valoarea comenzii este un plus.

    Ulterior am fost dezamagita deoarece i-am sunat sa imi storneze factura, aveam nevoie pe companie, insa nu au dorit, iar motivul a fost ca au prea multe stornari si nu doresc sa anuleze. Domnisoara de la telefon a fost nepoliticoasa si ironica.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus