un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vino cu mine la Bloggers LAN Party 6!

12 Nov 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

OK, super veste pentru gameri! Sâmbăta aceasta, de la ora 10, Toma Nicolau organizează Bloggers LAN Party, când ne strângem toți și ne luptăm multe ore în FIFA 2015 pe PS3, DOTA 2 și Team Fortress pe PC. Și vestea bună este că pot să iau cu mine un cititor acolo.

Așadar, dacă vrei să mă însoțești acolo, lasă-mi un comentariu în care să-mi spui de când te joci pe calculator și ce jocuri ți-au rămas în minte de-a lungul anilor. Pe seară trag la sorți un gamer-câșțigător.

Foarte important! Dacă nu puteți veni sâmbătă de la ora 10 și să stați acolo multe ore, mai bine nu participați. Nu primiți nimic decât distracție, așa că fiți siguri că vreți și puteți să fiți acolo.

BLP6 are loc sâmbătă la ora 10 la Impact Hub etajul 3, în strada Halelor 6, zona Unirii, lângă Hanul lui Manuc și este sponsorizat de AVstore și Maven Hut, cu sprijinul AMD (care ne va asigura calculatoarele) și al Impact Hub (locația).

AVstore este un magazin cu mare experiență în electronice și mai ales audio hi-fi high-end. Acum vreo 8 ani de la ei mi-am cumpărat televizorul, erau singurii care la vremea aceea îl aveau în stoc. Am discutat o singură dată cu ei, când le-am cerut factura pe email pentru a o plăti prin transfer bancar (pe vremea aceea plățile cu cardul erau ceva SF), ei mi-au trimis-o, am plătit-o, 3 ore mai târziu aveam televizorul acasă.

8 ani mai târziu, sunt în continuare un nume mare în vânzarea de echipamente audio hi-fi, iar showroom-ul lor rămâne un fel de loc de pelerinaj pentru toți cei pasionați de astfel de echipamente și de sunet de înaltă fidelitate.

MavenHut este firma lui Bobby Voicu, blogger devenit antreprenor, cunoscut pentru jocul Solitaire Arena, foarte popular la nivel național și internațional. Recent acum, în Barcelona în aeroport, un străin a scos tableta și a început să joace Solitaire Arena lângă mine. Jocul ia conceptul Solitaire și-l face online, integrat cu social media și cu prietenii tăi.

bloggers_lan_party_6

    9 comentarii

  1. Primele jocuri pe PC au fost Prince of Persia, Aladin, The Adventures of King Dengotti, Grand Prix 2, jocuri care mi-au deschis apetitul, prin 1996 cred, jucam la un prieten, coleg de clasa care avea un IBM Pentium 2. Jocurile de capati au fost si au ramas Unreal Tournament 2 si FIFA incepand cu ’98+

      (Citează)

  2. Am inceput cu FIFA ’98 pana la FIFA 2006.
    Am inceput cu Counter-Strike 1.5 si am terminat cu CS GO
    N-am renuntat la NFS. :)

      (Citează)

  3. Daca as fi fost din Bucuresti, as fi participat cu mare placere. Eu ma joc CSGO si Dota 2. :)

      (Citează)

  4. The place where weekends go to die…

      (Citează)

  5. In general cand ne strangem de un lan party trebuie sa fim minim 8 , jucam dota 2 foarte mult , urmat de cs go , starcraft 2 si un joc mai funny gen Chivarly .

    Acum 5 ani cand inca se juca Dota 1 am fost la lan party-ul de la politehnica si am stat 12 ore intr-un final castigand locul 2 .

      (Citează)

  6. Good news! Ne vedem acolo! :)

      (Citează)

  7. Damn 1 /3 sanse si tot nu ies :P

    Well aia e , m-as fi bucurat sa-i bat pe babaci la dota 2 .

      (Citează)

  8. @Andreiexe – 1/2 de fapt, ca Daniela nu ar fi avut niciodata sansa cu Matilda pe aici…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus