un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 25 noiembrie 2014

25 Noi 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

  2 comentarii

 1. Squeee!! Finally SwiftKey pe iOS are romana :)

  Oricum, era funny ca il folosisem inainte pe android, cu romana cu tot, si deci a apucat sa invete cateva cuvinte. Si acum pe iOS mi le sugereaza periodic si pe alea, iar eu le folosesc, ca sa-i confirm “invatatura”, sa nu le piarda cumva. Si de-aia tot ce scriu in ultima vreme de pe telefon e un amestec de cuvinte cu diacritice (cele stiute dinainte) si fara. Ce bine ca de acum pot sa folosesc diacritice, diacritice everywhere :)

  Zic asta desi, dupa cum se vede, nu e ca si cum nu pot trai fara diacritice in mod normal; dar imi place sa le am pe telefon for some reason.

    (Citează)

 2. @Kay: Ai auzit vreodata de “Deby”?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus