un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 18 noiembrie 2014

18 Nov 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

    9 comentarii

  1. Westworld a fost si film

    http://www.imdb.com/title/tt0070909/

      (Citează)

  2. Si nu e SF western (ca Firefly) ci un SF despre un parc de distractii cu teme western.

      (Citează)

  3. Westworld dubios? De ce? :)

      (Citează)

  4. @Radu din experienta ta cu SSD-urile, care sunt brandurile cele mai bune spre care ar trebui sa ma orientez in momentul in care ma decid sa imi iau un SSD? Eu stiu de Intel si Samsung.

      (Citează)

    • @Adrian: e lungă discuția. Intel și Samsung sunt bune, dar am mare încredere și în producătorii tradiționali de memorii flash, precum Toshiba, Sandisk, Adata, Kingston șamd.

      Dacă iei ceva ieftin, nu prea contează. Diferențe apar la gama scumpă, care costă de două ori mai mult, unde se mai văd ceva diferențe. În opinia mea, nu merită diferența decât dacă nu-ți pasă de bani. Cam orice SSD văzut de mine făcea ceea ce trebuie, adică să meargă mult mai rapid ca un HDD, să fie silențios și să consume mai puțin.

      Un sfat mai bun este să iei ceva cu garanție cât mai mare și MTBF cât mai mare, indică o fiabilitate mai bună.

        (Citează)

  5. @thundermar>> sf si western in aceeasi propoztie?

      (Citează)

    • @alioja: este un gen de science-fiction, arătând în general diverse planete mai pe la marginea galaxiei, unde a ajuns tehnologia, dar nu și civilizația modernă, așa că multe lucruri se rezolvă ca în vestul sălbatic, cu legea pistolului și a șerifului.

      De ce portă toți pălărie și utilizează cai, în timp ce trag cu lasere, n-aș putea să-ți spun, dar explicații se găsesc mereu, precum că e mai ușor cu calul decât să duci mașini futuriste acolo. Ca idee nu pare chiar atât de dubioasă, că doar și acum la oraș unii au tehnologii șmechere, gen încărcare wireless sau trenuri suspendate, iar la 100 de km distanță se merge cu căruța.

      Firefly, Saber Rider șamd.

        (Citează)

  6. Nu stiam de partea cu MTBF. Mersi frumos pentru sfat!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus