un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pregătește-te pentru Black Friday-ul eMAG!

19 Nov 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

23 comentarii

Black Friday-ul cel mai așteptat, cel de la eMAG, începe peste două zile. Mă gândesc că ați aflat deja asta din sutele de reclame și mențiuni din toate mediile de informare posibile, plus din skin-ul negru pe care l-a îmbrăcat azi dimineață acest blog (citiți aici ghidul de supraviețuire).

V-am spus deja ce pregătește eMAG: peste 450.000 de produse în stoc, de la laptopuri și telefoane la electrocasnice și televizoare la parfumuri, cărți și jucării, cu reduceri de până la 75%. A fost făcută și o investiție mare în personal suplimentar și servere pentru ca totul să meargă ca pe anvelope (o altă categorie ce va avea produse în ofertă).

Am aflat trei oferte, ca să vă fac poftă:

  • Mixer vertical Philips – 99 lei
  • Monitor LED 18,5 inchi – 199 lei
  • Masina de spalat rufe Beko, cu display digital – 699 lei
  • iPad – 699 lei

Eu caut frigider, plită și cuptor incorporabil, abia aștept să văd oferta întreagă.

Ca să meargă totul ca pe anvelope și pentru voi, fiecare client în parte, există două condiții: să ai cont făcut, cu adresa de livrare completată sau actualizată, și să te asiguri că ești logat în el cu o zi înainte. Astfel vei putea comanda din două click-uri, spune eMAG, că doar nu vrei atunci să-ți aduci aminte parole și să cauți coduri poștale pe net, în loc să lansezi comenzi. Nu pierde timpul pentru că stocurile nu sunt infinite.

Promoțiile încep vineri 21 noiembrie dimineață pe homepage. Cât de dimineață? N-au vrut să spună, dar eu la 6 dimineața, poate și mai devreme, voi fi la calculator, tocind tasta F5.

blog_bf

    23 comentarii

  1. Uau! Ce teaser interesat de oferte. Abia astept sa nu ma trezesc pina nu se termina alea de vindut! Pe bune? Asta dau ei ca teaser? Mixer, monitor de 18 inchi si o masina de spalat a carei mare calitate e ca are display digital?
    Ca sa nu mai intreb indirect emagul care e faza cu preturile la LG G2 Mini? Daca e o anume culoare poate fi si cu 300 lei mai scump?

      (Citează)

  2. au mai dat astia de la emag BMWul? parca trebuiau sa-l dea in max 20 de zile de la Halloween.

      (Citează)

  3. Oho, eMAG s-a pregatit bine. Cu promotii de genul crestem pretul inainte ca sa para ca l-am scazut de Black Friday. Exemplu LG G3 16Gb
    eMAG, 2200 lei – http://www.emag.ro/telefon-mobil-lg-g3-4g-16gb-silk-white-lgd855-a6rowh/pd/D1NKZBBBM/

    marketonline, 1850 lei si cadouri multe – http://www.marketonline.ro/telefoane-mobile/telefon-mobil-lg-smartphone-g3-d855-quad-25-ghz-ram-2gb-flash-16gb-quad-hd-55-inch-1440×2560-android-44-silk-white

    pcgarage, 1939 lei – http://www.pcgarage.ro/smartphone/lg/g3-d855-lte-16gb-white

    Deja e diferenta de 19% intre eMAG si pretul MarketOnline, de Black Friday o sa para ca e mare promotie doar daca il dau la pretul normal al pietei.

      (Citează)

    • @Gaelex: LG G3 la Black Friday? M-ar mira, poate ceva subțire așa, un 10%. E prea nou.
      La eMAG a fost 1.899 lei până recent, la ceva promoție.

        (Citează)

  4. Asa cum unii le spun tuturor copiatoarelor Xerox desi ele pot fi Canon, Ricoh, Minolta etc sau la scutecele absorbante cei mai multii le spun Pampers pentru mine BlackFriday = Emag.ro Sper ca cei de la emag.ro sa vina cu reduceri adevarate mai ales ca imi doresc un Sony A5000. :)

      (Citează)

  5. A5000 s-ar putea să fie, că a apărut A5100 între timp. Dacă nu, poate un NEX6

      (Citează)

  6. Mihai STanciu

    19/11/2014 la 4:47 PM

    eii poate or avea si o masina de spalat vase rezonabila…. ca de cand pandesc…. si de halloween nu m-am indurat sa iau whirlpool adgu851ix cu 1350ron (1499 oferta – 10% cod reducere mail).

      (Citează)

  7. @gogu: nu mai știu regulamentul, dar parcă era o perioadă mai mare pentru a se valida comanda și pentru a trece perioada de returnare.

      (Citează)

  8. La emag, ca de altfel si la alte 7 magazine “de firma” in domeniul electronice online, urmaresc eu un telefon mobil. Din 17 octombrie. Am sa impartasesc cu voi un link pentru a vedea despre ce vorbesc.

    https://drive.google.com/file/d/0B72pjMNZmQU8UkhjelNQVnVoMWM/view?usp=sharing

      (Citează)

    • @Catalin: sfatul meu este să nu cumperi pentru că discount-ul e mare, ci pentru că produsul pe care-l vrei a ajuns la un preț care se încadrează în bugetul tău (sau măcar este un preț mai bun decât ce era în piață cu o zi înainte – adica dacă va costa 500 de lei chiar nu contează dacă înainte era 800 la unii și 900 la alții)

        (Citează)

  9. Asta fara doar si poate. Eu voiam doar sa vada lumea, macar cei care urmaresc acest site, despre ce afacere este vorba. Ma simt mintit. Fara suparare. Daca esti corect, lasi preturile asa cum sunt, si faci o zi de black friday, nu 2 saptamani, in care reduci la pretul minim posibil. Dar asta este parerea mea, ei cu siguranta au alta. Mersi,

      (Citează)

  10. Radu canta dupa cum il plateste emag :). Lui cred ca i au ajuns plita si frigiderul. Plimba ursu raducu. Tv de vroiam sa l cumpar costa 1800 l au urcat la 2100 ca sa il scada la 1700.
    Il voi lua linistit la un pret bun de la pcgarage.

      (Citează)

  11. Exemplu de teapa emag:

    canon 600d
    http://www.emag.ro/aparat-foto-dslr-canon-eos-600d-18mp-obiectiv-ef-s-18-55mm-is-ii-caneos600d1855isii/pd/EYKS7BBBM/
    la emag costa 2300 de lei acum, el nu a costat atat niciodata, el costa real : 1999
    http://www.pcgarage.ro/aparate-foto-d-slr/canon/eos-600d-plus-obiectiv-efs-18-55-is-ii/
    la flanco in oferta de BF este scazut de 1999 la 1499, ceea ce mi se pare ok.
    Am citit un articol in care directorul flanco condamna cresterea preturilor inainte de BF ( a se vedea ce face e-mag ).

    In concluzie astfel de articole as dori sa citesc pe acest blog in care sa fim pusi in tema cu tepele pe care le dau unii si altii, nu sa imi slavesti tu emagu cu codu tau de afiliere.
    Pacat ca ti-ai pierdut din obiectivitate.

      (Citează)

    • @jack: presupunând că vrei să iei un DSLR și acel 600d va costa de black friday 1.499 lei, un pret despre care știi că-i mai mic decât cel uzual din piață, ce contează că reducerea e afișată față de 1.999 lei, 2.299 lei sau 13.999 lei? Vei cumpăra un aparat foto doar pentru că e reducerea mare sau pentru că-ți trebuie un aparat foto?

        (Citează)

  12. Alt exemplu de pacaleala emag :

    TV Samsung 40H5500 la emag este redus de la costul lui cica 2400 la 1900:
    http://www.emag.ro/televizor-smart-led-samsung-40h5500-101-cm-full-hd-ue40h5500awxxh/pd/DQNHCBBBM/

    In realitate acest televizor nu a costat mai mult de 2250 pe siteul lor, am print scrrenuri cu acest pret.

    Asa ca deschideti canalele de comunicare pe care le ai cu emag si spune-le ca asa cum incep asa or sa si termine :)

    Bine sunt multi care vor cumpara … succes, sa va “batati” sa prindeti teapa emag

      (Citează)

    • Am uitat să zic că pe 21 octombrie, 31 octombrie, 2 noiembrie acel televizor a costat 2400 lei, după ce în perioada septembrie-octombrie a fost la 2.250 lei, da :P

        (Citează)

  13. Combustibil :)) poate fi nu?

      (Citează)

  14. Am revenit cu o alta impresie. Itgalaxy. Ieri, telefonul era 886.25, azi e 914.56. Or fi miscari politice care influenteaza preturile astea (asa ni se spune noua, prostimii).

      (Citează)

  15. Daca gasesc telefonul asta la 750 lei undeva in noaptea asta, revin si imi cer scuze fata de toti si toate.

      (Citează)

  16. Ezact. Merci frumos. Oricum o sa fiu cu ochii palnie dupa el.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus