un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

NASA se joacă în spațiu cu apă și GoPro-uri

30 Nov 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Astronauții de pe Stația Spațială se joacă în imponderabilitate cu apă și o cameră GoPro introdusă în ea.

  6 comentarii

 1. Și nici măcar nu ai nevoie de stabilizare pe video.

    (Citează)

 2. de cand cu BF cam tragi chiuluil pe blog. inca mai ai de numarat la bani?

    (Citează)

 3. Sa sti ca nu putem accesa filmuletele dp mobil si da cam tragi chiulul :D

    (Citează)

 4. Science is sexy

    (Citează)

 5. Sunt atâtea lucruri de testat într-o viață de om.Știința asta e minunată ! Aș fi încercat să beau puțin din acea apă :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus