un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Discovery va transmite live o acrobație #SkyscraperRO periculoasă din Chicago

2 Nov 2014  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

În noaptea de duminică spre luni, pe la ora 02:00, acrobatul Nik Wallenda va încerca să treacă pe sârmă, legat la ochi și fără plasă de protecție, între doi zgârie-nori din Chicago (care nici măcar nu sunt de aceeași înălțime). Canalul Discovery transmite live totul, iar pe net îl puteți urmări pe skyscraperlive.com/romania/

Cam așa arată Chicago de la înălțimea clădirilor între care va traversa americanul.
skyscrape_live_3

Și cam așa se vede în jos. Mi se pare uimitor că poate rezista să privească asta, având sub picioare doar o frânghie. Deși, dacă este și legat la ochi, poate că nu are de ce să-i fie rău de înălțime, nu?

skyscrape_live_4

Imaginile sunt de pe site-ul special făcut de Discovery pentru emisiune, unde puteți vedea informații despre Wallenda, clădiri și traversare, inclusiv acest simulator de perspectivă. Site-ul este excelent, apăsați pe În Direct chiar și acum și veți vedea imagini live de la o cameră video ce filmează pe rând clădirile, platformele de traversare și strada de dedesubt cu tot cu podurile și traficul orașului.

Discovery face astfel o publicitate foarte mișto spectacolului pe care luni dimineață la ora 2 îl va transmite live în 200 de țări. Înțeleg că este și o competiție între țări și filialele locale Discovery, așa că dacă vreți să o ajutați pe a noastră dați mai departe articolul acesta sau site-ul lor sau ce vreți voi cu hashtag-urile #WallendaLive si #SkyscraperRO

skyscrape_live_6skyscrape_live_5
skyscrape_live_2skyscrape_live_1

    5 comentarii

  1. cool :D

      (Citează)

  2. But but… why?

    De ce ai face asa ceva fara plasa de siguranta adica. Iti risti viata la propriu, si pana la urma pt ce? Nu era suficient de impressive daca facea acelasi lucru legat la ochi dar cu masuri de siguranta luate?

    PS Prin “plasa de siguranta” nu ma refer literal la o plasa intinsa pe sub cladirile alea. Dar ceva chestie care sa fie acolo sa-l protejeze in caz ca are ghinion si aluneca.

      (Citează)

    • @Kay: nu are plasă, dar cred că e prins cu o coardă de sfoara pe care traversează. Nu e la fel de sigură ca o plasă, însă, și mai ales nu strică imaginea dând telespectatorilor impresia că de fapt nu e nici un pericol.

        (Citează)

  3. Nu am văzut să aibă coardă de siguranță! Nebun om!

      (Citează)

  4. Doar da impresia ca nu exista niciun pericol! Asta da, adrenalina!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus