un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferte bune din reducerile eMAG Halloween

31 Oct 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Reducerile sunt valabile doar în această noapte și în limita stocului. Consultați întreaga ofertă aici. Orice ați cumpăra, intrați în tragerea la sorți pentru un BMW seria 3 nou.

Vreau să vă arăt doar câteva produse din întreaga ofertă.

  5 comentarii

 1. nu functioneaza link-ul :-(

    (Citează)

 2. Radule. Ti-am trimis o bere si chiar o meriti. In graba am uitat sa-mi dau link pe propriul profitshare :). Oricum am luat ce asteptam de ceva vreme la un pret foarte bun. Fiind aglomeratie la munca nu am avut deloc timp de pierdut vremea decat pe blogurile zilnice si nelipsite. Uite asa am auzit de oferte :)

    (Citează)

 3. Mulțumim Radu! Un HDD extern mi-ar prinde bine, pentru backup. Niciodată nu știi când și se strică HDD-ul intern. :D

    (Citează)

 4. Exact My Bookul de 2TB l-am luat eu acum vreo două săptămân la prețul întreg :(

    (Citează)

 5. Reducerea la Nexus 7 a fost buna, am luat una pentru tata. Pentru ce Eurosport si Digi Online are el nevoie este foarte buna.

  La HDD prefer sa imi iau de pe Amazon UK, ies la 330 de lei oricand pentru 2Tb.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus