un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

asus s5507

Ce va face Antena 3 fără Băsescu la putere?

17 Nov 2014  ·

GÂNDURI  ·

35 comentarii

Într-o emisiune din 5 noiembrie, Mihai Gâdea a arătat la Antena 3 tabloul “Răutatea pământului”, înfățișându-l pe Traian Băsescu sub forma lui Gollum. Îl vedeți la finalul acestui articol.

Dincolo de concluzia evidentă (“ăștia sunt chiar nebuni cu acte”), m-am întrebat ce va face Antena 3 în următorii ani în cazul în care iese Ponta președinte.

Băsescu a devenit președinte în 2004. Antena 3 s-a înființat în 2005 și l-a atacat încă din prima zi, că Voiculescu de asta a făcut-o. A3 nu a cunoscut niciodată o perioadă fără Băsescu președinte, așa că probabil mai mulți se întrebau ce le va rezerva viitorul.

Ei bine, Antena 3 este salvată! Iohannis a fost ales președinte! Nu-mi vine să cred, dar Iohannis a ieșit președinte. Eu mă așteptam la 54% Ponta, aveam și articol scris despre asta, dar Iohannis este președintele României! Antena 3 poate debita minciuni și poate manipula pentru încă 5 ani!

Cameramanii sunt salvați! Cei ce scriu știri sunt salvați! Moderatorii sunt salvați! Pițipoancele lui Capatos sunt salvate! Gâdea e salvat! A ieșit Iohannis, mai au de muncă 5 ani. Pe Voiculescu tot nu-l scoate nimeni de la pușcărie, aia e clar.

(Sunt chiar curios dacă angajații A3 n-au votat de fapt Iohannis, ca să aibă loc de muncă în continuare.)

Se poate observa, însă, că în final puterea de manipulare a Antenei 3 este insuficientă. Toate minciunile lor, tot sprijinul Bisericii, toate gălețile cu făină și toate pliantele ce amenințau cu micșorarea pensiilor n-au reușit să păcălească lumea. La propriu, nu pot ei minți cât pot ei fura. Ieri vorba aceasta a fost adevărată.

Și aici este o lecție mare de învățat: manipularea este periculoasă. Prea multe minciuni pot trezi proverbialul dragon, care odată trezit începe să ți se împotrivească și să ți le întoarcă în față. S-a făcut marea unire – dar nu în sensul sperat de PSD, ci din contră.

rautatea_pamantului

sursa foto: articol Hotnews.

asus s5507

    35 comentarii

  1. vor da faliment. cu tati in pârnaie, banii vin mai greu, reclama din emisiuni s-a redus.

      (Citează)

  2. Ponta a unit romanii. Impotriva lui.

      (Citează)

  3. Eu cred ca tot Basescu o sa fie de vina si de acum incolo. Sunt sigur ca vor considera ca va conduce din umbra. Exact ca o buna teorie a conspiratiei.

      (Citează)

  4. mircea (primul)

    17/11/2014 la 9:02 AM

    @vali lol, vor da faliment. omfg…

      (Citează)

  5. Klaus Iohannis va fi noul Traian Băsescu, dar ce te faci că neamţul este popular! Şi ce te faci dacă rămâne popular şi chiar va tranforma România într-o ţară normală, a lucrului bine făcut?

    Mihai Gâdea, nici nu ştii, cât de mic începi să fii! :)

      (Citează)

  6. dar daca ametitii aia de la 3 chiar asa sunt, putin bolnavi, mincinosi patologici si nu constienti ca realitatea e total alta.

      (Citează)

  7. Ei nu, ca buzunarele varanului sunt adanci.
    Dar furunculul de rtv e posibil sa dispara.

    Speram ca vor fi scuturati bine si cei din CNA pentru absenta totala.

      (Citează)

  8. Acum ca am votat, urmeaza sa vedem cum are de gand Johannis sa ne rasplateasca increderea noua celor 54,66% dintre romani!! Asteptarile sunt mari! A fost Ponta acum urmeaza Parlamentul!

      (Citează)

  9. Era o faza extraordinara in “Scent of a woman” cand Pacino tine un discurs si la un moment dat zice “Gadea, Badea, Ciuvica…. fuck you too!”. Priceless. Ar trebui sa vedeti filmul.

      (Citează)

  10. De curiozitate, poti sa publici articolul cu ponta presendinte?

      (Citează)

  11. Catutzi +1. Ar fi chiar interesant de citit.

      (Citează)

    • @ipo, @Catutzu: n-ar fi interesant, era un fel de istorie a întâmplărilor care au dus la știrbirea poziției PNL-ului: dezbaterea de la Realitatea, faptul că Antonescu nu l-a sprijinit, “ghinion”, faptul că inițial în USL s-a acceptat ca PSD să ia puterea în 2012 și PNL în 2014, dându-le timp socialiștilor să-și solidifice baza de putere, faptul că Antonescu s-a dovedit cam antipatic șamd.

      Era un șir lung ce putea fi urmărit până acum 2 ani și ceva, la suspendarea președintelui. Dar chiar nu mai contează.

        (Citează)

  12. cum ar fi sa il declare curtea constitutionala incompatibil pe iohannis? :)

      (Citează)

  13. @Majestic:

    Acum ca am votat, urmeaza sa vedem cum are de gand Johannis sa ne rasplateasca increderea noua celor 54,66% dintre romani!! Asteptarile sunt mari!

    54,66 dintre romani nu si-au aratat increderea in Iohannis. Increderea in Iohannis au aratat-o cei 3x% din care l-au votat in primul tur. Mai realist, 54,66% nu au vrut sa iasa Ponta/PSD in care au avut increderea ca va face orice dar numai ce e bine nu.

      (Citează)

  14. Asa poti zice ca nu vezi legatura nici dintre crima si dreptul de a conduce un vehicul, dar legea e lege si nu poti obtine permisul daca ai savarsit o crima in ultimii ț ani (sau cel putin asa era cand mi-am luat eu permisul).

      (Citează)

  15. Bulangii de la A3 ar merita o amenda de la CNA din doua motive:
    – campanie electorala in ziua votului ( pro Ponta )
    – dat sondajele de opinie la ora 20:58 – cu 2 minute inainte..

    Sper sa ii vad pe toti someri…

      (Citează)

  16. Aaa….. si sa nu uit si cei de la RTV… alti scarbosi.. filmau invers in strainatate.. Sper sa se termine cu ei…

      (Citează)

  17. Voi ati votat anti 1 post de televiziune sau pentru viitorul vostru (in cazul de fatza reprezentat de presedintele tarii)?

    A iesit Iohannis. S-a vrut strain s-a primit. Acum sa vedem daca este Mesia pe pamant si poate rezolva ceva. Daca la sf mandatului sau, la fel se organizeaza voturile, tot schengen, tot investitii mici avem, tot te uiti sub canapea sau iei cu datorie bani pentru o bere la coltu strazii sau nu poti sa iti platesti creditele, ce s-a rezolvat? Ei o duc bine in continuare si noi o ducem rau in continuare?

    Incepeti sa va maturizati si sa va puneti intrebari adevarate…nu suferiti de ce o sa faca unii si altii ca stati voi linistiti ca nu o s-o duca rau. Ganditi si voi putin mai realist si mai lucid ca depinde viitorul vostru de asta.

      (Citează)

  18. @ Adrian: Mai sunt unii care il asteapta pe Mesia si anunta apocalipsa in fiecare an. Vezi ca tot ce enumeri tu acolo nu sunt atributiile presedintelui.

      (Citează)

  19. mircea (primul)

    17/11/2014 la 12:19 PM

    atunci, daca nu sunt atributiile presedintelui, de ce au fost reprosate candidatilor, in campania asta, peste tot? (inclusiv pe blogu asta)

      (Citează)

  20. Eu nu ma refeream la el personal. Eu ma refeream la tot ce se va intampla sub el pe parcursul mandatului sau. El numeste guvern si premier, el trebuie sa aiba grija sa nu fie conflicte intre dreapta si stanga, el trebuie sa depuna presiuni cand trebuie asupra guvernului pe anumite legi sa fie discutate sau nu sau sa respinga sau nu anumite legi/persoane in favoarea noastra, el trebuie impreuna cu prim ministrul sa ne face o imagine buna in afara ca si tara care in timp poate sa ne scoata din schengen, pe langa asta sa ne asigure stabilitate in zona (sa nu fie conflicte zonale etc).

    Daca cadem in aceeasi plasa de certuri intre presedinte si celealte institutii, automat o sa o ducem la fel cum am dus-o pana acum poate chiar gradual mai rau, indiferent de ce natie e presedintele.

      (Citează)

  21. “Unele lucruri sunt de nepretuit”

    O paine – 5 lei
    O masina – 1.000.000 lei

    Fetele celor de la Antena3 (in special Gadea) in momentul in care Ponta a declarat ca la FELICITAT pe Iohannis… de NEPRETUIT :)

      (Citează)

  22. Probabil pe viitor vor învăţa cum se face treaba de la televiziunea înfrăţită, OTV. Şi probabil vor avea şi soarta lor.

      (Citează)

  23. Sunt două probleme:

    1. La ei banii nu veneau din reclame, ci erau primiți de la PSD. După ce s-au pierdut două alegeri la președinție și referendumul pe mâna lor, cine o să le mai de-a bani?

    2. Aveau priză la public pentru că se luau de unul care le arunca mereu mingea la fileu. Dacă Iohannis nu-i bagă în seamă, o să fie cel mult ridicoli.

      (Citează)

  24. Dea*

      (Citează)

  25. @toti pipincuristii
    Daca la antena3 care au audienta cat toate posturile basiste la un loc, iar banii nu le vin din reclama, de unde vin banii la posturile basiste?
    Raspunsul evident e de la noi, ca noi suntem aia furati.

      (Citează)

  26. @nwradu: sa fiu sincer, nu am auzit in viata mea de tine! Sunt curios daca castigi macar 1000E pe luna din prostiile pe care le debitezi! 1000E pt Romania sunt buni si ar justifica mizerile pe care le scrii!

      (Citează)

  27. @engineer fac din parti. Sunt in cardasie aproape toti bloggerii si probabil le ofera gazduire gratuita si cate o ciunga sa si-o lipeasca in par. Oricum din blog de tehnologie s-a transformat in hazna in timpul campaniei.

      (Citează)

    • @Marius: de ce-l citești atunci? Te forțeaza cineva? Nu vezi titlul articolului, ca să-l ocolești dacă nu-ți place subiectul?
      Nu-ți pierde timpul cu site-uri ce nu merită citite, e prețios și nu ți-l dă nimeni înapoi.

        (Citează)

  28. @engineer:

    Cam care ar fi salariul pe care ai lucra tu daca ai fi propriul tau sef?

    Sau iti place la patron? Atunci da, te inteleg.

      (Citează)

  29. Auzi intrebare…cat castiga…pe sistemul “dar a mea-i mai mare”…
    Nici n-ar trebui sa te mai obosesti sa raspunzi unor copii, Radu.
    Sau astia chiar isi inchipuie ca cititorii tai nu au propriile optiuni electorale si or sa voteze cum le spui tu, la modul cum se dicteaza votul pe la ei prin partid. LOL

      (Citează)

  30. o sa ajungem si mai rau cu iohannis,,,o sa mai vedem,,,macar ponta este destemt,si stie a vorbii,da la iuhannis ce vedem,o sa aduca gemania peste noi,,si o sa ne comande germanii maine poimane,,,vom traii si vom vedea,,,,poate ma insel,,,dar nu cred,,,

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus