un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Aten Phantom-S: emulator gamepad pentru conectarea tastaturii și mouse-ului la consolă

11 Nov 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Am și PS3 și Xbox360, dar jocurile first-person shooter le joc tot pe PC deoarece nu pot înlocui precizia mouse-ului și a tastaturii cu gamepad-ul consolelor. Nu pot, pur și simplu. Chiar și în Uncharted trăgeam pe lângă în jumătate din timp.

Chestia asta se poate repara cu noul Aten Phantom-S UC410, un emulator de gamepad cu care conectezi mouse și tastatură la consolă (PS3, Xbox One, Xbox 360). Am primit comunicatul despre lansarea sa acum multă vreme, însă abia acum l-am văzut listat și în magazine. Îl găsiți la PC Garage, desigur.

Eu știu firma Aten din vremea în care cumpăram convertoare serial-USB și ale lor erau singurele care funcționau foarte bine în sistemele pe care le construiam. Costau mai mult decât alte no-name-uri din comerț, dar funcționau întotdeauna cu orice dispozitiv. Așa că am mare încredere în acest brand.

Păcat că nu funcționează și pe noul PlayStation 4.

PHANTOM-S UC410

    10 comentarii

  1. E prea scump. Varianta homebrew inseamna folosirea unui PC cu Linux, ceea ce nu e prea facil. Nu tin PC-ul langa consola. De ce trebuie sa aiba un pret prohibitiv astfel de device-uri?

      (Citează)

  2. Varul meu are un device asemanator , nu pot sa-ti spun cat de tare poti sa-i domini in shootere pe cei de pe console daca ai un device din asta .

      (Citează)

  3. mircea (primul)

    12/11/2014 la 9:09 AM

    scump? e cat un joc de ps4 la moda

      (Citează)

  4. @baD: Ai încercat chestia aia pe PS4? Păreri?

      (Citează)

  5. @mircea (primul) asta voiam și eu să zic. Am dat mai mulți bani până acum la World of Tanks. Distracția costă.

      (Citează)

  6. Uite unul care functioneza cu toate 4 consolele:
    http://www.play-asia.com/multi-max-shooter-for-ps34-xbox-360one-paOS-13-49-en-70-85u1.html
    Nu l-am cumparat dar pare OK.

      (Citează)

  7. varianta lui @baD functioneaza si pe PS4 –
    “PS4 Support! Download the latest firmware update”

      (Citează)

  8. Buna ziua la toti,am si eu o rugaminte, de cateva zile ma caznesc sa pun in functiune un asemenea produs insa nu reusesc nicidecum ,vad in unele din postari ca cineva detine acelasi produs ,as dori daca se poate sa imi explice si mie cum se face montarea(intr-un cuvat) punerea in functie.
    Multumesc anticipat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus