un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vettel se mută la Ferrari

5 Oct 2014  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Sebastian Vettel a anunțat că de la anul va concura pentru echipa Ferrari, de unde pleacă Alonso, cel mai probabil la McLaren. În locul lui Vettel va fi “promovat” Danii Kvyat de la Torro Rosso la echipa principală Red Bull, unde va face echipă probabil cu Ricciardo, care anul acesta s-a dovedit un pilot excelent.

Ce să zic… să-i fie de bine mutarea. Eu cred că Vettel ar putea depăsi recordul de 7 titluri mondiale ținut de Schumacher. Ultimul a avut norocul ca în timpul său să nu fie mari modificări în Formula 1; Vettel a fost întrerupt din dominația sa de către trecerea la alt tip de motoare, unde echipa Red Bull nu s-a adaptat așa bine. Poate că la Ferrari își va continua mai bine cariera.

Vorbind însă despre campionatul curent, doar eu sper să-l câștige Rosberg, nu Hamilton?

vettel

    5 comentarii

  1. Te grabesti, inca nu e confirmat oficial.

    Singurul lucru cert e ca pleaca de la RBR.

      (Citează)

  2. Eu abia asteptam sa se termine dominatia lui Vettel. Nu stiu de ce mi-e antipatic, dar m-as bucura sa castige Hamilton, e un pilot extrem de talentat.

      (Citează)

  3. Ce-i drept, nici Alonso nu mi-a placut la Ferrari, dar Vettel cred ca ma enerveaza pentru ca toata lumea il considera mai bun ca Schumi. Ceea ce n-o sa fie adevarat nici in 100 de ani.

      (Citează)

  4. Nu e oficial ca pleaca la Ferrari (inca !) Nu da pe foc … era timpul pentru plecare , mai ales ca RBR incerca sa-i micsoreze salariul (avand in vedere ca alte talente din spate veneau pe nimic 500k 1M $) si probabil s-a gandit ca e momentul oportun . Bravo lui – sper sa ajunga la Ferrari sa rupa tot la anul cu Kimi (nu sunt sigur daca reuseste Ferrari sa redezvolte motorul si sasiul dar ramane de vazut) . Ce este mai dubios este ca Alonso spune ca poate ramane si aici sau poate pleca unde vrea (ceea ce inseamna echipe de 3X masini).

    Nu vreau sa castige Nico pentru ca mi-este foarte antipatic si foarte egocentrist.

      (Citează)

  5. Dacă Nico e antipatic și egocentrist, Hamilton cum este?
    Nu-i sufăr deloc, ma bucur însă când Rosberg ii mai face vreo surpriza.
    Eu îl admir pe Ricciardo, care a făcut multe figuri frumoase sezonul asta.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus