un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 8 octombrie 2014

8 Oct 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

 • Duster Pick-up. Mașina nu se vinde publicului, dar poate că în viitor o vor da la liber, eventual cu o benă ceva mai lungă.
 • Cum va dezvolta IBM programul Watson. Watson este un supercomputer care juca șah cu marii campioni, dar asemenea supercomputere ar putea fi utile în foarte multe domenii și IBM are un start serios în dezvoltarea lor.

  5 comentarii

 1. Confunzi Deep Blue (ala care joaca sah) cu Watson (ala care a jucat Jeopardy).

    (Citează)

 2. Imi place formatul acesta de stiri
  E mult mai usor sa diger stirile despre tech in cateva randuri

  Like

    (Citează)

 3. “Marriott fined $600,000 for jamming guest hotspots”

  Marriott will cough up $600,000 in penalties after being caught blocking mobile hotspots so that guests would have to pay for its own WiFi services, the FCC has confirmed today. The fine comes after staff at the Gaylord Opryland Hotel and Convention Center in Nashville, Tennessee were found to be jamming individual hotspots and then charging people up to $1,000 per device to get online.

    (Citează)

 4. Alege promovarea prin AdWords sau pe cea de tip SEO si site-ul tau va avea mai multi cititori decat ai visat.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus