un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 29 octombrie 2014

29 Oct 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

 • O rachetă a NASA a explodat la 6 secunde după lansare, distrugând 3 tone de marfă pentru Stația Spațială și un satelit, dar fără victime. Asta arată că încă nu stăpânim “era spațială” cu care ne lăudăm și multe lucruri trebuie dezvoltate în continuare. Acum un an sau doi o rachetă Ariane 5 a pățit același lucru. Iată și clipuri video:
În primul clip ăla de tot țipă “it’s gonna be loud” începe și să plângă. Antares este o rachetă “privată”, dezvoltată de Orbital Sciences Corporation, și acesta ar fi fost a 5-a lansare. E genul de chestie care-ți poate distruge compania, dacă scad rău acțiunile, plus că trebuie reanalizat totul înainte ca NASA să te mai plătească.

  2 comentarii

 1. E misto ca actiunile companiei au scazut cu pana la 15% in primele ore de tranzactionare. Daca mai scad mult, date fiind celelalte proiecte ale lor, poate ar fi momentul principal de intrat un pic in hora pentru cei care vor sa faca un ban rapid.

    (Citează)

 2. Noi (eu și tu) n-o stăpânim (tehnologia). Ei o stăpânesc și au avut un accident. Aș prefera oricând s-o stăpânesc (cu accidente inerente) ca ei decât ca mine (deloc).

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus