un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 17 octombrie 2014

17 Oct 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

  4 comentarii

 1. Daniel Mitran

  17/10/2014 la 9:52 AM

  Sunt curios daca se va imbunatati performantele camerei de pe Z3-urile dupa update-ul la Lollipop. din cate inteleg din review-uri problema nu ar fi senzorul, care este mare, bun, rapid cat softul de cacat de la Sony. Incepand cu Android 5.0 aplicatiile 3rd party (inclusiv Google Camera App, care e in Play Store) vor avea acces raw la camera. Avand in vedere popularitatea destul de maricica de care se bucura Sony-urile ma astept sa vedem un fork la aplicatia din AOSP, optimizat special pentru Z-urile astea cu senzor de 20Mpx gandit pentru resampling. Vedem

    (Citează)

 2. Sony Xperia Z3 Compact este un telefon din punctul meu de vedere. Pe o piață în care toți producătorii fac telefoane cât mai mari, unul de 4.6 cu dimensiuni de top cred că prinde foarte bine. Avantajul cel mai mare la Z3c este bateria, care ține foarte bine.

    (Citează)

 3. Va primi 100% sigur. Tocmai ce au anuntat cei de la Sony ca upgradeaza toate Z-urile la Lollipop.
  (The following products are going to get the Lollipop update: Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia Z1, Xperia Z1S, Xperia Z Ultra, Xperia Z1 Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia Z3, Xperia Z3v, Xperia Z3 Compact, and Xperia Z3 Tablet Compact.)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus