un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noutăți în afiliere: Carrefour Online intră în 2Parale, Profitshare oferă interfață în engleză

17 Oct 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

carrefour_online_logoCarrefour Online, care vinde majoritatea mărfurilor Carrefour cu comandă online și livrare acasă, a intrat în rețeaua de afiliere 2Parale și deja are și bannere pe site. Este astfel o concurență serioasă pentru formula eMAG + Mega Image + Profitshare.

Comisionul este de 3% și recurența de o lună; eMAG Supermarket oferă doar 2% comision, la concurență, iar recurență 10 zile (e timpul pentru un upgrade?).

Afilierea pentru produse alimentare poate aduce venituri suplimentare unor site-uri de nișă, precum sunt cele culinare, cele despre cosmetică/frumusețe, de-ale casei și eu n-aș neglija nici categoria IT și electrocasnice, unde Carrefour are de multe ori prețuri bune (pentru că profitul îl fac și din restul cumpărăturilor tale, nu trebuie să pună adaos așa mare la un telefon).

Produsele le găsiți pe www.carrefour-online.ro și alte informații pe 2parale.ro. Dacă doriți să comandați de pe Carrefour Online printr-un link de-al meu de afiliere, click aici.


profitshare_englezaProfitshare, cealaltă mare rețea de afiliere de la noi, are acum și interfață în limba engleză. Se poate activa din colțul din dreapta sus.

Planul este, mi s-a spus pe fugă, internaționalizarea rețelei, mai ales că recent au lansat și Profitshare Bulgaria.

Din păcate, nu știu exact ce înseamnă asta. Ar putea fi:

  • oferă site-urilor străine posibilitatea de a folosi Profitshare pentru vizitatorii lor din România.
  • extinderea eMAG în zona asta a Europei duce È™i la extinderea Profitshare È™i poate o fi mai simplă o interfață în engleză, pentru început, înainte de localizarea completă.
  • vor să opereze o platformă de afiliere pentru magazine din alte țări, deÈ™i eu aici văd numai probleme: ai nevoie de call-center, suport tehnic, financiar, contracte È™i firme pentru a lucra cu bani în diverse țări, că doar afiliaÈ›ii din, să zicem, Cehia, nu vor factura către Profitshare România câștigurile lor lunare.

Promit să aflu mai multe.

    3 comentarii

  1. dintre-noutati.blogspot.com

    17/10/2014 la 5:22 PM

    Interesantă știre! Păcat că nu corelează ce e pe site cu ce e în magazin. Adesea ce e nou apare mult mai târziu pe site sau nu apare! Nici prețurile nu coincid. Ca și exemplu: fructele exotice. La raft erau la 5 lei bucata orice fel, pe net varia prețul de la 10 la 30 lei.

      (Citează)

  2. Interfata in engleza a celor de la Profitshare intr-adevar ar putea fi un semnal de extindere catre piete externe , insa sa vedem si ce au de gand . Interesanta abordarea ta legata de afilierea pe nisa alimentare….sincer , mie nu mi se pare una profitabila..nu vad cine ar comanda mancare …. Cu preturile la It ,electrocasnice in Carrefour Online ..m-ai facut curios. Am sa studiez putin – sunt afiliat 2parale dar am preferat pana acum sa ma focusez pe profitshare.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus