un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pentru reparații apelează la profesioniști

10 Oct 2014  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Câștigătorul espressorului dat unei povești despre cum ați reparat ceva prin casă este Codreanu Ioana Monica (nr. 40).

Depanero a oferit premiul pentru concurs. Comentariile postate arată ca românul este plin de inventivitate. Asta poate fi de ajutor, dar sârma, scotchul sau șoriceii nu sunt soluții sigure în epoca tehnologiei. Credeți că ați epuizat situațiile absurde? Verifică aici.

Pentru reparații apelează la profesioniști:
*4114 DEPANERO – reparam ce bagi în priză. Salvează numărul în telefon!


Citind comentariile voastre despre cum ați improvizat diverse reparații prin casă mi-am adus aminte de câte altele am reparat eu așa: telefonul HTC One X, căruia i-am lipit la loc antena de wifi cu ceva adeziv, un ventilator de procesor bun pus peste cel ars și legat de el cu sârmă, un CD-ROM căruia îi tot suflam praful de pe lentilă șamd.

Următorul meu proiect va fi toasterul din bucătărie, al cărui cablu s-a prins cândva în interiorul plitei și s-au topit firele pe o porțiune de vreo 2 cm. Asta se întâmpla acum vreo doi ani. Ca urmare a acestei afaceri, m-am decis în sfârșit să-l rezolv, pe principiul “când un bărbat promite că va repara ceva, se va ține de cuvânt cu siguranță, nu trebuie să-i reamintești asta la fiecare 6 luni“. Un rack de hard-disk căruia i-am rupt mufa din placă probabil că va ajunge la Depanero, că spre rușinea mea n-am talent la cositorit.

    14 comentarii

  1. Ok, programare nu stii, cu letconul nu le ai… Ce fel de inginer esti tu?? :))

      (Citează)

    • Păi așa a fost traseul: programare n-am făcut decât ceva de bază, în facultate, iar apoi am mers la comunicații audio-video, nu la electronică aplicată.

      Mă rog, mulți învață pe acasă sau din pasiune, dar n-am avut niciodată la îndemână cele necesare.

        (Citează)

  2. Eu n-aș apela la depanator pentru un cablu de alimentare al unui toaster. Dacă nu l-ai înlocuit până acum, înseamnă că n-ai nevoie de el.

      (Citează)

  3. O întrebare: Le-ai dat celor de la DEPANERO adresele de mail al participantilor?

    Nu cred ca ai făcut-o, numai întreb.

      (Citează)

  4. Nici nu le-au cerut, de ce?

      (Citează)

  5. Nu s-a întâmplat nimic, doar ca de 1 luna, pe adresa de mail cu care comentez pe bloguri mi-a apărut spam (nu se la promotorii concursului asta).

    E clar ca sunt unii care au partajat aceste Info cu terți. Mi-am adus aminte si am întrebat care-i abordarea ta.

    Mersi

      (Citează)

  6. Andreas Scotch

    11/10/2014 la 1:32 PM

    @Ariel : omul a mai zis odata:) prin ceva post mai vechi ca nu ne “vinde”:) chiar a avut o dilema odata:)
    So nu cred ca e de la radu sau zoso:) in emailul meu nu apare nimic,comentez doar la ei doi pe blog:)

      (Citează)

  7. Cat ar trebui sa dureze service-ul (in garantie) a unei tablete luate de la emag si trimisa prin pick-up & return la Depanero ?

      (Citează)

  8. @radu 15 din momentul cand a plecat de la mine? sau de cand a ajuns in service la ei?

      (Citează)

  9. am un tv philips lcd dupa un tunet nu mai se aprinde nimeni nu ii da de cap ce ziceti mai ma vreo sansa/

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus