un blog de Radu Dumitru

Oferte bune de decembrie. Robotesc și la canalul meu de YouTube, orice Subscribe mă ajută.

Cirque du Soleil revine în București în ianuarie 2015

28 Oct 2014  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Cirque du Soleil revine în București cu un nou spectacol, Quidam, în perioada 29 ianuarie – 1 februarie. Vor fi în total 5 spectacole, în ultima zi fiind două. Ca spectator al spectacolelor anterioare din România (Alegria și Saltimbanco), vi le recomand din toată inima, este incredibil ce reușesc să fac oamenii aceștia pe scenă.

Nu sunt fan al circului, dar acestea nu sunt spectacole de circ tradiționale, nu apar animale, ci te impresionează prin calitatea excelentă a coregrafiei și prin cascadoriile ultra-meseriașe pe care le fac. Nu găsești ceva mai bun de atât.

Nu am găsit multe informații, dar înțeleg ca până pe 24.11.2014 biletele vor fi vândute cu 10% discount clienților Orange, care este sponsorul principal al spectacolului, apoi se dau la preț normal.

Prețuri și alte informații: Infomusic.

feat_quidam

  8 comentarii

 1. din cate vad, pe eventim poti sa rezervi bilete.
  nu scrie nimic de vreo exclusivitate Orange…

    (Citează)

 2. as vrea sa ma duc cu fiul meu. apar si acrobate dezbracate sau e child safe ?

    (Citează)

  • @dan: este very child safe, jumătate din spectatori sunt copii, e cu clovni, dans, momente umoristice șamd. Nu e cabaret.
   Poți căuta pe YouTube înregistrări din diverse alte show-uri.

     (Citează)

 3. Toata ca toate dar weekendul asta e si expozitia de pisici Sofisticat !

  Totusi sper ca ajungi si pe la Dreamhack !

    (Citează)

 4. Daca e child safe, eu nu merg.

    (Citează)

 5. Din punctul meu de vedere e unul dintre cele mai asteptate evenimente. Se merita! Si exista o reducere de 10% la bilete pan pe 28 noiembrie.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus