un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce jocuri interesante apar în următoarea perioadă

18 Oct 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Distracția nu s-a terminat cu FIFA 2015 și Shadow of Mordor și Ryse: Son of Rome, ci abia începe. În lunile ce urmează sunt programate foarte multe jocuri bune. Iată ce mă atrage pe mine.

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE – 4 NOIEMBRIE
Un nou joc din serie, acesta având loc în viitorul apropiat, unde tehnologia a avansat în domeniul armelor și companiile private se războiesc între ele. Imaginați-vă ceva în genul Crysis.
call_of_duty_advanced_warfare

Precomandă: eMAG.

ASSASSIN’S CREED: UNITY – 11 NOIEMBRIE
Sunt mare fan al seriei, chiar dacă am ceva de recuperat pentru a ajunge la zi. Cred că cea mai bună idee au avut-o atunci când au decis să facă jocurile în diverse orașe mari ale lumii, ceea ce te încurajează să le joci și pe cele noi. Acesta are loc în Paris
assassin_creed_unity

Precomandă: eMAG și PC Garage.

GRAND THEFT AUTO V – 18 NOIEMBRIE
Jocul se extinde pe noi platforme atunci, iar în 27 ianuarie 2015 și pe PC. Nu cred că mai are nevoie de prezentare, dar sunt chiar curios cum se îmbină cele trei personaje într-o misiune uzuală.
gta_5

Precomandă: eMAG și PC Garage.

DRAGON AGE: INQUISITION – 18 NOIEMBRIE
Am jucat primele două părți și mi s-au părut foarte bune, RPG-uri de calitate, cu poveste interesantă și multe posibilități de dezvoltare. Cu siguranță voi juca și partea a treia pentru a vedea unde au dispărut eroii primelor două episoade și ce se întâmplă în războiul cu magii și în invazia demonilor.
dragon_age

Precomandă: eMAG și PC Garage.

FAR CRY 4 – 18 NOIEMBRIE
Partea trei mi-a plăcut foarte mult și am jucat-o cu plăcere. Mi-a plăcut în special lumea deschisă, faptul că puteam studia de la distanță o bază inamică unde apoi să elimin unul câte unul dușmanii, nedetectat, plus peisajul tropical.

Far Cry 4 promite cam același gen de distracție, doar că într-un loc nou, prin munți și peisaje asiatice.
far_cry_4

Precomandă: eMAG și PC Garage.

Ce-i cu 18 noiembrie? Trei jocuri excelente în aceeași zi?!

Probabil că vă interesează și: Dreamfall Chapters, continuarea excelentei serii The Longest Journey, un quest de acum mulți ani, Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth, The Crew, care promite curse de mașini în toată America și interacțiune cu jucători reali, Tropico 5.

Nu uitați că PC Garage derulează campania Joctombrie, cu oferte la accesorii și componente de gaming. La finalul lunii are loc Dreamhack Masters, România fiind printre puținele țări cu două Dreamhack-uri pe an.

  8 comentarii

 1. Nu ai menționat cele mai importante:
  Driveclub
  The crew
  Calibre 10
  World of speed
  Next car game
  Project cars
  F1 2014
  Assetto Corsa

    (Citează)

 2. mircea(primul)

  18/10/2014 la 10:28 AM

  Driveclub s-a lansat, e misto.

  Gta e deja vechi, l-am terminat de juma de an pe ps3. Povestea e buna, trevor e savuros. Trecerea intre personaje e usor fortata in timpul misiunilor, unde trb sa faci anumite chestii cu fiecare din aia 3, nu prea poti sa-ti faci de cap. Sfarsitul e la alegerea jucatorului.

  The crew o sa fie misto ca are un fel de open world in care poti sa faci un free roam in sua din coasta in coasta.

  Probabil cod o sa fie o porcarie sinistra, lipsit de poveste, la fel ca ghosts sau destiny.

  Timp sa fie, ca jocuri bune se anunta.

    (Citează)

 3. De abia aștept GTA 5 pe PS4. Este primul joc la care am făcut precomandă de când l-au anunțat.
  După văd ce joc la iarnă: Dragon Age sau Far Cry 4.

    (Citează)

 4. Radu, tu pe ce te joci: consola sau pc/laptop ?

    (Citează)

 5. Uitasesi Sleeping Dogs: Definitive Edition si The Evil Within aparute foarte recent.
  Middle-earth: Shadow of Mordor pe mine nu ma încânta deloc. Prea mult combat fara o poveste interesantă. IMHO
  Chiar asa, daca-mi permiti Radu, care sunt jocurile voastre preferate si de ce?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus