un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câștigătorii concursului Lumia 930 sunt Dorin și Florin

27 Oct 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Am citit cu atenție toate comentariile de la concursul Lumia 930 pentru elevi și studenți (inclusiv textul de pe Google Drive, andreiexe). În primul rând, vă mulțumesc tuturor pentru participare și sper să mai fie astfel de concursuri.

Am spus că voi da premiul subiectiv, total la alegerea mea. Nu-i rea metoda, am stimulat un pic creativitatea, am forțat oamenii să scrie ceva mai mult, să gândească un plan. În final, n-am putut alege exact câștigătorii, lista finală de comentarii bune avea mai multe poziții, dar am micșorat-o la 4: doi de liceu și doi de facultate/master.

Din acești doi de la fiecare categorie, unde chiar n-aș fi putut spune ce-mi place mai mult, am tras la sorți câștigătorii. Aceșția s-au dovedit a fi Florin (comentariul 70) și Dorin (comentariul 72). Le-am trimis deja un email și aștept de la ei dovezile că sunt elevi/studenți. Dacă nu sunt, reluăm discuția, dar mă îndoiesc că vor fi probleme.

Mulțumesc tuturor pentru înscriere. Nu uitați că mai am un concurs în desfășurare, legat mai degrabă de artă modernă, nu de tehnologie.

nokia_lumia_930_16

    7 comentarii

  1. Felicitari celor care au castigat , vrem mai multe concursuri de genul asta !

    Am participat la doua pana acum , la cel cu HTC Radar si acesta cu Nokia si pot sa spun ca mi-a placut !

      (Citează)

  2. Țin minte greșit sau și la HTC Radar tot ditamai textul făcuseși, ceva inedit?

      (Citează)

  3. @ Dap , la concursul cu HTC mi-a fost putin lene sa fac un pdf ( cum a facut castigatorul ) , iar dupa mi-am dat seama ca a fost putin gresit ca am scris printre primii deoarece multi s-au inspirat dupa mine .

    Descoperisem multe chestii noi in windows pe care multi nu le foloseau / stiau ( sniping tool / windows 7 step recorder )

      (Citează)

  4. Putem stii dintre cine ai avut de ales ? Pentru ca ai spus ca ai tras la sort dintre doi liceeni si doi studenti .
    PS : mai astept concursuri cu telefoane :)

      (Citează)

    • @Robert: prefer să nu spun, sunt sigur că unii se vor supăra și vor gândi “da ce bă, al meu nu era bun”.
      Sper să urmeze unul cu o tabletă, dar încă e în stadiu de “poate”.

        (Citează)

  5. Felicitari castigatorilor! Concursul de aici a avut vreo legatura cu cel de pe https://www.computerblog.ro/dan/concurs-lumia-930.html ?

      (Citează)

  6. Bun telefon. Da’ pentru pensionari nimic, nimic?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus