un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jurnalul Național recunoaște că are articole imbecile

29 Sep 2014  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Sinceritatea este cea mai bună soluție în viață, nu? Nu vă interesează articolul, studenții par asiatici și oricum nu-i vreo noutate că se face sex în sălile de curs, dar finalul subliniat de mine mai jos este de reținut.

Dragă Jurnalule, stai liniștit, aveam oricum impresia că scrii articole imbecile!

jurnalul_national_imbecili

sursa: Ovidiu Sîrb.

  6 comentarii

 1. hahahha wait what ?

    (Citează)

 2. cred ca cineva vroia sa isi dea demisia si nu stia cum

    (Citează)

 3. Interesant, la mine apar doi autori: Cristi Severin si Cristian Ionescu.
  Mi se pare si normal, la o ancheta jurnalistica de asemenea anvergura e nevoie de mai multi oameni

    (Citează)

 4. mircea(primul)

  29/09/2014 la 8:14 PM

  Astia din intact sunt din ce in ce mai prosti. Si asta o spune unu care acum 3 ani ii simpatiza

    (Citează)

 5. MULT prea asiatici. Şi feţele, şi hainele. Şi obiectele din jurul lor arată ciudat, unul din ele are ceva litere chinezeşti sau coreene mari. Şi sala nu arată a UPB, mai ales că teoretic e la etajul 4, după număr, ori în UPB amfiteatrele sînt la parter. Iar la UPB bag mîna în foc că sistemele video atît cît sînt, nu sînt în însărcinarea vreunui student !

    (Citează)

 6. “a savurat din plin faţa celor doi”

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus