un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum să nu faci un videoclip: astăzi exemplu cu Antonia și Inna

10 Sep 2014  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Se iau două femei foarte sexy, Antonia și Inna, se adaugă cineva numit Dara și cineva numit Carla’s Dream și se obține… nimic. “Fie ce-o fi” se numește melodia și este la fel de sexy ca o clanță de ușă, în ciuda protagonistelor.

Este întunecat, ieftin, cu un efect de video vechi adăugat peste, dar care devine supărător când îl privești câteva minute, iar melodia n-are nimic memorabil, decât dacă ei se așteaptă ca lumea să fredoneze “para-pam-pam… și fie ce-o fi…”. Credeam că realizatorii din lumea întreagă au învățat ceva mai multe din videoclipul făcut de Rihanna și Shakira împreună. Așa arată o colaborare. Nu mai zic că dacă tot alegi ca temă hainele de acum o sută de ani, măcar du-l spre burlesc.

Clipul acesta putea fi mult, mult mai bun.

sursa: Infomusic.

    7 comentarii

  1. Este ca majoritatea videoclipurilor care se fac la noi in ziua de azi… Nimic deosebit.

      (Citează)

  2. Vrei burlesque nebunule! Ti-a placut Aguilera?

    Ai dreptate! E la fel de valoroasa cum e imnul de 555 de ani de la Bucuresti.
    Si are valoare cat : https://www.youtube.com/watch?v=XZUysCZhGrE
    La fel de mult o sa tinem minte toate cele 3 creatii artistice!

      (Citează)

  3. Și product-placementul Avon e ca nuca-n perete…

      (Citează)

  4. credeam ca doar mie nu imi spune nimic :)

      (Citează)

  5. Antonia este o nevasta adulterina, pentru ca este nedivortata si pentru ca este insarcinata cu copilul altuia. Pe langa asta, este foarte mandra de performanta realizata, de a fi o taratura dovedita.
    Inna este la fel de sexy si la fel de talentata ca o nicovala.
    Rezultatul cooperarii intre ele este pe masura talentului.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus