un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Școala începe fără TVA

26 Aug 2014  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

OK, a apărut campania PC Garage “Școala fără TVA”. Sunt mai multe laptop-uri la vânzare, din gama accesibilă, pentru care primiți 24% din sumă înapoi sub forma unui voucher ce poate fi ulterior cheltuit pe diverse alte categorii din site. Campania ține până pe 30 septembrie.

Cu această ocazie am tras la sorți și câștigătorul concursului rapid de ieri, premiul fiind un SSD de 240 GB: Johny, comentariu 22, cu mesajul “aș vrea să înceapă școala fără profesori plictisiți”. Ghinion, începe fără TVA!

Cel mai ieftin laptop din campanie este un Asus X551 la 1.098 lei (cu Windows inclus în preț!), cu care primești cadou și un mouse de notebook și 24% din sumă înapoi pe voucher. La 1.198 lei deja ai de ales între mai multe modele cu 4 GB memorie RAM, stocare 500 GB și Windows inclus, plus cadou și voucher, alegerea fiind făcută mai degrabă în funcție de brandul vostru preferat. Primul laptop cu Core i3 costă 1.498 lei și aveți de ales între Asus, Acer și Dell.

feat_scoala_tva_pc_garage

    4 comentarii

  1. Minunat!
    Poate vede cineva de la Ministerul Invatamintului oportunitatea campaniei si le cumpara elevilor laptop-uri, ca am auzit pe undeva ca in anumite scoli de stat le-au luat deja tablete :) :) :)

      (Citează)

  2. Minunat e ca am castigat :) Iuhu

      (Citează)

  3. Daca elimini TVA-ul dintr-un pret, faci o reducere de aproape 20%, nu de 24%. Exemplu:

    A = Pret initial cu TVA = 124 lei
    B = Pret initial fara TVA = 100 lei

    Cu ce procent trebuie sa reduci pretul A ca sa ajunga B?

    A – (x/100)*A=B
    x/100=24/124
    x=2400/124=19.35

      (Citează)

  4. O initiativa foarte buna, ar trebui facute mai des astfel de chestii si de catre alte site-uri.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus