un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Elena Udrea a obținut Victoria

25 Aug 2014  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Rar am văzut ceva mai grețos decât Elena Udrea scriind pe Facebook “La Reşita, într-o alimentară, cumpărând salam Victoria, pâine şi ardei iute. O masă de prânz pe cinste.”

Tocmai Elena Udrea, cea cunoscută pentru Porsche Cayenne, poșete de mii de euro și în general bani cât cuprinde?! Nu-i nici măcar hazlie această acțiune de campanie electorală, ci intră în domeniul grotescului. Este atât de improbabilă încât și dacă apoi aș vedea-o deschizând hârtia cu salam și mâncându-l pe capota mașinii, cu un codru de pâine în cealaltă mână, tot n-ar crede-o nimeni, singurul răspuns adecvat la aceasta faza fiind “vai de capul meu, ce-a ajuns și asta să facă…”, zis așa în scârbă. Este o jignire la adresa milioanelor de români care trăiesc în sărăcie.

Culmea, Elena Udrea mi se pare un politician bun. Se exprimă excelent, se descurcă bine în orice interviu, sunt convins că ar mătura pe jos într-o dezbatere cu oricare alt candidat. Are mulți bani și cu toții așteptăm cercetările ce vor arăta cum i-a făcut. Dar până atunci, de ce nu mizează în campanie pe această imagine de femeie puternică, adresându-se unui astfel de public, ci preferă tot metoda “ceapă și slănină, rugăciuni și dat cu mopul”?

Măcar acum am ocazia să spun că Elena Udrea a obținut victoria. Salamul Victoria.

elena_udrea_salam

sursa: Elena Udrea FB via Piticu.ro

    11 comentarii

  1. mircea(primul)

    25/08/2014 la 4:22 PM

    lol, “elena udrea mi se pare un politician bun”. omfg….ajunge sa asculti declaratia pe care a dat-o dupa ce a prestat in birou lu basescu la cotroceni, ca sa-i aprobe ala candidatura (de parca presedintele are voie sa faca mizerii d-astea).

    dumnezeule…

    cat despre declaratia ei, exista o foarte mare parte a populatiei din romania care este foarte proasta si care crede si este de acord cu ce zice udrea, inclusiv cand ia salamu. culmea, oamenii respectivi sunt si foarte saraci, asa ca nu sunt jigniti de udrea care ia salamu, ci se uita la ea ca la dumnezeu pe pamant.

      (Citează)

  2. Asta cu se descurca bine in orice interview ti se pare pentru ca se duce doar la televiziuni extrem de favorabile . Am vazut cateva minute de b1 unde era invitata Elena Udrea si mai mai ca o pupau in cur .

    Ok nu esti antena 3 sa o intrebi despre afacerile din trecut sau din diversele manevre de care a profitat , dar in loc sa o intrebi chestii corecte cum ar fi planul ei de guvernare , vorbiti non stop despre Victor Ponta , Iohanis etc .

      (Citează)

  3. Te faci ca nu vezi Aipadu’ si Aifonu’ (ca ea le are pe amandoua) tinute una peste alta, asa cu mana stanga, ca la cumparaturi de salam Victoria cu paine din aia alba si pufoasa, care ingrasa.
    Da cam 1500 de Euro pe alea doua divaisuri si cumpara mezeluri pretins populare, pe care probabil ca le-o fi mancat pe ziar, in masina. Cam pe cine o mai fi crezand ca pacaleste?

      (Citează)

  4. Uite ca ti-a raspuns:

    https://www.facebook.com/EUdrea/posts/10152457573699584

    @andreiexe:

    De fapt, Udrea se descurca foarte bine si la Antena 3 cand ajunge acolo in persoana. Pentru ca e cam prietena cu gasca. Restul e show.

    Altfel, de ce ar avea Udrea “plan de guvernare”, ca ea, aparent si teoretic, vrea sa devina presedinte?

      (Citează)

  5. @Nashu ce blonda are langa ea Udrea , milf .

      (Citează)

  6. ba, all in all as manca si eu niste salam victoria cu paine ardei. chiar e gustos

      (Citează)

  7. @alex: arunca si o salata de icre la 3 ron, la misto :)

      (Citează)

  8. Udrea face cel mai bine fata la interviurile lui Base ;)

      (Citează)

  9. Campania electorala ar trebui sa fie un show in sine, un spectacol mediatic, iar fata noastra il face mai colorat prin prezenta si inovatii, de ce sunteti rai si carcotasi, BRE? :)

      (Citează)

  10. In loc sa profite de campanie si sa ajute poporul cat mai mult, ea mananca salam victoria si ardei avand in vedere ca multi oameni mor de foame …

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus