un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

SSD de 256 GB la 439 lei

21 Jul 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

PC Garage are două oferte bune la SSD-uri Plextor cu 33% discount, valabile până pe 25 iulie:

Ambele sunt SATA 3, au un rating de 330 MB/sec scriere și 540 MB/sec citire, MTBF de 2,4 și respectiv 1,5 milioane de ore și garanție 3 ani. Nu sunt cele mai performante SSD-uri din lume, dar sunt bune pentru laptopuri (un SSD accelerează foarte mult performanța unui laptop, îl face mai silențios și îi crește puțin și autonomia) sau desktopuri.

Ofertele fac parte din campania lor Vara primului PC, dar au fost recent adăugate acolo.

feat_plextor_ssd

  5 comentarii

 1. Va recomand cu caldura sa va cumparati HDD-uri SSD, este o diferenta foarte mare la incarcarea informatiilor si in primul rand al Windows-ului. Pierdeam zeci de secunde in fiecare zi la incarcarea Windows-ului acum pierd cateva secunde.

    (Citează)

 2. Cumpărați SSD, cumpărați SSD, dar aveți grijă că nu toate SSD-urile au performanțe decente.

    (Citează)

 3. @Alexandru Savu
  Depinde ce vrei sa faci cu SSD-ul.
  – daca vrei sa rulezi benchmark-uri atunci da, unele sunt mai performante decat altele
  – daca il iei pentru pus pe el Windows + cateva programe uzuale atunci absolut orice model de SSD e de n ori mai rapid decat un HDD, diferenta se va vedea instant si o va vedea oricine

    (Citează)

 4. Da alexEAT, dar daca tot faci o investitie, fa-o ca lumea.

    (Citează)

 5. De cand au stricat ingrozitor unitatile optice acum cativa ani nu mai am incredere in Plextor.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus