un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reduceri la produse Samsung

10 Jul 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Lăsați munca (și Facebook-ul) pentru o parte și verificați ofertele eMAG de astăzi: avem SAMSUNG CRAZY DAYS în perioada 10-13 iulie.

Din păcate, nu sunt produse așa interesante sau reduceri așa mari, probabil și pentru că o campanie asemănătoare de reduceri Samsung a avut loc la finalul lunii martie. Va trebui să săpați prin categorii și probabil la electrocasnice veți găsi discount-uri mai bune, în caz că aveți nevoie de ceva.

Ce mi-a plăcut mie:

Este un model nou, fără funcții smart, dar cu slot CI+ și restul funcțiilor uzuale.

Partea amuzantă este că-i descris ca având culoarea “struguri negru”. Partea serioasă este că probabil aspiratorul face foarte bine treaba. Eu am un model similar ca tehnologie și trage, ca-n bancuri, praful și de la vecinii de jos.

Categoriile TELEFOANE, TABLETE, ELETROCASNICE MARI, FOTO-VIDEO și MONITOARE au mai multe produse cu diverse reduceri aplicate.

    10 comentarii

  1. Cum evacuezi praful din container ? nu faci mizerie când rastorni la cos ? se poate adauga apa in container sa retina praful ?

      (Citează)

  2. Cautam un SSD Samsung EVO dar vad ca nu au reducere la acestea :(

      (Citează)

  3. @ marius: nu cred ca tocmai ai pus aceasta intrebare! fiind si utilizator de net…pana si astia http://www.hotnews.ro/stiri-magazin-17642526-trib-izolat-din-brazilia-face-prim-pas-spre-lumea-civilizata-expertii-spun-urmatorul-este-crucial-pentru-existenta-acestuia.htm si-au dat seama ca suntem in 2014

      (Citează)

  4. Grigore Urechelniță

    10/07/2014 la 12:33 PM

    Ce este singularul de la inchi? Nu am auzit de așa ceva până acum.

      (Citează)

  5. @Grigore: singularul este ȚOL.

      (Citează)

  6. grigore, te rog eu, ia-l pe marius si plecati in expeditie pe google

      (Citează)

  7. Am avut acum cativa ani un aspirator fara sac ( nu mai stiu marca..Heinner?!) mi s-a parut cea mai mare porcarie inventata vreodata – la inceput era ok , dar dupa cateva luni nu mai “tragea” bine, marele filtru Hepa s-a umplut de praf/murdarie si de fiecare data dupa ce dadeam cu aspiratorul era un chin sa-l curat, cand goleam recipientul inhalam praf si nu mergea doar clatit filtrul – trebuia sa racai cu o surubelnita printre lamelele filtrului ca sa scot mizeria – operatiune care dura minim 15 min , apoi spalat si lasat la uscat minim 24 ore …oribil . Am luat apoi un aspirator normal cu sac si am aruncat tampenia aia :D
    @marius : da , eu cel putin cand goleam recipientul dadeam si pe langa …

      (Citează)

    • @Orkidea, @marius: eu am un Ufesa Cyclotron ceva, la fiecare trei aspirari (x 100 mp) golesc recipientul și spăl filtrul cu jetul de la duș. După 10 minute de uscare îl pot folosi. Aspiră părul de pisici ca-n reclame, dispare văzând cu ochii, iar de praf nu mai zic.

        (Citează)

  8. Reducerea la aspirator e foarte oke.
    Am un model asemanator de la Samsung si trage bine.
    Dupa ce aspir poti spala sacul si filtrele. E ca nou apoi.
    Aspiratoarele cu sac sunt demodate deja…

      (Citează)

  9. @nwradu : Poate modelul pe care il ai este mai bun :) experienta mea cu aspiratorul fara sac nu a fost placuta deloc – trebuie sa dau cu aspiratotul o data la doua zile ( 4 papagali = puf , seminte ) si pierdeam foarte mult timp cu pregatirea lui …

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus