un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Azore: priveliști din insula Terceira

10 Jul 2014  ·

TURISM  ·

2 comentarii

Terceira este insula priveliștilor de la înălțime, printre altele. Portughezii au chiar și un cuvânt special pentru aceste locuri de unde poți vedea peisajul, “mirador”, iar în Terceira, indiferent pe ce drumuri sau poteci mergi, garantat vei opri des pentru a face fotografii precum cele de mai jos.

Vi le arăt rapid, fără alte explicații. Acestea vin mai târziu, după ce se termină excursia. Prima este preferata mea de până acum. Vă voi spune ulterior și despre cum în Terceira poți coborî în interiorul unui vulcan de mult stins, privind deasupra ta deschiderea circulară a craterului și în jurul tău urmele lăsate în piatră de lava care s-a scurs în interiorul pământului.

Ne puteți urmări pe toți pe hashtag-ul #TAPazore pe Facebook și Twitter și Instagram, apropo.

    2 comentarii

  1. Cit ziceai ca ar costa o excursie de genul pina acolo ?
    Cum e vremea? Ploua des sau e doar inorat si vint?
    Niste detalii de genul pls :)

      (Citează)

  2. Superba zona, chiar mi-ai facut pofta de duca, dar duca din aia si ramas pe acolo.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus