un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Floria te ajută să surprinzi plăcut o femeie după atâtea meciuri

7 Jul 2014  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

floria_2Cel mai frumos lucru pe care l-a auzit Matilda în ultima vreme a fost un “astăzi nu sunt meciuri” spus de mine în ziua de pauză de după terminarea grupelor. După 3 runde cu multe meciuri zilnice, o zi de pauză pentru ea a fost la fel de fericită precum golul dat de olandezi în ultimele minute pentru mine.

S-a încruntat din nou în zilele următoare, când au început optimile…

Pentru cei care și-au agasat prietenele sau soțiile cu prea mult fotbal în această perioadă, Floria vă propune să le îmbunați inima și să le luminați ziua trimițându-le un buchet de flori (și puteți alege inclusiv dintr-unele speciale făcute de ei cu ocazia Cupei Mondiale)

Eu am trimis prin Floria de 2-3 ori flori prin curier, în ultimii ani; sunt sigur că aceste comenzi i-au ajutat să ajungă numărul 1 pe piața florăriilor online. Sistemul a funcționat ireproșabil, poți alege intervalul livrării, poți include un cartonaș cu un mesaj personalizat și primești imediat email sau SMS care te anunță că florile au fost livrate, ca să poți suna tu imediat persoana respectivă și să-i spui “voiam doar să-ți spun că ești mai frumoasă decât un gol la vinclu dat de Messi!“.

În practică, eu n-am apucat niciodată să sun primul, ci m-a sunat direct ea spunând “OMG OMG este așa frumos buchetul, s-a strâns tot biroul în jurul meu, toate colegele mele au acum fantezii cu tine!“. Eu așa îmi amintesc, ea zice că exagerez un pic.

Evită deci un cartonaș galben sau roșu pe acasă și surprinde-o cu un buchet de flori, că așa face un gentleman (și în această perioadă chiar ar fi nevoie). Dacă folosești codul promoțional “FLORIACUP” la comandă, beneficiezi și de 15% reducere.

Ce trebuie să mai știi: prin oraș, pe la terase, vor umbla promoterițe Floria care vor oferi bărbaților cartonașe galbene sau roșii cu acest cod promoțional scris pe ele. Voi îl știți deja de la mine, așa că nu mai are nici un rost să ieșiți la terasă.

Pe Facebook se desfășoară și un mic concurs. Inventează un mesaj de dragoste cu aer fotbalistic, precum cele de mai jos, și dă-le cu hashtag-ul #FloriaCup. Nu știu ce premii sunt, dar cred că textele vor fi foarte amuzante.

(Primul este cam porcos, poate ți-l spune ea și-ți cere să “joci” 90 de minute)

    6 comentarii

  1. Matilda e mana ta dreapta, asa-i? :)

      (Citează)

  2. E bine ca are colege si nu colegi care sa aiba fantezii cu tine:))

      (Citează)

    • @Ionut: eu m-aș simți flatat în ambele situații, mai ales că eu oricum n-aș putea ști asta și nici nu s-ar schimba cu ceva lucrurile dacă aș ști.

        (Citează)

  3. Cat te platesc astia pentru reclama?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus