un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMAG introduce o categorie uriașă de articole sportive

16 Jul 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

eMAG introduce prima categorie din rândul celor anunțate la finalul lunii aprilie, când ni s-a spus despre extinderea magazinului pe vânzarea de articole sportive, accesorii auto, haine și produse alimentare. De acum puteți comanda mii de articole sportive din noua categorie SPORT & ACTIVITAȚI ÎN AER LIBER.

Noua categorie pare foarte solidă, ca să zic așa. Este împărțită în Camping și drumeții, Atletism, Ciclism, Tenis și badminton, sporturi de iarnă, Yoga, aerobic și fitness, Nutriție, Articole pentru suporteri, ba chiar și echitație și multe altele. Le vedeți pe toate în meniul din stânga din linkul de mai sus.

M-am uitat pe rând în toate categoriile și oferta este foarte variată. De exemplu în Camping poți cumpăra corturi, bricege, lanterne, busole, veselă, parazăpezi, termosuri și încă vreo 20 de tipuri de produse. În Drumeții au 1008 modele de Ghete/Cizme de munte și peste 300 de bocanci de damă sau de bărbați, 196 de pantaloni și 85 de tipuri de sandale.

Pentru biciclete poți cumpăra inclusiv sonerii, chei și alte accesorii. Au 58 de tipuri de palete de tenis de masă, au role Roces, o întreagă gamă de gantere, haltere și aparate multifuncționale mari de fitness, sunt sute de jachete și pantaloni de ski, plus toate accesoriile necesare sportului.

Sunt uimit de câte produse au introdus direct de la lansare. Mă așteptam să vedem un început lent, cu categorii introduse treptat, dar avem parte de zeci de mii de produse puse direct în site. Majoritatea par a fi vândute prin parteneri precum Zuga, FirstBike, GameSport, NWB și alții.

Sigur, nu-i totul perfect. Categoria Fotbal este cea mai slabă, cu doar câteva produse, deși acolo poți vinde o mulțime de articole. La produse pentru suporteri sunt doar articole Steaua, iar eu speram și la ceva din alte sporturi. Mai sunt greșeli pe la filtre, avem “Palete Ping-pong” și “Palete tenis de masă” (și nici nu te lasă să le bifezi pe amândouă în același timp), pe la rucsacuri am mai văzut greșeli, dar într-un fel s-a deschis un Decathlon online.

    4 comentarii

  1. Bonus: eMAG înregistrează la OSIM brandul Alberr, probabil pentru o gamă proprie de electrocasnice. Nu-mi place acel dublu r.

    http://www.dailybusiness.ro/stiri-it-c/isi-lanseaza-emag-propriul-brand-de-electrocasnice-102287/

      (Citează)

  2. Preturile sunt normale sau peste medie la ce m-am uitat (echipament de munte).

      (Citează)

  3. partea proasta e ca sint produse vandute de diferite firme; asa ca daca e sa comanzi 3 produse de la 3 firme, risti sa te trezesti cu 3 colete. cel putin la carti asa mi s-a intamplat.

      (Citează)

  4. La asa o bicicleta
    http://www.emag.ro/bicicleta-rock-machine-26-whizz-50-numar-viteze-9-negru-diametru-cadru-17-365/pd/DZ4D1BBBM/
    sa spui doar:
    – Tip frana: Hidraulica pe disc
    – Tip furca: Hidraulica
    fara sa dai alte detalii?
    E ca si cum ai spune la un laptop ca are baterie li-ion si memorie ddr

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus