un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

COSMOTE și HTC lansează Goana După Aur, poți câștiga un HTC One (M8) de aur

17 Jul 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

20 comentarii

Telefoane bune se lansează des, dar numai COSMOTE îți dă acum ocazia să ai un telefon unic în România: un HTC One (M8) de aur în valoare de 2.700 de euro.

Aurul înlocuiește aluminiul carcasei în această ediție super-limitată. În rest, telefonul rămâne același One de top cu ecran Full HD, cameră foto foarte bună în condiții slabe de iluminare și difuzoare frontale excelente, plus cea mai bună carcasă a momentului. Împreună cu celelalte noutăți ale sale (slot de card microSD, autonomie mai mare), One (M8) s-a bucurat de succes în întreaga lume, recent HTC anunțând profit pe trimestrul 2 al anului, după ce în primul avusese o pierdere aproape la fel de mare, întorcând deci evoluția companiei.

Pentru a-l câștiga, COSMOTE și HTC vă propun un concurs deschis până pe 12 august pe pagina goana-dupa-aur.cosmote.ro:

  1. dacă răspunzi la formularul de înscriere, poți câstiga șepci sau tricouri;
  2. dacă vei cumpăra ceva de pe site-ul cosmote.ro (orice achiziție) și apoi treci codul de achiziție în formularul respectiv, participi la tragerea la sorți pentru 5 telefoane HTC One M8 normale, un premiu excelent chiar și așa;
  3. dacă vei cumpăra un produs HTC (telefoane, accesorii) de pe site-ul cosmote.ro și apoi treci codul de achiziție în formularul de înscriere, participi la tragerea la sorți pentru acest HTC One M8 de aur.

Poți introduce codul și după ce ai completat formularul de achiziție, așa că timp aveți până pe 12 august. Noul site cosmote.ro vă permite să le comandați direct online. Mai multe despre telefon puteți afla în review-ul meu.

htc_one_aur

    20 comentarii

  1. Eu am dintii din aur si tapiterie din piele rosie la Q7 alb. Se asorteaza?

      (Citează)

  2. Telefonul o fi de aur, dar limbajul comunicatului e de lemn.

      (Citează)

  3. Vine cu manele “din fabrica”?

      (Citează)

  4. nu inteleg, chiar asa de jos s-a ajuns incat acum se fac campanii de marketing din ciclul ‘sa moara dujmanii mei’? Telefonul de aur este acum sfantul graal in materie de gadget? Ce urmeaza? un duet alaturi de un manelist la alegere la o nunta de cocalari?

      (Citează)

    • HTC fabrică modelul de aur și-l vinde în toată lumea. Mie mi se pare un premiu bine gândit, fiind ceva unic la noi. Dacă tu asociezi aurul cu “dușmanii tăi”, este doar problema ta, dar poate te uiți la muzica sau oamenii care nu trebuie…

        (Citează)

  5. mircea(primul)

    17/07/2014 la 10:35 AM

    gogu, iei un hash te ceu d-asta, ii topesti carcasa si iti mai pui un dinte de haur.

    daca e carcasa din haur solid, mai bine dadeau premiu o garsoniera in crangasi decat telefonu din haur.

    mie un telefon de genul asta, din haur, mi se pare de prost gust. e ca slr-ul placat cu platina de la arabi.

      (Citează)

    • @mircea(primul): valoarea declarată a premiului este de 2700 euro, nu-ți iei garsonieră. Dacă era garsonieră, se găsea cineva să spună că-i impractică, mai bine dădeau cu 2 camere.
      Probabil că n-ar folosi nimeni un HTC de aur în viața de zi cu zi, decât dacă ai pe tine accesorii cel puțin la fel de scumpe în rest, că altfel arată bizar. Pe ăsta îl ții și-l scoți doar la evenimente speciale, împreună cu costumul bun. Sau îl vinzi și faci ce vrei tu cu banii.

        (Citează)

    • Eu zic să jucați la siguranță. Cumpără ceva de pe site pentru a avea șansă la cele 5 telefoane normale HTC One M8, fără a risca să-l câștigați pe cel de aur. Doamne ferește de acea rușine!

        (Citează)

  6. ok, am oprit muzica. Sa inteleg ca daca maine vine eMag cu un concurs in care se va castiga un laptop de aur tu o sa fii in extaz, nu? apoi ce urmeaza? mixer de aur, prajitor de paine de aur.. intelegi? nu este un Vertu sa fie considerat o bijuterie tehnologica, e un simplu telefon suflat cu aur asa cum poti sufla cu aur orice rahat de 2 lei fabricat de chinezi. Unde e inovatia aici?

      (Citează)

    • @2DU: Vertu bijuterie tehnologică? M-am lămurit de aici. Ăla e un telefon de fițe, dar deloc practic, măcar aici HTC-ul a transformat cel mai bun telefon al lor.
      Nu-i ceva nou, poți lua și iPhone de aur dacă vrei, aproape orice model de top are și o astfel de variantă, făcută oficial sau nu.

      Mie mi-ar plăcea un laptop de aur, de ce nu? E frumos și cel de acum, din aluminiu, mai am unul și din bambus, dar ar arăta și mai bine pe aur alb. Tu vorbești de parcă dintr-o dată toate aparatele din lume s-ar face din aur și ești silit să le folosești astfel; nu ești.

        (Citează)

  7. mircea(primul)

    17/07/2014 la 11:02 AM

    cred ca 2du s-a referit ca vertu este un obiect tehnologic pe post de bijuterie. exista situatii si situatii. indiferent cat de scump sau de fancy e un htc d-asta, nu se compara cu un vertu. adica, nu l-as vedea pe abramovich scotand pe masa la vreo intalnire un iphone sau chiar un htc one din aur, pentru ca nu se cade.

      (Citează)

  8. mircea(primul)

    17/07/2014 la 11:05 AM

    nu e vorba ca e o rusine, e vorba ca unii nu l-ar folosi, din varii motive (vulgaritate, de exemplu). n-a zis nimeni ca n-ar vrea sa-l castige. mi-ar conveni sa castig si un sul de hartie igienica din aur, l-as vinde instantaneu :D

      (Citează)

  9. @Radu, relax, nu o lua personal. Nu e intentia mea sa polemizez pe un astfel de subiect. Pur si simplu nu este un premiu pe care sa-l consider atragator si e clar ca nu fac parte din target-ul campaniei, ceea ce e ok, nu ma deranjeaza.

      (Citează)

  10. Anamaria Puia

    17/07/2014 la 8:30 PM

    dafaq, au aia niste preturi la telefoane de te doare mintea.

      (Citează)

  11. Arata foarte bine telefonul dar pretul este exagerat

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus