un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cel mai înalt tobogan de apă din lume

5 Jul 2014  ·

TURISM  ·

8 comentarii

În Kansas City se va deschide cel mai înalt tobogan cu apă dintr-un parc de distracții. Nu, nu m-aș da pe el, mi-ar fi teamă să nu sar pe lângă.

sursa: Sploid.

    8 comentarii

  1. Foarte buna observatia ta, nu stiu ce au gandit cand au facut marginile acelea asa de mici. Probabil e doar o problema de timp pana cand va fi primul accident.

      (Citează)

  2. Nu cred ca e cel mai amuzant lucru din lume sa deraiezi si sa ajungi in plasa aia, ajungi bucățele jos.

      (Citează)

  3. tare, would ride

      (Citează)

  4. e grav, m-as da!

      (Citează)

    • S-ar putea ca plasa să fie doar pe perioada construcției, nu și ulterior. Toboganul ar trebui să fie bine calculat astfel încât să nu cazi din el, dar asta nu înseamnă că nu ți-ar fi frică. M-am dat anul trecut în Rhodos pe la waterpark și, deși eram absolut sigur că inginerii au calculat exact forțele și vitezele de acolo, în acel moment în care am decolat pentru câteva fracțiuni de secundă de pe un tobogan, când nu i-am mai simțit atingerea, mi-a stat un pic inima și am făcut ochii mari.

        (Citează)

    • La acesta din clip nu se știe cum te vei da pe el. Mulți zic că într-un fel de sanie sau colac, dar mi s-ar părea periculos, e mai ușor să te răsucești așa sau să te răstorni.

        (Citează)

  5. eu m-as da in picioare

      (Citează)

  6. Eu m-am dat la Aqua Magic in Kamikaze, care e mai scurt si nu este atat de inalt, si am zis ca imi sta inima, in acesta cred ca as ajunge jos cu vreo 3 infarcturi :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus