un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tineretului: un nou spațiu comercial la Șincai

20 Jun 2014  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

În cartierul Tineretului, mai exact la Șincai, ni se pregătește un spațiu comercial nou cu parter și etaj. În curând începe construcția.

Acolo se găsea Patiseria Tineretului, singura din cartier unde se vindea un covrig decent la gust și proaspăt scos din cuptor. Lângă ea era magazinul de pâine La Tati. Au fost demolate amândouă, plus spațiu de lânga patiserie, unde au fost de-a lungul timpului alte mici magazine care n-au avut succes.

În schimb a apărut acest panou ce anunță o nouă construcție P+1E+împrejmuire (e un pic de teren acolo). Nu știu ce va fi, beneficiarul oficial fiind fam. Colac, probabil proprietarul terenului.

Dacă vreți să spuneți “va fi un Mega Image, desigur!”, nu ține, că este deja unul mare de tot fix în spate, la parterul blocului. Țin degetele încrucișate și sper la un McDonald’s sau KFC, că în cartierul Tineretului lipsește un fast-food bun. Avem niște shaorma dubioasă, avem o grămadă de pizzerii cu livrare în zonă, dar nimic de unde să cumperi și să mănânci direct (Dyno’s este în partea cealaltă a cartierului) . Cu liceul Șincai și parcul Tineretului vizavi, un McDonald’s sau un KFC ar rupe recordurile aici.

constructie_tineretului_4

    13 comentarii

  1. Cred ca o sa fie un restaurant.

      (Citează)

  2. Doi ani timp de constructie pentru o cladire cu un etaj?

      (Citează)

  3. @nicu Autorizatia de contruire e valaila doi ani plus inca un an daca e nevoie.
    Asta nu inseamna ca construirea chiar dureaza doi ani.

      (Citează)

  4. uaaaau… cum poti sa tanjesti dupa kfc si mac? si dupa aia sa te minunezi ca ajungem obezi… cum poti sa folosesti expresia “fast-food bun” si apoi sa ai pretentii de cunoscator in articolele cu aere gastronomice… hmmm ceva nu-i regula pe aici in ultima vreme.

      (Citează)

  5. Eu as fi crezut ca spera la un mare Subway dar el: “nu, kfc, mec”.

      (Citează)

  6. avand in vedere ca nu au reusit sa faca un panou de santier cat de cat decent sa vedem ce reusesc sa faca cu cladirea.
    Ma intreb daca OAR e numele sau prenumele lui Dan Vultureanu.

    in rest, ca in Bucuresti, planificare generala 0, construiim cum putem unde putem. de ce sa nu ne mai inghesuim putin intr-un spatiu deja complicat?
    probabil catre blocuri cladirea asta va oferi niste calcane foarte generoase sau ferestrele de la veceu. ce conteaza cand ai ditamai vitrina catre Sincai?

      (Citează)

  7. @stefan corect. De fapt panoul ala trebuie sa aiba niste dimensiuni standard minime. Pe care cred ca le are.
    Dar nu spune destinatia cladirii. Ceea ce trebuia inclus pe panou.

    As ride cu lacrimini daca cineva isi va trinti o casa pentru locuit acolo :))

      (Citează)

  8. McDonalds e fast food bun? Serios?

      (Citează)

  9. @jules, scrie destinatia “Spatiu comercial stradal”

      (Citează)

  10. oare cat s-a dat spaga ca sa se aprobe un asemenea proiect? din ce se vede etajele 1,2,3 nu vor mai vedea razele soarelui in vecii vecilor

      (Citează)

  11. Un Mc.D cu tot cu drive-in blocheaza deja intrarea-n parc dinspre Brancoveanu, nu vad de ce ar mai face unul @SIncai, din ce am vazut au o politica destul de stricta in a acoperi o zona, ori aici includem Berceni, fara sa luam in calcul cele din Mall. Mai simplu ar fi o toneta d-aia mobila cu tot cu masina, instalata la intrare, dar am vazut ca nu prea pun accent pe ele.

    In plus, fie-mi iertata nestiinta, dar nu prea am vazut la noi McD. pe doua etaje, ca afara…. Una peste alta, daca tot se va face si va acoperi sa zicem parterul, va fi vai si amar de cel care-si va lua sus spatiul spre inchiriere, cel de jos il va lasa fara vad…

    Pe vreme de criza, ai dat lovitura daca inchiriezi P+I la aceeasi firma, ca scapi de-o grija; pe de alta parte, ma gandesc ca mai bine inchiriezi la doua firme diferite si tii la pret, decat “sa lasi” si sa faci o oferta unui singur chirias.

    Mi-ar face placere sa dezvoltam un pic discutia si modul in care priviti acum criza si investitiile in domeniul imobiliarelor, renting-ului, a fast-food-ului, din perspectiva voastra.

      (Citează)

  12. McD pe doua etaje: Barbu Vacarescu, Dristor… si asta doar asa fara sa ma gandesc mult.

    Dar…nu va fi McD acolo. Ce e mai naspa e ca inca un spatiu verde s-a ras pentru un cacat de kiosk/magazine/cladire… si daca dai o tura prin zona vei vedea ca sunt N spatii de inchiriat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus