un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Smeg!

21 Jun 2014  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Îmi plac premiile oferite de înghețatele Magnum Pink & Black: 10 frigidere Smeg, evident negre și roz.

magnum_smeg_blackmagnum_smeg_pink

Dacă aspectul lor vi se pare ciudat, nu, anii ’50 nu-și vor frigiderele înapoi, ci așa este design-ul gamei Smeg din care fac parte, colțuri rotunjite și un aspect retro total. Iar chestia asta valorează foarte mult, un astfel de frigider de 1,5 metri înălțime costă 5300 de lei, cât două combine din acelea duble și cu dozator de gheață și tot felul de funcții inteligente. Yep.

Se pot lua și de la noi pe smegonline.ro

Cât despre concurs, nu știu ce trebuie să faci pentru a participa. O să zic, ca bănuială, că trebuie să mănânci înghețată. Pe pagina lor oficială scrie că le poți câștiga luând înghețate din Mega Image, OMV sau Inmedio, dar eu pe acestea le-am fotografiat în Carrefour.

    5 comentarii

  1. Arata in mare fel.

      (Citează)

  2. Arata gay , iar numele SMEG …. nu as da 5000 ron pe asa ceva .

      (Citează)

  3. la mega image primesti un cupon la fiecare inghetata magnum cumparata pe care il depui intr-o urna aflata tot la ei in magazin

      (Citează)

  4. Am încercat, la insistențele jumătății, cele 2 Magnum noi; La banii ăia, așteptam curcubeu în cerul gurii dar n-a fost să fie.

    Sunt unele înghețate la LIDL, care se aseamănă oarecum cu Magnum normal, demențiale ca și gust și la 1/3 de preț …

      (Citează)

  5. faptul ca cineva cere 5300 de lei pe panaramele astea nu inseamna ca si fac banii astia.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus