un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Magnum Pink și Black, propunerea verii pentru înghețată pe băț

30 May 2014  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Când am primit o invitație la concertul Pink & Black, anunțat cu mare tam-tam, m-am gândit că nu mai sunt deloc la curent cu ce-i la modă în muzică; nu auzisem niciodată de ei. S-a dovedit apoi ulterior că întreaga campanie (care a inclus articole și bannere pe site-urile de știri) era de fapt lansarea noilor înghețate Pink și Black de la Magnum. Nu sunt chiar așa varză la muzică!

magnum_pink_champagnemagnum_black_espresso

Le-am mâncat pe amândouă. Recomandarea mea este cea neagră, Magnum Black Espresso: crusta de ciocolată are un fin gust de cafea, fix cât trebuie, iar interiorul alb este pur și simplu răcoritor și plăcut la gust, fără să pară prea dulce, cum era cel de la Gold.

Cea roz, Pink cu aromă “Marc de champagne”, este dubioasă rău. Am văzut la lansare că toate femeile pe aceasta au preferat-o, dar cred că-i din cauza culorii mai feminine. Mie gustul mi s-a părut greu de exprimat în cuvinte, o aromă despre care ai putea zice că aduce și a șampanie, dar și a balsam de rufe.

Cred că la edițiile din acest an de Magnum rămâne valabilă expresia “once you go Black, you never go back”.

Cam așa arată înghețata:
magnum_hostesa_1magnum_hostesa_2
magnum_pink_black

    6 comentarii

  1. Eu am preferat-o pe cea cu Marc de Champagne strict din cauza gustului. In general imi plac inghetatele/ ciocolatele cu asa ceva, desi am dat si peste unele chestii oribile. Gustul de cafea insa nu-mi place de nici o culoare.

      (Citează)

    • Păi să o încerci și pe cealaltă. Gustul de cafea mi s-a părut fin, un fel de “aha, stai că simt și un pic de cafea”. E drept, am mâncat doar una până acum.

        (Citează)

  2. mircea (primul)

    30/05/2014 la 2:55 PM

    daca te opreai cu titlul la “magnum pink and black” avea tenta de titlu de film porno, gen “magnum black and pink ice cream”. asta da eveniment :D

      (Citează)

  3. Le-am incercat pe ambele in aceeasi zi din curiozitate. Prima a fost cea cu espresso si chiar mi-a placut. Despre cea cu sampanie nu pot sa zic acelasi lucru, mi s-a parut ca n-are niciun gust si n-as mai da banii pe ea. Personal raman la cea double chocolate. :)

      (Citează)

  4. “Le-am mâncat pe amândouă.”
    M-am gandit la hostese :wink

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus