un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

SevenSins face prezentări video pentru lenjeria sexy

26 Jun 2014  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Prin magazinele online este oarecum moda review-urile video de produse. De exemplu PC Garage are un canal dedicat pe YouTube pentru review-uri de produse, cu studio amenajat în magazin și sute de clipuri urcate acolo, iar pentru Altex face chiar Ionuț Bunescu clipuri de prezentare.

Asta pe IT&C. Mai multe magazine se duc însă spre acest sistem și recent am fost informat că SevenSins a deschis un canal pe YouTube unde-și prezintă produsele, iar cum produsele lor sunt tot felul de lenjerii sexy, poate vreți să aruncați un ochi pe ele. Acum poți vedea mult mai bine cum arată costumul sexy de asistentă medicală sau cel de dansatoare exotică, iar pe viitor poate vreți să le sugerați ceva mai softcore.

    11 comentarii

  1. Filmulete aste nu se pot numi review, sunt cel mult o reclama cu muzica de adormit copii.
    Daca vor sa invete cum se face un review video pentru lenjerie sexy sa dea un ochi pe aici: https://www.youtube.com/user/TheArtoftheO/videos

      (Citează)

  2. Nici pe departe nu e review asta. Cred ca au pierdut vremea degeaba facand atatea mini-clipuri.
    Degeaba o arata pe tanti care are sanii fermi, sfarcuri mari si are forma “perfecta” pentru chestiile care le imbraca.
    Marea majoritate nu arata asa. Mai au sanii lasati, mai fundul mare, talie la total…etc.
    Degeaba ii arati unei femei fara forme perfecte cum sta pe respectiva din clip. Nu cred ca vor starni conversii ci mai degraba invidii si frustrari.
    Parerea mea.

      (Citează)

  3. Eu ma bucur că au făcut deja playlisturi

      (Citează)

  4. Mama, ce de specialisti in review-uri! In articol scrie ca Altex si PC Garage fac review-uri. Despre Sevensins se referea la filmulete cu termenul de prezentari. Iar Sevensins le-a intitulat la fel, prezentari video, adica exact ceea ce sunt.

      (Citează)

  5. Mie mi se pare ca fac siteul sa para prea incarcat.

    Altfel, ii recomand. Produsele sunt de calitate, nu ca alte chinezarii care sunt prin piata asta.

      (Citează)

  6. Niște profesioniști – Agent Provocateur: https://www.youtube.com/watch?v=Zg4RGC5pn-4

      (Citează)

  7. Chiar sunt curios cu ce au acoperit sfarcurile si nu s-au chinuit la post cu blur. Pare a fi ceva silicon. Dar in rest, arata bine pentru niste videouri de prezentare.

    Legat de ce face Altex, slab tare. Niste lumini nu le-ar strica. Ce face PC Garage este ok.
    Dar nu stiu daca se pot numi review-uri ce fac magazinele, pentru ca nicioadata nu i-am auzit sa zica ce ceva nu le-a placut. Sunt obiective, pe cand un review trebuie sa fie subiectiv.

      (Citează)

  8. Buna ziua,

    Am ales o femeie normala, cu sani medii nici prea grasa nici prea slaba. E departe de ideal. Partea pe care nu o stiu multi e ca am vazut multe fete, cu sani foarte mari, cu sani mici, slabe si chiar nici una nu se preta la lenjerie, unde expui foarte multa piele si atunci chiar nu iti permiti sa arati celulita si grasime sau din contra, sa fii bat. Ideea era de a prezenta lenjeria, cum pica pe solduri, pe sani, cum se vede de la spate, detalii pe care de multe ori nu le vezi din poza producatorului, nu de a arata cum se imbraca sau dezbraca femeia.

    Pentru sani, am folosit plasturi de silicon, nipple covers de culoarea pielii.

      (Citează)

  9. @nwradu

    Mi-am luat un papion dragut.

      (Citează)

  10. @Cristina, mie mi se pare cam durdulie duduia… Se potrivește în picturile lui Rubens nu la prezentări de lenjerie, sexy sau nu. Voi ați văzut cum arată modelele de la Vicoria’s Secret? Iar de acoperit sfârcuri sau altceva mi se pare aiurea fix atunci când prezinți lenjerie și suprafețe mari de piele.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus