un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

RCA-ieftin devine pint.ro

10 Jun 2014  ·

AUTO  ·

9 comentarii

RCA-ieftin.ro, unul dintre principalii vânzători de asigurări RCA și alte tipuri din România, au anunțat recent o schimbare a denumirii în Pint.ro

De unde vine pint.ro? Nu știm.

De ce fac modificarea? După cum spune chiar newsletter-ul lor, numele anterior crea confuzie mai ales din pricina clonelor și a altor servicii de pe piață. Probabil că foarte mulți clienți căutau RCA ieftin pe net și ajungeau pe alte site-uri, nu al lor. Totuși, simt că rebrandingul va fi dificil, numele pint.ro parcă nu prea îți rămâne în minte.

RCA-ieftin a dezvoltat o afacere foarte bună. Au fost primii sau printre primii ce ofereau RCA vândut pe internet și cu livrare în regim de urgență în aceeași zi către client. Dacă voiai să mergi tu la sediul lor, aveau mai multe puncte de lucru în București; eu am fost la unul și mi-a plăcut sistemul. Recent cred că au parte de mare concurență din partea eMAG, care vinde asigurări RCA și de călătorie.
rca_ieftin_pint

    9 comentarii

  1. pint.ro provine probabil de la numele firmei ‘pintilie…’
    buna ideea de a se detasa de toate clonele, dar puteau alege un nume mai bun :)

      (Citează)

    • Clonele ca clonele, dar pe keywords-uri tot pentru RCA ieftin se vor bate. Măcar înainte aveau și numele în favoarea lor, care nume arată că ai început din timp business-ul de ai luat acest domeniu.

        (Citează)

  2. o sa ramana numele pe google, la fel cum a ramas mercador… redirectionare dupa clic si gata..

      (Citează)

  3. Am colaborat cu ei în trecut de câteva ori. Au fost ok.
    Blogul e editat acum de o echipă de folosești formularea la plural ?
    De unde vine pint.ro? Nu știm.

    Numele nou mi se pare ciudat, le-aș propune să vândă și ceva lichide (bere, cidru …) că o să aibă super rezultate-n google.

      (Citează)

  4. Anotimpul rebrandingului, dupa mercador acum rca-ieftin
    Rebranding greu… Clientii fideli vor ramane, probabil si cei care sunt in baza lor de date si pot fi momiti de un cupon ceva, insa daca nu pompeaza bani grei in expunere pe modelul olx, n-au nici o sansa…
    @deplictis e greu sa iti pastraezi pozitia cand numele fostului tau brand coincide cu unul dintre cele mai cautate KWuri din .ro, kw pe care emag e pe locul 3, cu sanse mari sa devina #1

      (Citează)

  5. It comes in pints. I’m gettin’ one.

      (Citează)

  6. pint.ro vine de la Alexandru Pintilie, fondatorul, patronul (sau cum doriti sa-l numiti RCA-IEFTIN)

      (Citează)

  7. Aluna:
    pint.ro vine de la Alexandru Pintilie, fondatorul, patronul (sau cum doriti sa-l numiti) RCA-IEFTIN

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus