un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMAG lansează un joc pentru Campionatul Mondial de Fotbal cu premiu un BMW

10 Jun 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

eMAG lansează o competiție cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal, premiul cel mare fiind un BMW seria 3.

Concursul se adresează cumpărătorilor. Pentru fiecare comandă dată pe eMAG.ro, primești puncte (1 punct pentru fiecare 10 lei cheltuiți) pe care apoi le poți investi în pronosticuri despre meciurile de la mondial. Dacă ghicești rezultatul, îți dublezi punctele investite. Dacă nu, pierzi punctele.

În concurs intrați pe emag.ro/cupa_mondiala, iar diverse promoții găsiți și aici.

Vestea bună este că, deși cei ce strâng multe puncte au șansă la diverse premii în bani, la tragerea la sorți pentru un BMW Seria 3 (316d sedan de 25.749 euro) intră toți cei înscriși în campanie. Așadar, este suficientă o achiziție în perioada mondialului și să jucați o dată jocul.

emag_concurs_cmf

    3 comentarii

  1. Nu cred ca trebuie sa mai intru sa vad cat de prost este implementat, amintirile de la Reteaua si Reteaua 2 sunt proaspete.

      (Citează)

  2. eu am ramas fara 200 pct. nu stiu din ce motiv am mai avut numai 80 pct la etapa a II-a …. naspa

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus