un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

MTV Mobile împreună cu Cosmote oferă ca premiu 7 călătorii la concertul Isle of MTV Malta

5 Jun 2014  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

MTV_7x_optiuneV-ați dori să mergeți la Isle of MTV Malta? Este un concert anual ce are loc în capitale insulei Malta, concert organizat de MTV pe 25 iunie cu diverși artiști internaționali și în jur de 50.000 de spectatori.

MTV Mobile are un concurs numit “Thumbs up for Malta” prin care 7 norocoși pot câștiga o călătorie la Isle of MTV Malta, incluzând transportul cu avionul, cazare și masă timp de 3 zile pe insulă și acces VIP la concertul respectiv. Și totul este legat de Instagram.

Pe scurt, trebuie să-ți faci o fotografie cu tine făcând autostopul (nu trebuie să fie la marginea drumului, ci intenția contează) spre Malta, ca să arăți că vrei să mergi acolo. Fotografia trebuie să te înfățișeze făcând semnul autostopului (de unde și numele “Thumbs up”) și să cuprindă #thumbsupformalta si @MTVMobileRo în descriere, ca să afle și ei de ele. În funcție de câte like-uri strânge, intri în finală. Șansele sunt bune, top 50 fotografii intră în finala pentru 7 bilete. Exemple, pașii necesari, regulament și toate detaliile le găsiți pe iomtv.mtvmobile.ro. Înscrie-te până pe 9 iunie!

N-am fost niciodată în Malta, dar am înțeles că Valetta este un oraș foarte frumos, iar cu ocazia acestui concert va fi plin de viață și distracție. Sunt sigur că cei 7 câștigători se vor distra de minune.

Dacă ajungeți în cei 50 de finaliști trebuie să aveți activată și cartela MTV Mobile powered by Cosmote și extraopțiunea MTV 7x. Aceasta vă oferă minute și SMS-uri nelimitate cu ceilalți utilizatori ai cartelei MTV Mobile, plus alte minute și mesaje în restul rețelelor și trafic de date. De asemenea, traficul de date în aplicația MTV Under the Thumb este momentan gratuit și aveți acces la video-on-demand pentru producțiile MTV și la canalele MTV Hits și MTV Dance.

Practic, această cartelă și extraopțiunile ei s-ar putea să-i intereseze pe cei tineri și dincolo de șansa de a câștiga o călătorie în Malta la concert. Mai multe detalii despre cartelă găsiți pe mtvmobile.ro

Profitați de concurs și puteți câștiga o mini-vacanță plină de distracție în Malta, dar atenție că fotografiile trebuie puse pe Instagram până la finalul zilei de 9 iunie și n-ar strica să adunați cât mai multe like-uri până atunci.

    5 comentarii

  1. -Offtopic-
    @Radu, recent m-am apucat sa-ti citesc blogul, de pe telefon.

    Paginarea pe versiunea de mobil sufera grav. E cool endless scroll (sau cum ii zice) dar, daca citesti articole mai vechi de 10 zile, te ia cu tremurat. Asta pentru ca dai pe articol, il citesti, iar cand revii te da din nou in articolele din top, nu de unde ai ramas ca sa poti trece la urmatorul mai jos. E enervant sa apesti de nustu cate ori “load more” doar ca sa revii unde erai.

    Toate bune.

      (Citează)

  2. Pe mobil vezi site-ul de mobil sau versiunea responsive a acestui skin? Pentru că nici una nu are endless scroll :P

      (Citează)

  3. Am uitat sa precizez, versiunea Desktop nu o ia. Cand apesi pe versiunea “Desktop”, tot ce face este sa reincarce pagina cu versiunea “mobil”.

    Browserul e chrome.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus