un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Festival de dulciuri și înghețată, în weekend, la mall Promenada

27 Jun 2014  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Update: am fost astăzi. Este atât de mic încăt nu merită să mergeți până acolo special pentru asta. Am mâncat o clătită de la Creperie d’Amour, o înghețată turcească de fistic și pepene galben de la Calif (cu tot cu spectacolul inclus) și am luat prăjituri făcute în casă de la Băcănia Veche. Asta e tot ce-i acolo! Mai erau cei de la Essence, care fac sucuri.

Să nu ziceți că n-ați știut! De astăzi și până duminică pe terasa mall-ului Promenada are loc Festivalul Dulciurilor și Înghețatei. Așteptați-vă la prăjituri, clătite, înghețată și alte delicatese.

Un adevărat regal pentru gusturi fine te aşteaptă în perioada 27 – 29 iunie la Festivalul Dulciurilor şi Îngheţatei la Promenada. Prăjituri unice, delicioase și colorate, ciocolata şi deserturile raw-vegan, sorbet-urile şi șerbet-urile îţi vor încânta papilele gustative şi te vor face să uiţi de dietă.

Târgul deserturilor va fi găzduit de expozanţi care mizează atât pe gusturile copilăriei, cu dulciuri “ca la mama acasă”, cât şi pe reţete rafinate care satisfac poftele cele mai selective: Băcănia Veche, Paula Ana, Crêperie d’Amour, Calif sau Essence Fruit Bar.

festival_dulciuri_promenada

    6 comentarii

  1. asta e urmatorul mall care o sa se inchida, am fost sambata ca incepusera reducerile, la afi si baneasa plin ochi, la promenada gol, pustiu, se vaitau vanzatoarele, ziceau ca nu primesc haine noi ca nu le vand.

      (Citează)

    • @alex: da, nu stă prea bine, e mai mereu gol. Sunt câteva magazine bune acolo și pentru ălea merg periodic, dar locul încă nu atrage lume probabil pentru că alternativa Băneasa este foarte aproape.

        (Citează)

  2. Promenada nu e un mall de weekend, pentru ca sunt liberi corporatistii.

      (Citează)

  3. pacala, corporatistii nu vin decat sa manance, daca ai drum la promenada intreaba vanzatoarele din magazine si o sa vezi ce iti zic.

      (Citează)

  4. Vezi ca a thai festival la muzeul satului in aceeasi perioada.

      (Citează)

  5. Alternativa Baneasa nu este foarte aproape. Dar este mult mai bine dotata cu cinema-uri si IKEA langa asa ca probabil are mai mult sens pentru oameni sa se duca acolo.
    Au doar vreo 3 chioscuri, clatitele au fost decente si am stat comod pe paturile acelea din plastic, din care poti sa vezi cladirile de vis a vis sau sa privesti cerul.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus