un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fapte bune trase la Xerox – donăm 13 multifuncționale

2 Jun 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

237 comentarii

WorkCentre 4118Anul trecut cei de la Xerox au avut o campanie prin care au donat multifuncționale unor organizații propuse de cititori. Anul acesta campania se repetă și mi-au propus să contribui și eu la ea, pe lângă Cristina Bazavan și Victor Kapra, care deja au donat multifuncționale în săptămânile anterioare.

Ideea este următoarea. Am de dat 13 multifuncționale Xerox WorkCentre 4118, iar voi trebuie să-mi propuneți cui.

Pot fi orice, dar ideea este să găsim niște instituții sau organizații “nevoiașe”. De exemplu puteți să-mi propuneți școala la care învață copilul vostru, dacă știți că acolo le-ar fi utilă una și nu sunt fonduri de la buget, o asociație care salvează pisicile, organizațiile care ajută copiii, tinerii, sportivii șamd, ONG-uri cu proiecte frumoase. Cum spuneam, orice, mai ales dacă nu-și pot permite singuri un astfel de echipament.

Multifuncționalele nu sunt noi, dar au fost recondiționate de Xerox și sunt în stare perfectă de funcționare și arată bine. Sunt echipamente mari, pentru volume lunare de 20.000 de pagini, vin cu manual de utilizare și set de tonere, iar cei de la Xerox și Ecotic le vor livra la destinație.

Ce trebuie să faceți: să-mi spuneți într-un comentariu mai jos numele asociației, organizației sau școlii (sau ce-o fi) către care credeți că ar trebui să plece un astfel de echipament și să vă motivați alegerea. Cam pe 12-13 iunie eu voi începe să analizez propunerile și să aleg 13 destinatari pe care-i voi comunica celor de la Xerox.

Important este să lăsați comentariul de pe o adresă de email validă (ca să vă cer apoi adresa respectivei instituții și numele unei persoane de contact) sau să-mi arătați un site pe care să găsesc aceste date de contact.

    237 comentarii

  1. Buna ziua! Felicitari pentru initiativa!

    Numele meu este Anca si-ti scriu pentru a propune Centrul de Hematologie si Transplant Medular Fundeni. In ultimul an m-am implicat in diverse proiecte de caritate si, in acest mod, am luat contact cu o parte din echipa medicala de acolo. Realizarile acesteia, dincolo de actul medical, implicarea neobosita in a imbunatati serviciile catre pacienti m-au impresionat. Toate dotarile facute acolo, prin preocuparea unor doctori inimosi, alaturi de voluntari si donatori (persoane fizice sau companii) au ridicat Centrul la standarde unice in Romania, din punct de vedere diagnosticare si tratament. Astfel, Centrul de Hematologie si Transplant Medular Fundeni este de referinta fiind locul in care sunt tratati pacientii cu boli de sange grave, din toata tara. Ei ajung acolo si nu de putine ori “legatura” lor cu doctorii / spitalele din care au fost transferati se poate face doar utilizand mijloace tehnice adecvate, cu care sa poata fi trimise / primite in timp util / rapid toate analizele. Acesta este motivul pentru care va rog sa directionati un echipament multifunctional catre Centrul de Hematologie si Transplant Medular Fundeni. Multumesc, Anca

      (Citează)

  2. Harabagiu Ciprian

    02/06/2014 la 12:08 PM

    Salut. Eu as dori sa propun ONG-ul din care fac eu parte: ATGR (Asociatia Turistica Ghizii Romaniei). Sunt membru de 2 ani de zile si pot spune cu mana pe inima ca proiectele si activitatile pe care le desfasuram chiar au rezultate atat pe plan personal, cat si umanitar si educativ. Pe langa faptul ca sustinem o Scoala de Ghizi prin care promovam traitul sanatos si “reintoarcerea” la natura, in fiecare an avem multe alte proiecte. O sa iti dau cateva exemple:

    – “EcoTerra” , proiet prin care ne dorim sa educam, sensibilizam si informam elevii asupra importantei protectiei mediului pentru un viitor mai bun.

    – “Sa daruim o raza de lumina”, proiect si-a propus sa aduca spiritul Sarbatorilor de iarna in sufletul a peste 150 de batrani si peste 200 de copii cu care soarta nu a fost blanda

    – “Montaniada”, proiectul urmareste sa mobilizeze tineretul pentru protejarea mediului inconjurator, un stil de viata sanatos si activ, practicarea ecoturismului montan, voluntariat.

    Mai sunt si alte proiecte, cele de mai sus am reusit sa le sustinem in fiecare an (mai putin Montaniada, nu am strans destul fonduri anul trecut)

    Mai multe detalii poti gasi aici http://ghiziiromaniei.ro/atgr/proiecte-atgr

    Ma poti contacta oricand pentru mai multe detalii, iti pot face legatura cu presedintele asociatiei pentru mai multe amanunte legate de tot ceea ce incarcam sa facem

      (Citează)

  3. Harabagiu Ciprian

    02/06/2014 la 12:16 PM

    Am uitat sa mentionez motivul propunerii: deseori avem nevoie sa printam diferite materiale de promovare a proiectelor pe care voluntarii nostri incearca sa le distribuie sau de care au nevoie in desfasurarea activitatilor, iar banii aferenti sunt mai degraba pierduti in loc sa fie investiti in proiectele respetive.

    Daca esti la curent cu activitatea de strangere de fonduri pentru cauze nobile sau activitati de genul, stii ca acestea apar destul de anevoios asa ca orice ban economisit ajuta la succesul final al proiectului.

      (Citează)

  4. Valsan Andreea

    02/06/2014 la 1:26 PM

    Buna!

    Suna bine sa poti scoate idei/proiecte/sesiuni/sugestii/initiative/dorinte pe care sa le folosesti cu scopul de a pregati viitorii oameni mari, nu doar ai Constantei, cat si ai lumii.

    ONG-ul pe care doresc sa il propun ajuta foarte multi tineri studenti sa isi descopere si exploreze potentialul pe care il au, totodata formandu-si si o experienta intr-un mediu care seamana foarte mult cu modul de lucru corporativ. Cum face asta? Prin implementarea unor proiecte ce au scopul de a se ajuta atat pe ei, prin organizarea lor, cat si publicul tinta – elevi, liceeni, orfani etc.

    Stim cu totii ca studentii au nevoie, pentru a se angaja, de o experienta minimala, din care sa isi formeze anumite deprinderi, atat sociale, cat si profesionale. Majoritatea companiilor din tara noastra nu pune la dispozitia studentului un loc de practica calitativa. De aceea, ONG-ul pe care il reprezint, si careia ii sunt membra, ofera stundetului un loc unde isi poate afla, imbuntati, afilia anumite principii si valori.

    Fiind o organizatie nu-pentru-profit(deoarece tot profitul este investit in noile proiecte s.a.m.d), apolitica, non-guvernamentala, regasita in peste 120 de tari, formata dupa al Doilea Razboi Mondial cu scopul direct de formare a viitorilor lideri (pentru a nu se mai ajunge la razboi, neintelegeri, dispute), aceasta tinteste catre viziunea care inglobeaza toate concluziile acestor probleme, si anume “Pacea si implinirea potentialului uman”.

    In concluzie, doresc sa propun organizatia non-guvernamentala AIESEC Constanta, care are un impact atat local, national, cat si international si care personal, asemeni altor mii de studenti care au trecut prin aceasta experienta pot spune ca problema experientei cerute la un loc de munca este bifata pe lista noastra de impedimente profesionale, putand astfel sa avem un impact pozitiv in societate.

    Daca doriti mai multe amanunte, va stau la dispozitie, si apreciez efortul dumneavostra de a investi in oameni, mici si/sau mari, in tinerii de maine care tind sa schimbe lumea.

      (Citează)

  5. Buna Radu,

    Propun scoala speciala nr.9, nu este ONG insa am participat ca voluntar la cateva proiecte realizate de profesorii, parintii si copiii (cu dizabilitati, unii din centre de plasament ceilalti din familii) din aceasta scoala si am ramas impresionata: mi se pare crunt si teribil de curajos sa faci fata luptei cu dizabilitatea si sa incerci sa cresti – ca partinte si copil, si mi se pare laudabila fiecare reusita, care adesea pentru ei pare de 10 ori mai grea decat pentru noi. Iar profesorii si psiho-pedagogii pe care i-am cunoscut acolo sunt de un devotament si o rabdare cum rar am intalnit.

    In ciuda dizabilitatii, acest colectiv desfasoara concursuri de desen, organizeaza piese de tatru si excursii educative pentru copiii, sesiuni de parenting, cauta finantari pentru programe de dezvoltare a abilitatilor practice si de lucru manual pentru ca si acesti copii sa isi poata gasi o meserie pentru care sa fie pregatiti, peste cativa ani (ii invata sa planteze legume si fructe, sa faca actiuni simple de bucatarie, sa realizeze produse hand-made de la felicitari pana la obiecte din lut, etc).
    M-am gandit la ei cand am citit articolul tau pentru ca stiu ca folosesc foarte mult fise de lucru, imagini si jocuri pe hartie pentru a stimula procesul de invatare si a-i ajuta pe cei mici sa isi dezvolte abilitatile. Asa ca cred ca le-ar prinde tare bine o multifunctionala XEROX, mai ales ca cele pe care le au in scoala sunt destul de vechi.

      (Citează)

  6. Buna! Propunerea mea, probabil subiectiva, dar bazata pe fundamentul ca meseria de pompier, fie ca este privita/traita, naste emotii si respect, este Detasamentul de pompieri Roman(ISU Neamt). http://www.ijsunt.ro

      (Citează)

  7. Salutare,

    Propun ca una din ele sa plece catre Liceul cu predare in limba romana din or. Tighina (Transnistria), R. Moldova. Transportul din Romania in Tighina se poate organiza fara costuri suplimentare + tot ce inseamna documente care sa ateste ca multifunctionala a ajuns la liceu si nu in alte parti.

    De ce acolo? Liceul este saracut si are probleme cu cartile in limba romana care elevii tre sa si le cumpere pe banii parintilor.

    O multifunctionala care sa o foloseasca tot liceul pentru a si duplica cartile sau materialele academice necesare la un pret care sa acopere doar mentenanta ar fi o sursa de economisire a banilor.

    Eu sunt absolvent al acestui liceu din 2004. Stiu cum stau lucrurile reale pe acolo.

    Cu stima,

    V.

      (Citează)

  8. Propun gradinita unde merge cel mic, Gradinita Nr 38 ”Licurici” din Galati. Este o gradinita situata intr-o zona unde veniturile parintilor nu permit strangerea de fonduri suficiente, care sa permita achizitionarea de echipamente de calitate. Drept urmare se merge cu “carpeli” si inprovizatii. Ar fi o multifunctionala care ar putea deservi intreaga gradinita si nu doar o singura grupa.
    http://www.gradinita-licurici.ro/

    Multumesc!

      (Citează)

  9. Elena Rogojina

    02/06/2014 la 3:28 PM

    Buna Radu,

    Propun Centru de plasament in regim de urgenta Ciresarii 2, de pe Prelungirea Ferentari. De prin octombrie 2013, particip impreuna cu cativa colegi de serviciu ca voluntar la acest centru de plasament. Am inceput prin a livra celor 2 grupe de varste lectii de engleza, acesta este focusul nostru principal – sa le oferim posibilitatea sa stie o limba straina si sa-si mareasca sansele in societate. Pe langa asta facem teme cu ei la diverse materii si incercam metode interactive de lucru. Institutia, care apartine de primaria de sector, nu este dotata cu prea multe, insa sunt convinsa ca multifunctionala ne-ar folosi atat noua (pentru orele de engleza si alte actiuni pe care le facem cu ei), cat si altor ONG-uri care sunt voluntatri la aceasta institutie, psihologului centrului, si sefei de centru (care poate folosi multifunctionala in munca de zi cu zi – dosarele copiilor, etc). Sefa de centru isi dedica mult timp acestor copii si incerca sa-i ajute cat mai mult posibil, insa din pacate, mai are nevoie de sprijin, chiar si tehnologic. Sper sa dai curs propunerii mele.

    Multumesc!
    Elena

      (Citează)

  10. Propun Asociatia Maini Unite din Sibiu. Ei deruleaza mai multe proiecte: o masa calda pe saptamana pentru cativa copii defavorizati; strangeri de fonduri pentru un incubator de nou-nascuti si pentru alte scopuri la fel de nobile; au ajutat la reamenajarea locurilor de joaca la doua gradinite; Academia Maini Unite care sustine copiii talentati etc. Mai multe – pe pagina lor de Facebook (https://www.facebook.com/MainiUnite) si pe http://mainiunite.blogspot.ro/.

      (Citează)

  11. buna ziua.as dori pt inceput sa va felicit pt articolele de pe acest blog.contin fff multe infomatii utile.va citesc zilnic si sunt uimit de aceasta initiativa.mai rar asa ceva.BRAVO!Eu sunt din loc SLANIC jud Prahova si am observat ca sunt multe institutii,chiar si bugetare care se descurca greu cu activitatea aceasta.zona noastra are potential turistic si economic,dar totul se misca anevoios.cred ca gestul dvs ar motiva si ambitiona salariatii din firmele din oras sau ar sprijinii imens pe cei din scolile locale.identitatea acestor institutii v-o pot oferi oricand daca dvs si sponsorul dvs considerati ca e indicat sa trimiteti o mana de ajutor la 100km de Bucuresti.va multumesc anticipat

      (Citează)

  12. Buna ziua,

    Ma numesc Burlacu Leonard si in acest caz reprezint Asociatia Studentilor Geologi si Geofizicieni din cadrul Facultatii de Geologie si Geofizica, Universitatea Bucuresti. Noi suntem o asociatie mica dar puternica. Scopul asociatiei este acela de a reprezenta studentii geologi si geofizicieni atat la nivel institutional cat si la nivel local si national. Avem o multitudine de proiecte axate pe rezolvarea problemelor intalnite de studentii facultatii noastre si nu numai. La absolut fiecare proiect avem nevoie de o mapa de prezentare, postere si nu numai. De cele mai multe ori trebuie sa platim aceste lucruri din banii nostrii, voluntarii, intrucat sposorizarile sunt mici si rar intalnite. O astfel de multifunctionala ne-ar ajuta enorm in activitatile zilnice ale asociatiei si nu numai, usa de la sediul asociatiei este mereu deschis oricarui student care are nevoie de ajutor de orice fel. Cu aceasta multifunctionala am putea ajuta studentii Facultatii de Geologie si Geofizica. Sper ca v-am convins cat de necesara ne este o astfel de multifunctionala si sper sa ne alegeti. Va multumesc si pentru orice alt detaliu de care ati mai avea nevoie va sunt disponibil la adresa de e-mail.

      (Citează)

  13. Buna ziua!

    Va felicit in primul rand pentru initiativa dumneavoastra si va doresc tot binele din lume!

    Ma numesc Hancu Sorin-Iulian, membru al Asociatiei studentilor Geologi si Geofizicieni, din cadrul Facultatii de Geologie si Geofizica, Universitatea din Bucuresti. In cadrul asociatiei, noi incercam sa cream o apropiere cat mai mare intre studenti si mediul academic, dar si sa implementam ideea de voluntariat in randul studentilor. Pentru asta avem in desfasurare nenumarate proiecte care sunt mediatizate in general prin pliante, postere, mape de proiect etc. Toate acestea sunt suportate din bugetul fiecarui membru, din cauza faptului ca suntem o asociatie studenteasca si nu avem sponsori. Avem nevoie foarte mult de o multifunctionala pentru asociatie, dar si pentru studentii facultii, deoarece asociatia reprezinta toti studentii facultatii. Imi doresc mult sa luati in considerare ceea ce am scris. E un prim pas pentru a ajuta putin facultatea noastra, respectiv mediul academic din Romania. Va multumesc mult! Sper ca am fost cat de cat convingator pentru a ne dona una dintre aceste multifunctionale. Pentru mai multe detalii, daca aveti nevoie, va raspund cu placere pe adresa de e-mail.

      (Citează)

  14. Staicu Gabriel

    02/06/2014 la 8:44 PM

    Buna ziua!

    Felicitari pentru aceasta initiativa!

    Ma numesc Staicu Gabriel si reprezint Asociatia Studentilor Geologi si Geofiziceni din cadrul Facultatii de Geologie si Geofizica,facultate in cadrul Universitatii din Bucuresti. Scopul principal al asociatiei este sa reprezinte atat studentii din cadrul facultatii cat si interesele lor culturale si profesionale.
    Asociatia, pe langa aceste indatoriri,organizeaza si diferite proiecte culturale si profesionale. Pentru a face vizibile aceste proiecte,avem nevoie de afise,pliante,diplome etc.
    Suntem un ONG,ceea ce inseamna ca trebuie sa ne auto-finantam. De multe ori se intampla sa facem cheta pentru a putea face afise sau ceea ce mai avem noi nevoie pentru a promova acel eveniment.
    In concluzie,o multifunctionala ne-ar ajuta enorm in buna desfasurare si promovare a evenimentelor noastre

    Va multumesc pentru atentia acordata!

      (Citează)

  15. Manta Steluta- Georgiana

    02/06/2014 la 8:48 PM

    Buna ziua!
    Numele meu este Manta Steluta-Georgiana si sunt studenta in cadrul Facultatii de Geologie si Geofizica a Universitatii Bucuresti. In aceasta facultate functioneaza o asociatie din care fac parte si eu.
    ASGG , caci asa se numeste, reprezenta studentii geologi si geofizicieni, atat la nivel institutional, cat si la nivel local si national. In cadrul asociatiei studentii realizeaza o multitudine de proiecte lunar, niciunul dintre ele neputandu-se realiza fara o mapa de proiect, postere, contracte si asa mai departe. De cele mai multe ori trebuie sa platim aceste lucruri din banii nostri, voluntarii, deoarece sposorizarile sunt mici si rar intalnite.
    O astfel de multifunctionala ne-ar ajuta enorm in activitatile zilnice ale asociatiei, si nu numai. In speranta ca am fost destul de convingatoare si explicita, va multumesc.
    Pentru orice alt detaliu, va stau la dispozitie la adresa de mail atasata.
    O seara buna!

      (Citează)

  16. Hei! Propunerea mea este o organizatie numita Bucharest Student Chapter (BSC). Este o grupare studenteasca cu profil stiintific afiliata Facultatii de Geologie și Geofizica a Universitatii din Bucuresti, avand o istorie de 12 ani de activitate. Are ca scop promovarea programelor studentesti si pregatirea studentilor in dezvoltarea profesionala, in toate domeniile geologiei.
    In sediul acestei organizatii, situat in subsolul Facultatii de Geologie si Geofizica, se strang studenti cu chef de munca si idei pentru a lucra la diverse proiecte de gercetare in domeniu. Munca acestora se concretizeaza in lucrari stiintifice, dezbateri, cercuri studentesti.
    Toata lumea stie care sunt fondurile pentru cercetare la noi in tara si cat de greu de accesat sunt, cu atat mai mult daca esti student.
    O multifunctionala ar ajuta enorm acest grup de studenti ce muncesc mult atat pentru ei cat si pentru tara, reprezentandu-ne cu diverse lucrari la numeroase Simpozioane si Conferinte, atat nationale cat si internationale.
    Multumesc!

      (Citează)

  17. Mindu Mariana-Lavinia

    02/06/2014 la 9:15 PM

    Buna ziua.

    Apreciez si felicit initiativa dumneavoastra si va doresc numai succes in tot ceea ce faceti.

    Numele meu este Mindu Mariana-Lavinia. Sunt Presedinte Executiv al Asociatiei Studentilor Geologi si Geofizicieni din cadrul Facultatii de Geologie si Geofizica, Universitatea Bucuresti.

    Suntem o asociatie studenteasca, non-guvernamentala, non-profit, menita sa serveasca nevoilor studentilor si nu numai. Asociatia noastra implementeaza proiecte ce implica studentii din domeniu si nu numai, la nivel local si national. Noi incercam sa formam profesional studentul, ca si angajat, implicand un numar cat mai mare de studenti in proiecte de cariera, dar formam si omul, prin proiecte caritabile, prin proiecte ecologice, etc.
    Chiar daca suntem o asociatie studenteasca, cu un buget extrem de redus, proiectele noastre continua sa se implementeze, acest fapt datorandu-se, in cea mai mare parte, voluntarilor nostri care sustin financiar majoritatea proiectelor.
    O multifunctionala, ne-ar fi de un foarte mare folos, deoarece avem de imprimat mape de proiect, postere, pliante, etc. Ne-a fost foarte greu sa achizitionam o multifunctionala, deoarece voluntarii nostri (fiind studenti) nu pot sustine financiar asociatia, iar banutii pe care-i “doneaza” abia ne ajung de la proiect la proiect.
    Va invit sa investiti in educatie, formare, in viitor, in oamenii si profesionistii “de maine”.
    Va stau la dispozitie atat eu, cat si colegii mei, pentru orice fel de intrebari sau nelamuriri la adresa de e-mail a asociatiei noastre.
    O zi buna!

      (Citează)

  18. Mindu Mariana-Lavinia

    02/06/2014 la 9:27 PM

    Imi cer scuze pentru imaginea ce imi apare, nu doresc a promova o echipa de fotbal sau sa ofensez pe cineva prin aceasta imagine. Nu inteleg de ce mi-a aparut si nu pot edita comentariul.

      (Citează)

  19. sali ghiulserin

    02/06/2014 la 10:42 PM

    sunt directorul adjunct al unui liceu care are in jur de 1200 de copii.(gradinita, clase pregatitoare,invatamant primar, gimnazial si liceal).avem xerox, dar in ultimul an scolar am sustinut simulari de examene la clasele a VIII-a, a XI-a si a XII-a; examene la limba engleza pt sectiunea bilingv la cls a IX-a; olimpiade si concursuri scolare la nivel de scoala si la nivel local, fiind centru de organizare a acestor concursuri la majoritatea obiectelor; examene de titularizare;competente digitale,lingvistice la exam. de bacalaureat ,examen de evaluare nationala la clasele a II-a , aIV-a, a VI-asi a VIII-a. suntem centru de bacalaureat si filiala a Casei Corpului Didactic . Inaintea ultimului examen la clasa a IV-a xerox-ul incepuse sa huruie. chiar ar fi nemaipomenit daca am avea inca unul.

      (Citează)

  20. Buna,
    Propunerea mea este Scoala Gimnaziala Rosiori din judetul Bacau. Copiii sunt foarte necajiti dar, printre ei sunt copii care vor fi urmatorii medici ori profesori sau politisti. Pana acum scoala nu a avut nici macar un computer si profesorul de informatica vine la ore cu un laptop sub brat. Recent au castigat 5 computere reconditionate, tot ca urmare a unui mic grant. Din toamna vor avea primul laborator de informatica. Dascalii de acolo sunt inimosi si fac ce pot pentru copii. Unora le-au cumparat sosete, altora coperti pentru caiete. As putea sa va povestesc multe dar veti putea intelege doar vizitandu-i.

      (Citează)

  21. Salut :) Sunt Larisa, studentă alternativă și pentru că sigur ești curios ce înseamnă asta îți povestesc în continuare.

    CROS – Centrul de Resurse pentru Organizații Studențești a fost înființat acum 11 ani din inițiativa unor studenți care vroiam mai mult de la educația din România și știau că se poate. Au început cu pași mărunți, studențești, dar au ajuns să câștige premii la Gala Societății Civile pentru contribuția avută în educație și să susțină 5 comunități de învățare: HRemotion, New Media School, Syncer School, Vânzări, Educație. CROS a fondat în anul 2012 prima Universitate Alternativă din România bazată pe conceptul de autonomie în învățare. Aici, fiecare dintre cei peste 100 de studenți este responsabil de procesul lui de învățare, face parte dintr-o comunitate și are parte de experiențe pe bune, nu cursuri dictate.

    Propun CROS (Universitatea Alternativă) pentru că știu cât de bine ar fi să avem o imprimantă ca aceasta în Learning House.

    Pentru mai multe informații: http://universitateaalternativa.ro

    Cea mai faină zi!

      (Citează)

  22. Ma numesc Retea Eduard si activez in cadrul Societatii Handicapatilor Fizic din Judetul Bacau. In organizatiei sunt responsabil de imagine si publicitate a activitatii desfasurate.
    Propun ca un multifunctional sa ajunga la organizatia in care activez pentru ca vizibilitatea noastra in comunitate este conditionata de existenta materialelor tiparite: pliante, flayere, afise.
    Un multifunctional va asigura si diversificarea activitatii unitatii protejate “CUCERITORII” in cadrul careia lucreaza acum 3 tineri cu dizabilitati.
    Pentru mai multe detalii vizitati pagina noastra.
    http://www.facebook.com/unitateprotejatacuceritorii

      (Citează)

  23. Centrul pentru promovarea invatarii este un ONG care a demarat un proiect unic in Romania, pentru prevenirea criminaliatii in randul tinerilor din gastile de cartier. In urmatorii 2 ani acest ONG va face o serie de activitati cu tinerii si cu familiile acestora. Este o munca complexa, pe un teritoriu absolut neexplorat in Romania. O multifunctionala ar fi mai mult decat binevenita pentru ca proiectul pe care CPIP il aplica este cu finantare minima si strict pentru activitatile directe, adica personalul nu primeste bani de salarii au alte cheltuieli, toti banii fiind destinati activitatilor cu beneficiarii.

      (Citează)

  24. Buna ziua,
    Numele meu este Laura si vreau sa recomand un ONG din Timisoara care are mare nevoie de o multifunctionala.
    Numele organizatiei este Centrul pentru Promovarea Invatarii Permanente, Timisoara se ocupa in special cu proiecte educationale pentru copii si tineri cu probleme, cum ar fi cei de la Centrul de Reeducare din Buzias, jud. Timis, cu prevenirea criminalitatii in randul tinerilor din jud. Timis. De asemenea promoveaza reciclarea si educatia sustenabila la mai multe gradinite din judet.
    Propun aceasta organizatie pentru ca are nevoie de aceasta multifunctionala pentru ca promoveaza proiectele prin pliante, postere, care trebuie printate de ei iar aceasta multifunctionala le-ar fi de mare ajutor.

      (Citează)

  25. Numele meu este Rodica Pana iar propunerea mea este CENTRUL PENTRU PROMOVAREA INVATARII PERMANENTE – CPIP.
    De ce CPIP? O echipa tanara si cu foarte mult entuziasm, prin multa munca si dedicatie ofera suport persoanelor care doresc sa isi gaseasca , prin educatie, un loc in societate.
    In mod special programele CPIP se adreseaza tinerilor din centrele de reeducare, tinerilor care doresc sa revina in mediul rural, tinerilor care doresc sa isi descopere noi abilitati “talente” pentru gasirea unui loc de munca.
    CPIP promoveaza prin activitatile desfasurate sustenabilitatea ca marca a organizatiei.

      (Citează)

  26. Ionescu Diana

    03/06/2014 la 1:42 PM

    ASAFF(asociatia studentilor si absolventilor filierei francofone) din cadrul Facultatii de inginerie in limbi straiune,Universitatea Politehnica Bucuresti

      (Citează)

  27. Sunt eleva la scoala “MIHAI EMINESCU”Buhusi si avem in cadrul optionalelor si optionalul PRIETENUL MEU CALCULATORUL.

      (Citează)

  28. Buna
    As dori sa propun Asociatia Turistica Ghizii Romaniei (ATGR), un ONG care sustine o multitudine de proiecte frumoase. Impreuna incercam sa aratam tinerilor si persoanelor de toate varstele ca nu este prea tarziu sa ne descoprim tara, sa protejam mediul inconjurator, sa ii educam pe cei din jurul nostru si nu in ultimul rand sa dam o mana de ajutor. Sunt multe de spus legat de tot ceea ce am facut, facem sau ne-am dori pe viitor, cateva exemple de proiecte le poti gasi aici http://ghiziiromaniei.ro/atgr/proiecte-atgr si aici http://ghiziiromaniei.ro/atgr/despre-atgr
    Apreciez mult actiunea pe care o promovezi aici si cred ca oricare ar fi castigatorii acestei campanii va fi un plus pentru toti.
    Pentru mai multe detalii, iti stau la dispozitie oricand.

    O zi buna,
    Elena

      (Citează)

  29. Sunt eleva la Scoala Mihai Eminescu Buhusi si avem in cadrul studiilor si optionalelor avem ca optional “Prietenul meu, calculatorul”, unde am avea nevoie de acest xerox.

      (Citează)

  30. Valentin Pristavu

    03/06/2014 la 3:31 PM

    Sunt elev la scoala Mihai Eminescu Buhusi.Avem ca optional ,,Prietenul meu Calculatorul” unde avem nevoie de xeroxuri

      (Citează)

  31. Sunt elev la Scoala Mihai EMINESCU

    Si avem ca optiona prietenul meu calculatorul . Unde avem nevoie de calculatoare mai performante si mai bune

      (Citează)

  32. Sunt elev la scoala Mihai Eminescu Buhusi ca obtional ,,Prietenul meu calculatorul”.Avem nevoie de compiutere pentru ca elevii sa afle mai mult despre tehnologie

      (Citează)

  33. sunt elev la scoala Mihai Eminescu NR.4 Jud. Bacau Loc. Buhusi , avem ca optional Prietenul meu calculatorul, unde am avea nevoie de acele calculatoare

      (Citează)

  34. Valentin Pristavu

    03/06/2014 la 3:32 PM

    Sunt elev la scoala Mihai Eminescu Buhusi.Avem ca optional ,,Prietenul meu Calculatorul” unde avem nevoie de xeroxuri.

      (Citează)

  35. Sunt elev la Scoala Mihai EMINESCU

    Si avem ca optiona prietenul meu calculatorul . Unde avem nevoie de calculatoare mai performante si mai bune.

      (Citează)

  36. Sunt eleva la Scoala Mihai Eminescu Buhusi.Aveam ca optional “Prietenul meu Calculatorul”, unde avem nevoie de compiutere si multifunctionale pentru ca elevii sa afle mai multe despre tehnologia .

      (Citează)

  37. Ma numesc Eduard Enescu si sunt elev la scoala M.Eminescu Nr4 Jud.bacau loc.buhusi avem optional Prietenul meu calculatorul si ne trebuie calculatoare si multe functionale.

      (Citează)

  38. Buna sunt eleva la scoala Mihai Eminescu din oreasul Buhusi . Avem ca optional Prietenul Meu Calculatorul , unde avem nevoie de calculatoare si de multifunctionale pentru ca elevii scolii noastre vor sa afle mai multe despre informatica .

      (Citează)

  39. Buna sunt eleva la scoala Mihai Eminescu Buhusi.Avem ca optional ”Prietenul meu Calculatoarul,,.Avem nevoie de compiutere pentru ca elevii sa afle mai multe despre informati si multe fuctionale.

      (Citează)

  40. Sunt eleva la Scoala Mihai Eminescu Buhusi. Noi avem ca optional Prietnul meu Calculatorul, unde am avea nevoie de computere si multifunctionale ca elevii din scoala mea sa afle mai multe despre informatica.

      (Citează)

  41. Sunt eleva la scoala “MIHAI EMINESCU”Buhusi si avem in cadrul optionalelor si optionalul PRIETENUL MEU CALCULATORUL.Avem nevoie de calculotoare si multifunctionale

      (Citează)

  42. Buna,sunt eleva la Scoala Mihai Eminescu din orasul Buhusi. Avem ca optional Prietenul meu calculatorul,unde avem nevoie de calculatoare si multifunctionale pentru ca elevii scolii noastre vor sa afle mai mult despre informatica.

      (Citează)

  43. Pristavu Iustin

    03/06/2014 la 3:36 PM

    Sunt elev la scoala gimnaziala Mihai Eminescu Buhusi.Avem optional ,,Prietenul meu calculatorul” unde avem nevoie de compiutere si multifunctionale!

      (Citează)

  44. sunt elev de la scoala Mihai Eminescu Buhusi .Avemop. ,,Prietenul meu calculatorul” unde avem nevoie de PC-URI SI ALTE MULTE functionare!!!!!!!!!!!!!!!!!

      (Citează)

  45. Grigoras Natalia

    03/06/2014 la 3:38 PM

    Buna!Ma numesc Grigoras Natalia si sunt eleva la Scoala Mihai Eminescu Buhusi. Sunt eleva in clasa a V-a A si am ca optional PRIETENUL MEU CALCULATORUL avem nevoie de multifunctionale pentru ca elevii scolii noastre sa poata afla lucruri noi .Cativa elevi umbla pe niste calculatoare nu prea bune si nu pot accesa orice lucru dorit. Speram ca vom primi ajutorul vostru!

      (Citează)

  46. Buna! Sunt eleva la scoala Mihai Eminescu, din orasul Buhusi, judetul Bacau. Avem ca optional obiectul Prietenul meu, Calculatorul. Elevii scolii noastre iubesc acest obiect si obtin rezultate foarte bune!!! Locul preferat al elevilor Scolii Gimnaziale Mihai Eminescu este laboratorul de informatica.
    Am avea nevoie de niste calculatoate si multifunctionale mai performante.
    Va multumim!!! <3

      (Citează)

  47. Buna ziua,
    propunerile mele sunt:
    1. Scoala Sf. Gheorghe (fosta Scoala nr. 156) situata in cartierul Militari, sector 6, unde invata fiul meu cel mare;
    2. Asociatia Secretul Evolutiei infiintata de distinsa dna Dr. Ana Culer in vederea promovarii alaptarii si ingrijirii corespunzatoare a copilului.
    Tel contact: 0732953774
    multumesc.

      (Citează)

  48. Salut Radu, propunerea mea este deasemenea Asociatia Turistica Ghizii Romaniei, un ONG cu proiecte frumoase de genul: EcoTerra, Montaniada, O raza de lumina, etc.

    Multifunctionalul ar ajuta mult activitatea din cadrul asociatiei.

    Multumesc.

      (Citează)

  49. anton mirela viorica

    03/06/2014 la 6:31 PM

    Buna ziua Radu, CARTICICA CU POVESTI SASCUT, este alaturi de copiii din familiile defavorizate calauzindu-le pasii in lumea artei, a muzicii, a picturii, etc.Pe adresa de facebook carticica cu povesti sascut gasiti toate activitatile si proiectele pe care le desfasoara permanent De asemenea intotdeauna este alaturi de cazurile sociale, initiind proiecte umanitare , educationale, sociale.A fost infiintat si un ansamblu folcloric FLORILE SATULUI, format din copii din familii defavorizate, dar talentati in arta muzicii populare. Au castigat deja numeroase premii si trofee, in luna august vor reprezenta Romania in Italia la un festival de folklor.Cred ca aceasta donatie ar fi o mina de aur pentru ei, deoarece au nevoie permanent de documente, diplome, fise de lucru pentru copii… etc,Incercati sa aflati povesti de viata prin intermediul doamnei Otetea Rodica Mirela, date de contact 0753345893 sau intrati pe facebook la casuta cu povesti sascut , apoi decideti daca merita sa faceti aceasta donatie. Noi spunem ca da, ne-a luat foc casa in ianuarie, si au fost primii care ne-au sarit in ajutor, au adus si presa, si televiziunea, au alergat dupa sponsorizari si donatii, si multumim lui dzeu in luna mai ne-am mutat din nou in casa noastra.

      (Citează)

  50. Dragos Gurarosie

    03/06/2014 la 7:20 PM

    Salut!

    Sper sa ne incadram si noi in randul “nevoiasilor” despre care vorbeai. Suntem 3 firme care activam pe zona de digital si inca una care e pe partea de events & logisitcs si cumva ne-am reunit intr-un sediu comun. Afinitatile dintre noi si dorinta de a face proiecte comune ne-au adus impreuna, dar si nevoia de economie vizavi de costurile administrative. Dar hai sa-ti spun cate ceva despre oamenii din Synergy Hub, caci asa ne place sa numim adunarea noastra:
    Adrian Rugina – producator Emagic. A produs cam toate concertele organizate de Emagic, B’Estfest si multe alte cantari.
    Mihai Dragomirescu – founder UrbanKid.ro si Country Manager Getlokal.ro.
    Alexandru Filip – cofounder PamPam – prima aplicatie de second screen din Romania.
    Dragos Gurarosie – cofounder PamPam si general manager Mixtopia.ro (primul portal de lifestyle din Romania endorsat de vedete).

    Avem nevoie de multifunctionala Xerox ca sa ne facem treaba asa cum trebuie. Noi nu suntem un ONG, dar sustinem ONG-urile, sustinem oamenii frumosi care fac lucruri frumoase si cel mai important ne incapatanam sa facem business in Romania.

    Multumesc pentru timpul acordat,
    Dragos Gurarosie

      (Citează)

  51. Tudorache Dana

    03/06/2014 la 9:33 PM

    Buna ziua, eu propun cresa la care lucrez, este situata intr- o zona mai defavorizata respectiv sectorul 5, este o cresa formata din 60 de copii si este de stat. Imi doresc aceast imprimanta pentru cresa pentru a putea scoate la imprimanta diverse desene, planse pentru diverse activitati. Grupa de virsta este 1-4 ani. Va multumesc!

      (Citează)

  52. Felicit aceasta oferta care are si o conotatie de suflet. Sunt George Uba, presedintele Asociatiei ”Ridica-te si umbla” pentru persoanle cu dizabilitati, care are sediul in Bucuresti. Suntem o asociatie cu zece filiale formate in patru ani si cu o dezvoltare rapidă, datorita caracterului specific al acestei asociatiii : centrarea pe relatii si pe potentialul lor de creatie pe care le valorificam prin intalniri regulate . Am ajuns la aproape 1000 de persoane cu dizabilitati si in toamna se vor mai infiinta alte 10 filiale, cu programari de deschidere pana in noiembrie. La intalniri le oferim materialele seminariilor, retete culinare, tiparim pliantele de promovare la deschiderile de filiale, pagini pentru mape de prezentare, tiparim plachete cu poeziile pe care le creaza persoanele cu dizabilitati, pliante de promovare a asociatiei, broșuri cu remedii naturale, caiete cu cantece pe care le canta la intalniri, etc. Fondurile pe care le avem(putine) le folosim pentru combustibilul necesar transportarii persoanelor cu dizabilitati la intalniri, necesar voluntarilor care fac acest lucru. Nu ne permitem sa cumparam un asemenea aparat, desi am platit unor tipografii pentru miile de pliante pe care le comandam lunar la infiintarile de filiale.
    Site-ul nostru este www. ridicatesiumbla.ro , iar telefonul meu : 0744388042
    Multumesc

      (Citează)

  53. Asociatia Pentru Protectia Animalelor a Doua Sansa – (ONG )- una dintre putinele (se pot numara pe degete) care chiar fac ceva; iar daca la o scoala sau gradinita mai exista totusi posibilitati, aici toti banii se duc pe hrana sufletelor salvate din ghearele mortii sigure, pe tratamente medicale, pe materiale pentru custi …
    Oamenii acestia chiar merita!
    Si felicitari pentru campania derulata! Ce frumos ar fi daca mai muti ar face gesturi atat de frumoase..Poate am trai intr-o lume mai buna..

    Mai jos aveti linkul catre pagina de Facebook a Asociatiei

    https://www.facebook.com/adouasansa

      (Citează)

  54. Foarte frumos din partea voastra! Ti-as fi propus Liceul Colegiului National de Informatica “Tudor Vianu”, dar sunt convinsa ca sunt alte scoli sau institutii cu o situatie financiara mai proasta, asa ca, daca mai raman, poti sa-l treci ultimul pe lista.
    (sunt mama unui copil care invata la liceul de mai sus) – 0722833500

      (Citează)

  55. Şcoala Gimnazială Specială „ Maria Montessori”, este localizată în orașul Bacău și are un efectiv de 208 elevi cu cerinte educative speciale ( deficiente fizice, psihice, senzoriale).Instituţia noastră oferă un complex de servicii care acoperă toată gama activităţilor educaționale și de asistenţă socială, serviciile fiind oferite de specialişti de un înalt nivel profesional, propunându–ne să realizăm scopul instituţiei noastre: asigurarea condiţiilor unei vieţi individuale şi sociale normale pentru persoane cu cerinte educative speciale, asigurându-le acestora un cadrul optim din punct de vedere educational, care permite derularea unui proces formativ-educativ si recuperator de calitate, prin derularea unui program individual de recuperare, reabilitare şi integrarea acestora în societate, atat din punct de vedere social, cat si profesional. Din nefericire situția financiară este “aceeași ca peste tot”, iar donarea unor multifuncționale Xerox WorkCentre 4118 ne-ar fi de un real folos.
    Vă mulțumim pentru ceea ce faceți indiferent dacă vom ajunge pe lista priorităților dumneavoastră sau nu. Mult succes în activitatea ce o desfășurați.
    Lorena Maxim- asistent social principal – Școala Gimnazială Specială Maria Montessori- Bacău. Adresa e-mail: lorenamaxim2005@yahoo.com

      (Citează)

  56. Buna ziua,

    Propunerea mea este: Federatia Romana de Culturism si Fitness.
    Ca si argumente va prezint urmatoarele:
    – federatie sportiva ce detine 79 de membrii afiliati (cluburi sportive din Romania);
    – beneficiarii activitatilor federatiei: sportivi de performanta – culturism si fitness, sportivi de performanta din alte ramuri sportive – baschet, handbal. volei, fotbal, rugby, atletism, gimnastica etc, practicanti de culturism si fitness, antrenori, arbitrii;
    – necesitatea federatiei de a comunica in mod eficient cu tot beneficiarii;
    – dorinta federatiei de a optimiza costurile si de a-si largi gama de servicii pe care le ofera.

    Astfel, am rugamintea de a lua in considerare si aceasta federatie sportiva.

    Cu multumiri,

      (Citează)

  57. De ce să susţinem Fundaţia Sensiblu? Pentru că sute de români au murit în şapte ani din cauza violenţei domestice, mai exact 10 oameni în fiecare lună. Pentru autorităţi sunt doar statistici, însă pentru una din patru femei poate fi sfârşitul. Cu ocazia zilei de 25 noiembrie, declarată Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor, Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale a pus în dezbatere o strategie bazată pe prevenţia abuzului. Iar dacă ai ajuns să-ţi fie frică în propria casă, dacă partenerul de viaţă te ameninţă, te agresează fizic sau emoţional, traumează copiii… atunci alegeţi Fundația Sensiblu pentru a o sprijini.

    Vă mulţumim!

      (Citează)

  58. Ziua bună!

    Apreciez proiectul, dar mai ales că vine în sprijinul celor ce nu îşi permit astfel de echipamente.
    “Dar din dar,” un proiect pe care l-am susţinut în comuna Ileana, judeţul Călăraşi, a avut ca scop oferirea unor micuţi a 3 calculatoare second hand reabilitate. Astfel că, 5 copii din familii fără posibilităţi materiale au acum un calculator pe care să înveţe şi să îl exploreze, mărindu-şi astfel şansele către o altă perspectivă.
    Propunerea mea vine către şcoala generală din satul Arţari, comuna Ileana. Fiind vorba despre o unitate de învăţământ din mediu rural, mă gândesc doar la faptul că profesorii ar avea cum să îşi prezinte lecţiile şi orele deschise cu eficienţă şi de ce nu, cu mai multă creativitate pentru elevii lor.
    Cu siguranţă, un gest mic, făcut la momentul oportun, poate schimba traiectoria unor copii ce pleacă din start fără prea mari şanse .
    Nu deţin un ONG încă, dar cred cu tărie că sunt un OM ce susţine progresul în mediul rural(în Ileana m-au crescut bunicii, deşi sunt din Bucureşti). Prin proiectul în care sunt implicată împreună cu o altă prietenă, încercăm să promovăm responsabil Ileana şi oamenii săi (via pagina de fb).
    Toate demersurile s-au făcut din bunătatea oamenilor de bine şi prin sprijinul prietenilor noştri.
    Revin prin a sublinia că intenţia mea este o simplă dorinţă de a construi un POD între iniţiative.
    Fie că se va concretiza sau nu pentru noi această alegere a dvs., tot există bucurie…echipamentele vor merge acolo unde este o nevoie reală.

    Cu respect,
    Oana Călăraşu

      (Citează)

  59. Cella Eftimescu

    04/06/2014 la 2:41 PM

    Am citit si eu postarile de pe blog si cred ca multe din ong-urile sau institutiile propuse, merita si ar avea cu adevarat nevoie de multifunctionala oferita de Xerox.
    Eu sustin insa acordarea unei multifunctionale Centrului de Hematologie si Transplant Medular de la Fundeni, pentru ca dincolo de nevoia ,foarte bine justificata de Anca H intr-o postare anterioara, stiind cum sunt dramuiti putinii bani disponibili intre nevoia de investitii si nevoia de a procura reactivi pentru laborator sau nevoia de a procura citostatice de ultima generatie pentru un bolnav cu leucemie, cred ca economia facuta prin “salvarea” acestei cheltuieli, altfel foarte necesara, poate insemna sansa la viata pentru mai multi bolnavi. As spune deci, mai multe copii Xerox ale acestei fapte bune, mai multe sanse pentru bolnavii de leucemie…

      (Citează)

  60. Bună ziua! Felicitari pentru inițiativă! Organizația pe care o propun este o organizație non-guvernamentală, Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics (CARMAE), al cărei site oficial este http://www.etica-aplicata.ro (pagina oficială de Facebook este https://www.facebook.com/pages/Centre-for-Advanced-Research-in-Management-and-Applied-Ethics/162820563815021). CARMAE există din 2008 și desfășoară proiecte dintre cele mai interesante și longevive în domeniul eticii aplicate. Un exemplu este Bucharest Conference in Applied Ethics, care are loc încă din anul 2008 și care a adus la București personalități academice din toată Europa. De asemenea, organizația colaborează pro-bono cu diverse instituții ale statului și alte organizații non-guvernamentale în scopul promovării managementul eticii în organizații, afaceri și societate, oferind traininguri, elaborând coduri de etică, rapoarte și alte instrumente specifice managementului eticii. Echipa CARMAE dorește să organizeze în această vară workshopuri gratuite pentru studenti, în diferite domenii: mass-media, afaceri, responsabilitate socială corporativă etc. Echipa CARMAE este alcătuită din experți in managementul eticii și responsabilității sociale și studenți pasionați de aceste domenii care își câștigă încet-încet locul în peisajul românesc. Cu ajutorul dumneavoastră CARMAE își poate desfășura mai eficient activitățile, iar rezultatele vor fi în continuare pe măsură!

      (Citează)

  61. Mihai Cubitchi

    04/06/2014 la 10:28 PM

    Buna ziua,ma numesc Cubitchi Mihai ( site FAUR ),am o propunere pentru unul dintre echipamentele mai sus mentionate.Este vorba de SP Clinic Dr.I.Cantacuzino.Echipamentul ar urma sa deserveasca mai multe sectii din acest spital in vederea tiparirii a diverselor rapoarte,foi de observatie,consimtaminte,etc.Cunosc aceasta necesitate de la sotia mea care lucreaza la acest spital in cadrul sectiei de Neonatologie .Apreciem campania.

      (Citează)

  62. Donatia poate merge catre Centrul de formare profesionala continua. Un proiect la inceput de drum ce se doreste a fi un pilon important in formarea profesionala continua. Cea mai buna invstitie este cea in resursa umana. Asa vom asigura progresul. Am si eu nevoie de un astfel de echipament. Multumesc, Sorin Oprea 0744573991

      (Citează)

  63. Sfanta Manastire Acoperamantul Maicii Domnului din Floresti Cluj. Aceasta manastire are in grija de copii abandonati peste 50 la numar .
    Protosinghel Visarion Paşca. Sunt extreme de implicate in proiecte de ajutorare.

      (Citează)

  64. Buna ziua!Donatia poate merge catre gradinita 53 cu orar prelungit din Constanta,judetul Constanta.

      (Citează)

  65. Donatia ar putea merge si la asociatia Alumnus Club pentru Unesco!ALUMNUS Club pentru UNESCO a fost fondat in anul 2000 si este format din tineri de pe cuprinsul a 10 tari. Clubul doreste sa ofere membrilor sai oportunitati de a se implica in proiecte educationale, stiintifice, culturale si de comunicare. Alumnus Club pentru UNESCO isi propune sa ii pregateasca pe tineri intr-un spirit multicultural si sa ii implice in activitati ce le vin in ajutorul dezvoltarii personale si profesionale. http://youthandmuseums.org/alumnus/

      (Citează)

  66. Salut!

    Iti propun sa iei in considerare Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei – ASPSE – ONG studentesc care a luat fiinta pentru a satisface nevoile de educatie informala a studentilor de la Psihologie si Stiintele Educatiei din Bucuresti. Asociatia are 9 proiecte mari si multe alte proiecte mai mici (numarul de participanti fiind de la 5-10 la 3-400) si nu este tot timpul la indemana sa printam materiale (pentru training-uri, conferinte, workshop-uri) pentru toti participantii.

    Zi faina! :)

      (Citează)

  67. “Sustin in acest demers, Asociatia pentru Initiative si Dezvoltare Continua -4A-ction (A4Action), asociatie din care fact parte. A4Action Romania s-a nascut in octombrie 2012, din nevoia noastra, a tinerilor, de a darui altor tineri, din dorinta de a creste frumos si de a dezvolta lucruri frumoase, de a invata ce e mai bun din ce au facut altii si de a-i invata pe altii ce stim mai bine.
    In primul an de activitate am implementat 2 proiecte internationale si un proiect national cu fonduri europene prin programul Tineret in Actiune, precum si 2 proiecte locale, lasandu-ne amprenta asupra a mai bine de 200 de tineri din Romania si de peste hotare.
    Anul acesta ne pregatim pentru implementarea a doua noi proiecte (care deja au primit fondurile solicitate) si de deschiderea unui Centru de Educatie Alternativa pentru tinerii din Judetul Ilfov. O astfel de multifunctionala ne-ar fi de un real ajutor in atingerea obiectivelor pe care ni le-am propus.
    Mai multe detalii despre proiectele desfasurate de catre A4Action gasiti pe pagina oficiala de web http://www.a4action.ro.”

      (Citează)

  68. Craiasu Bianca

    05/06/2014 la 11:08 AM

    Buna!

    Felicitari pentru aceasta initiativa!!!!
    As vrea sa fac si eu o prounere: in aceasta initiativa, eu sustin Fundatia Motivation Romania, cu sediul in sat Buda, com. Ilfov care ajuta persoanele cu dizabilitati sa-si imbunatateasca calitatea vietii. Propun Fundatia Motivation Romania pentru faptul ca printr-un program numit IMPACT si initiat in 2002, au reusit sa transfere 22 copii cu dizabilitati severe dintr-o institutie din jud. Ilfov in trei case de tip familial si sa le ofere servicii de sprijin pentru a imbunatati calitatea vietilor lor. De-a lungul timpului:
    – au transferat 37 de copii cu dizabilitati severe din Centrul de Plasament Tancabesti in 5 case de tip familial (27 de copii), 7 familii de plasament maternal, 2 familii naturale si 1 spital de psihiatrie;
    – au creat un atelier vocational si ocupational care ofera oportunitati de invatare si munca tinerilor cu dizabilitati in domeniile gradinaritului, olaritului, obiectelor decorative si picturii;
    – au inclus copii cu dizabilitati dezinstitutionalizati in scoli de masa si scoli speciale;
    – au inclus copii intr-un program personalizat de kinetoterapie, servicii medicale si echipamente de mobilitate, in functie de nevoi;
    – au participt la competitii Special Olympics, activitati de socializare si tabere de vara la tabara Motivation din Varatec, jud. Neamt.
    Consider ca o imprimanta le-ar fi de un real ajutor in activitatile lor de zi cu zi.
    Va multumesc si felicitari inca o data pentru aceasta initiativa!!!

    Craiasu Bianca

      (Citează)

  69. Buna ziua.Frumoasa initiativa.Noi suntem Asociatia Infospeed.Domeniul nostru de activitate este life long learning.Practic facilitam invatarea pentru elevi si studenti.Ne -ar folosi mult un xerox mare pentru ca noi lucram cu multe materiale tiparite.Avem proiecte de sprijin pentru copii cu potential intelectual care nu-si pot permite o pregatire solida in ceea ce priveste invatarea.Cursurile noastre se axeaza pe citire rapida, creativitate, memorare creativa, invatare accelerata.Putem sustine un curs pt cei din companie pe citire rapida.site ul nostru este http://www.infospeed.ro tel: 0724.577300. Un asemenea aparat ne-ar ajuta mult.Multumim.

      (Citează)

  70. Bunaziua, ma numesc Luca Andreea si sunt eleva a Colegiului Economic “Dionisie Pop Martian” Alba Iulia. Salut initiativa dumneavoastra de a veni in ajutorul nostru. In cadrul activitatilor scolare, la fel ca si in toate celelalte licee cu domeniu economic, firmele de exercitiu constituie una dintre cele mai importante activitati scolare. Deoarece sunt manager general al unei astfel de firme, mai precis al firmei ” Delycia”, cunosc nevoile materiale pe care aceasta le are, iar toate activitatile pe care noi, elevii, le desfasuram sunt conditionate de un astfel de aparat, deoarece el ne-ar usura munca in vederea participarii la targuri regionale, nationale si chiar internationale. Va multumim pentru oportunitatea oferita si ca ati ales sa spuneti “DA!” educatiei.

    PS: aceasta este pagina firmei de exercitiu prezentata: https://www.facebook.com/Delycia2013?fref=ts

      (Citează)

  71. Bookster este o biblioteca moderna care selecteaza cele mai bune carti din lume si le livreaza abonatilor.
    Bookster este o afacere sociala care isi propune sa ajute oamenii sa isi descopere visele si sa le atinga, promovand lectura de calitate.
    Avem deja peste 5.000 de abonati care au facut aproape 30.000 de imprumuturi si comunitatea noastra creste in fiecare luna.

    Tiparim zilnic sute de etichete pentru livrari si zeci de articole pe care abonatii nostri le imprumuta.
    Imprimantele actuale sunt cam vechi si tot avem probleme cu ele, asa ca ne-ar prinde bine o imprimanta mai noua care sa mearga mai bine.

    Multumim.

      (Citează)

  72. Ma numesc Bulea Adina Ramona si sunt eleva in clasa a XI-a A la Colegiul Economic “Dionisie Pop Martian” Alba Iulia. Vreau sa va felicit initiativa acestui proiect, iar concursul la care participam ar fi o oportunitate pentru Colegiul nostru de a intra in posesia unui aparat multifunctional. Fiind membra a Firmei de Exercitiu DELYCIA S.R.L. acesta ar servi si ne-ar ajuta foarte mult la diferitele activitati pe care aceasta firma le implica; spre exemplu: realizarea documentelor contabile, inscrierea la diferite targuri. Totodata in calitate de membru a Centrului de Jurnalism acest aparat ne-ar facilita activitatea, ne-ar sprijini si ne-ar ajuta la realizarea diferitelor articole. Ca simplu elev as putea profita de acest aparat pentru a ma inscrie la diferite proiecte culturale, educationale. Va multumim pentru oportunitatea oferita si pentru ca ne ajutati sa ne modelam o educatie moderna si sa crestem frumos!

      (Citează)

  73. Buna ziua, numele meu este Gherman Diana si sunt eleva a Colegiului Economic “Dionisie Pop Martian” Alba Iulia.
    In primul rand vreau sa imi arat aprecierea pentru aceasta initiativa din punct de vedere al sustinerii cu aparate multifunctionale care ar putea facilita diverse activitati. Suntem nevoiti sa folosim un astfel de aparat multifunctional pentru a putea desfasura cu brio activitatile si totodata pentru a castiga premii cat mai mari la targurile din tara si din strainatate. Suntem o echipa de elevi economisti care ar putea ajunge intr-un viitor apropiat imbogatit de premii cu sprijinul acreditarii unui astfel aparat pentru multiplicarea si imprimarea resurselor de care avem nevoie.
    Va felicit inca o data si stimez din toata inima initiativa dumneavostra!

      (Citează)

  74. Bună ziua! Mă numesc Cirja Crinela, eleva la Colegiul Economic “DPM” din Alba Iulia si doresc sa felicit ideea dumneavoastră de a oferi un ajutor.
    In calitate de membru al firmei de exercițiu FE. BusinessGifts solicit atenția dumneavoastră de a ne ajuta cu acest multifuncțional pentru ca firma noastră să poată să-și desfășoare activitatea la timp și să aibe materialele pregătits pentru toate târgurile naționale și intefnaționale la care vom participa.
    Acest multifuncțional ne va ajuta atât in firma de exercițiu cât și in alte proiecte, in care colegiul nostru este implicat. Astfel, noi, elevii, vom fi sprijiniți in realizarea lor.
    V-am fi foarte recunoscători dacă ve-ți considera că elevii Colegiului Economic din Alba Iulia ar merita acest premiu.
    Vă mulțumim!

      (Citează)

  75. Buna ziua, ma numesc Precup Maria Ioana si sunt eleva la Colegiul Economic “Dionisie Pop Martian” din Alba Iulia si salut actiunea dumneavoastra de a sari in ajutorul educatiei, deoarece produsele oferite sunt o necesitate pentru elevii Colegiului. Pentru ca este o Scoala cu profil tehnologic, desfasuram foarte multe activitati ce costau in infiintarea firmelor de exercitiu. In calitate de membru al Firmei de Exercitiu BUSINESSGIFTS S.R.L stiu de ce are nevoie firma pentru a putea fi recunoscuta ca fiind cea mai buna. Avem nevoie de listarea documentelor, iar acet aparat multifunctional poate da o mana de ajutor in aceata privinta. Firma noastra a participat la diferite targuri regionale, nationale si internationale si am castigat premii de care suntem mandrii si care ridica scoala la un nivel inalt. Deoarece fiecare elev are un post in aceasta firma si isi doerste sa devina un antreprenor de succes. Acest aparat ne-ar usura munca si ne-ar facilita participarea la multe alte targuri. Va multumesc pentru ca dumneavoastra spuneti “da” educatiei si salut acest proiect prin care sprijiniti formarea noastra.

      (Citează)

  76. Petrean Madalina

    05/06/2014 la 12:01 PM

    Buna ziua ! Ma numesc Petrean Madalina, sunt eleva a Colegiului Economic “Dionisie Pop Martian”, in clasa a-XI-a, si salut aceasta initiativa, deoarece o multifunctionala ne-ar facilita munca din cadrul firmei. Astfel toate documentele ce trebuie scoase in cadrul firmei, pentru participarea la targurile regionale, nationale si internationale, le-am putea scoate direct la scoala.
    Pe de alta parte, cu o astfel de multifunctionala in scoala, noi, elevii, am beneficia de mai multe fise care sa ne pregateasca in vederea participarii la olimpiade si concursuri scolare.
    Va multumim pentru ceea ce faceti si speram ca vom ajunge pe lista prioritatilor dumneavoastra. Mult succes in activitatea pe care o desfasurati.

      (Citează)

  77. Buna ziua. Ma numesc Carnat Roxana Izabella si sunt eleva a Colegiului Economic ” Dionisie Pop Martian” Alba Iulia in clasa a XI-a. De asemenea sunt membra a firmei de exercitiu BussinesGifts, premiata in cadrul targurilor locale, regionale si internationale. Dupa cum bine stim, aceste firme de exercitiu ne dezvolta foarte mult si ne pregatesc pentru viitor, pentru a fii buni antreprenori. Activitatea firmelor de exercitiu presupune si elaborarea tuturor materialelor contabile si publicitare. Scoala noastra are nevoie de un astfel de aparat multifunctional deoarece el ne-ar ajuta sa putem elabora aceste documente mult mai usor si ne-ar usura munca pentru a putea participa la diferite targuri ale firmelor de exercitiu. Felicit initiativa dumneavoastra de a ajuta si va suntem recunoscatori ca ne dati sansa sa crestem frumos. Ar fi nevoie de cat mai multe copii Xerox ale acestei fapte bune, elevii Colegiului Economic au nevoie de cat mai mult sprijin pentru a-si dezvolta spiritul antreprenor.

      (Citează)

  78. Rabulea Alina Maria

    05/06/2014 la 12:07 PM

    Buna ziua! Ma numesc Rabulea Alina Maria si sunt eleva in clasa a XI-a la Colegiul Economic “Dionisie Pop Martian” Alba Iulia. In primul rand as dori sa felicit aceasta initiativa de a veni in sprijinul celor care au nevoie de acest aparat multifunctional pentru desfasurarea activitatii in conditii optime.
    Fiind un Colegiu cu profil economic, suntem implicati in desfasurarea activitatii firmelor de exercitiu. Fac parte din colectivul firmei de exercitiu F.E. Business Gifts S.R.L. care a obtinut numeroase premii la targurile nationale si internationale. Pentru participarea la aceste targuri si pentru buna desfasurare a activitatii este necesara realizarea de documente contabile si materiale promotionale. Existenta unui astfel de aparat ar facilita munca tuturor elevilor implicati in aceste firme de exercitiu.

      (Citează)

  79. Buna ziua! Ma numesc Popa Nicoleta Alina sunt eleva la Colegiul Economic “D.P.M” si sunt incantata de aceasta idee deoarece vine in sprijinul nostru si a altor elevi care nu au posibilitatea de a achizitiona acest aparat. Acest aparat ne va fi util pentru activitatile care le desfasuram in Colegiul nostru,deoarece ne-ar usura munca in vederea participarii la activitatile scolare.
    Va multumim pentru ca ati ales sa ne sprijiniti pentru ca numai cu ajutorul dumneavoastra putem sa ne dezvoltam frumos.

      (Citează)

  80. Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics

      (Citează)

  81. Crisan Claudia Ioana

    05/06/2014 la 12:16 PM

    Buna ziua! Ma numesc Crisan Claudia Ioana si sunt eleva in clasa a XI-a la Colegiul Economic “Dionisie Pop Martian” Alba Iulia. In primul rand vreau sa felicit aceasta initiativa de a veni in ajutorul elevilor pentru a-si putea desfasura activitatea in conditii optime.
    In calitate de membru al firmei de exercitiu F.E. Delycia S.R.L. mentionez ca un astfel de aparat ne-ar facilita munca si totodata ne-ar reduce timpul de lucru considerabil.
    Va multumesc pentru oportunitatea oferita si pentru faptul ca ne ajutati sa crestem frumos si spuneti DA educatiei!

      (Citează)

  82. Mă numesc Tirean Pamela și sunt elevă in clasa a XI-a la Colegiul Economic “DPM” din Alba Iulia și membră a cercului de tetru Masca. Vă felicit din suflet pentru inițiativa pe care ați avut-o. Atât pentru noi ca și cerc de teatru, pentru colegii mei care formează sau conduc o firmă de exerciţiu Un astfel de multifuncţional ar fi de un real ajutor. De multe ori ne trezim că avem nevoie de diferite fişe pentru a ne putea perfecționa in ceea ce facem insă lipsa unui astfel de aparat in școală ne ingreunează acticitățile, ba chiar ni le oprește. Felicitări pentru că premiați performanța!

      (Citează)

  83. Propun Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics :)

      (Citează)

  84. Bună ziua!
    Mă numesc Crişan Andreea, elevă a Colegiului Economic “Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia.
    Apreciez proiectul, deoarece vine să sprijine evoluţia în educaţie a elevilor. Un astfel de aparat ne-ar uşura munca pe care o depunem în cadrul firmelor de exerciţiu. Este util pentru printatrea documentelor şi a proiectelor necesare participării la diferite concursuri.
    Vă mulţumim pentru dăruirea cu care aţi ales să ne ajutaţi în dezvoltarea noastră educativă.

      (Citează)

  85. Recomand Asociatia Captivi in propria minte (http://ascpm.ro/ ) care ajuta copiii cu autism (si pe parintii lor); Dr Radu Naghiu si sotia lui, farm. Simona Naghiu fac o treaba minunata, de multi ani, cu un efort foarte mare….si cu rezultate nemaipomenite pentru copii si parintii lor! Daca veti dona echipamentul foarte multi copii si parinti va vor fi recunoscatori, le va usura contributia financiara…

    Asociatia “Captivi in Propria Minte”

    Adresa: Str. Esarfei, nr. 60, sector 3 , Bucuresti
    Telefon: 021 33 66 006
    Adresa mail: office@ascpm.ro

      (Citează)

  86. Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics; Pentru ca promovarea integritatii in organizatiile si profesiile din Romania mi se pare a fi o urgenta…

      (Citează)

  87. Buna ziua! Va felicit pentru initiativa dumneavoastra de a dona multifunctionale celor care au nevoie de acestea. Eu ma numesc Netrepeiu Lorena , sunt eleva la Colegiul Economic “Dionisie Pop Martian” Alba Iulia, iar in calitate de membru al unei firme de exercitiu as dori sa propun aceasta scoala pentru primirea unui aparat multifunctional. Acest aparat ne-ar facilita activitatea desfasurata atat in cadrul firmelor de exercitiu cat si la nivel de scoala deoarece unitatea de invatamant nu are fondurile necesare pentru a ne putea sprijini in activitatile desfasurate. Cu ajutorul dumneavoastra, elevii colegiului isi vor putea desfasura eficient activitatile astfel incat sa conduca la obtinerea unor rezultate pe
    masura efortului depus.
    Va multumesc si va felicit inca odata pentru aceasta initiativa!

      (Citează)

  88. Propunerea mea se indreapta catre ONG-ul din care fac parte, Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics, o organizatie care promoveaza transparenta si integritatea in mediul de business.

    Activitatile CARMAE se concentreaza in zona managementului eticii, organizarii de traininguri, workshopuri si conferinte, informare si promovare a integritatii.

    In aceasta vara, Echipa CARMAE planuieste organizarea de workshopuri gratuite pentru studenti, în diferite domenii: mass-media, afaceri, responsabilitate socială corporativă etc.

    Activitatea noastra are impact la nivelul intregii societati, orice mic ajutor contribuind la schimbarea pe care ne dorim sa o aducem o schimbare mai rapida mediului de afaceri.

      (Citează)

  89. Bună ziua!
    Mă numesc Popa Nicoleta Alina, sunt elevă a Colegiului Economic ”D.P.M” şi sunt încântată de această idee deoarece vine în sprijinul noastru şi a altor elevi care nu au posibilitatea de a achiziţiona acest aparat.
    Acest aparat ne va fi util pentru activităţile care le desfăşurăm în Colegiul nostru, deoarece ne-ar uşura munca în vederea participării la activităţile şcolare şi extraşcolare.
    Vă mulţumim pentru că aţi ales să ne sprijiniţi pentru că numai cu ajutorul dumneavoastră putem să ne dezvoltăm frumos.

      (Citează)

  90. Bucurica Traian

    05/06/2014 la 12:43 PM

    Buna ziua!!!

    Va felicit pentru aceasta initiativa deoarece numai prin asemenea fapte tara noastra ar putea fi mult mai aproape de un viitor mai bun. Exista multe ONG-uri/institutii si alte organizatii care au nevoie de acest sprijin pentru buna desfasurare a activitatilor zilnice. Eu propun ca si ONG care merita a fi sprijinit Asociatia Producatorilor Agricoli “Valea Florilor” din judetul Dambovita, asociatie care lupta pentru drepturile agricultorilor si ii ajuta in orice problema legata de activitati agricole sau in accesarea unor subventii/fonduri prin intocmirea documentatiei necesare si indrumarea catre institutiile abilitate. Consider ca este imperios necesar dotarea cu o asemenea multifunctionala pentru a putea sprijini mult mai mult persoanele care solicita ajutor.

    Cu stima,
    Traian B.

      (Citează)

  91. Bună ziua ! Mă numesc Lung Iulia şi sunt elevă la Colegiul Economic “Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia. Salut iniţiativa voastră de a oferi un astfel de aparat multifuncţional. În calitate de membru al Cercului de Jurnalism menţionez că acest aparat ne-ar facilita munca şi ne-ar sprijini în desfăşurarea unor proiecte şi tipărirea unor reviste pe teme financiare.
    Vă mulţumim că ne-aţi dat oportunitatea de a realiza obiectivele propuse şi suntem bucuroşi că susţineţi educaţia.

      (Citează)

  92. Cred că această frumoasă inițiativă ar trebui să vizeze “Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics” pentru ca promovarea integrității profesionale și organizaționale să devină tema principală a cât mai multor proiecte. Site-ul oficial este http://www.etica-aplicata.ro/
    Felicitări pentru inițiativă și mult succes!

      (Citează)

  93. Bună ziua ! Mă numesc Moga Mihaela, elevă la Colegiul Economic “Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia şi în calitate de reprezentantă a firmei de exerciţiu “Delycia” cu care am participat la numeroase târguri naţionale cât şi internaţionale, dobândind numeroase premii cât şi cunoştinţe însemnate. Vă apreciez iniţiativa de a sprijini activităţile educative şi sunt de părere că liceul meu ar avea deosebită nevoie de un asemenea aparat multifuncţional pentru a uşura munca elevilor şi de a le facilita pregătirea în vederea concursurilor.
    Mă bucur că aţi ales să daţi contur viselor şi aspiraţilor noastre !

      (Citează)

  94. Bună ziua! Mă numesc Maria Călean şi sunt elevă în clasa a 11-a la Colegiul Economic “Dionisie Pop Marţian” din localitatea Alba Iulia.
    În primul rând această iniţiativă a dvs. este de lăudat, deoarece un astfel de aparat ar veni in ajutorul nostru, al elevilor, în pricipal în activităţile pe care le presupune firmele de exerciţiu.
    Sunt membru al unei firme de exerciţiu şi în urma participării la numeroase târguri regionale, naţionale şi internaţionale am câştigat premii importante. un astfel de aparat ne-ar scădea costurile efectuate pentru realizarea tuturor activităţilor pe care le avem de întreprins.
    Pe de altă parte, acest aparat ne-ar uşura munca şi ne-ar întrajutora la participarea la concursurile şi olimpiadele şcolare.
    Vă mulţumesc pentru atenţia acordată şi pentru iniţiativa dumneavoastră de a asculta opinia noastră, a elevilor.

      (Citează)

  95. Buna ziua!
    Ma numesc Bogdan Ioana, sunt eleva a Colegiului Economic “DPM” Alba Iulia si in calitate de membru al Cercului de pictura din cadrul Colegiului declar ca ma incanta ideea dumneavoastra de a ajuta tinerii liceeni cu un astfel de aparat, deoarece liceul are nevoie de el pentru ca elevii care participa la activitatile acestui Cerc sa fie sprijiniti cu sabloane (modele) pe care urmeaza sa le picteze si totodata pentru a le usura munca.
    Va multumesc ca vreti sa dati o pata de culoare activitatilor educationale.

      (Citează)

  96. Eu propun o multifunctionala pentru Asociatia Touched Collection – ONG – are ca misiune formarea profesionala (prin cursuri de manufacturare accesorii si cursuri de distributie), consilierea profesionala si insertia profesionala pentru mamele singure. Ofera servicii profesionale in vederea insertiei pe piata muncii si de mentinere a locului de munca pentru mamele singure, fara venituri si cu copii in grija. Au lucrat pana acum cu 130 de mame in scopurile prezentate mai sus si le-ar fi de ajutor la buna desfasurare a activitatii o multifunctionala.

      (Citează)

  97. VIERU FLORENTINA

    05/06/2014 la 1:34 PM

    Bună ziua!
    Vă felicit pentru fapta bună pe care o faceţi şi vă mulţumim pentru grija ce-o aveţi faţă de cei aflaţi în nevoi. Şi noi cei de la Şcoala Gimnazială ,,Ion Creangă” din Bacău, mai exact 464 elevi la învăţământul primar, 282 elevi la gimnaziu şi cei 230 preşcolari din grădiniţa noastră, ne dorim tare mult să avem un asemenea aparat. Avem acum un copiator dar nu reuşim să facem faţa pentru că suntem în clădiri diferite, suntem mulţi, se strică des şi nu avem surse să achiziţionăm prea curând altul, fie el şi la mâna a doua.Chiar acum suntem în etapa de derulare a evaluărilor la clasele II, IV , VI şi urmează la clasele a VIII-a şi facem mare economie şi suntem trişti că nu putem ajuta cu fişe, anunţuri, teste pe celelalte clase. Suntem conştienţi că toţi care compun asemenea cereri-comentarii sunt ca şi noi dornici să primească copiatorul şi că vă e greu să hotărâţi, dar sincer dacă se poate să-l primim vă asigurăm că va ajunge într-un loc în care este foarte aşteptat şi de mare ajutor pentru toţi copiii. Şi noi avem în sălile de clasă un panou al faptelor bune şi copii sunt foarte mândri când ajung la panoul acela, iar noi vă asigurăm de tot respectul pentru fapta bună pe care o faceţi! Ne dorim să vă afişăm şi pe dumneavoastră la panoul faptelor bune din şcoala noastă pentru mult doritul şi necesarul copiator!
    MULŢUMIM!

      (Citează)

  98. Buna ziua,

    sunt o fericita voluntara a asociatiei Babel Education, un ONG ce a fost creat de o mana de profesori, din dorinta de a raspandi bucuria de a invata din tot ce ne inconjoara, si de a da sansa copiilor, dar si adultilor de a avea acces la resurse si metode educationale interactive si atractive.

    Pana acum, impreuna cu ajutorul copiilor si adultilor ce iubesc invatarea am strans fonduri si am creat trei spatii in care copiii se pot bucura de carti in limbi straine. S-au creat astfel 3 Bilblioteci ale Copiilor in Timisoara, In Recas, la Centrul de Plasament si in comuna Martinesti, jud Hunedoara in cadrul Scolii generale.

    Ne dorim acum sa ne indreptam atentia catre cei care le stau aproape copiilor, profesorii. In Septembrie vom face un cadou profesorilor din sistemul de stat si nu numai, un Centru de resurse pentru profesori , intitulat EduCafe. Cu ajutorul copiilor ce cred in educatie, am strans fonduri, pe care le-am utilizat pentru mobilarea acestui spatiu si pentru achizitionarea de resurse. Vom organiza in acest centru ateliere “Do it yourself”- de creare a resurselor educationale, si ateliere “Ce ma fac?” pentru discutarea si solutionarea problemelor cu care se confrunta profesorii. O multifunctionala ar fi extrem de utila in marirea sanselor profesorilor de a-si crea aceste resurse. Ele vor fi puse gratuit la dispozitia tuturor profesorilor.

    Ne-am bucura foarte mult de susutinerea D-voastra,

    Cu incredere in dorinta de darui si de a ne bucura de educatie,
    Mihaela
    voluntar Babel Education

    http://www.babeleducation.ro
    https://www.facebook.com/pages/Babel-Education/1400786803466672

      (Citează)

  99. Buna ziua,

    Salutam initiativa de a oferi echipament pentru sustinerea celor aflati in nevoie! In acest sens, propun Asociatia pentru Dezvoltare si Incluziune Sociala – ADIS, pentru a primi o multifunctionala Xerox WorkCentre 4118.
    Organizatia a luat fiinta in anul 2009 si inca de la inceput ne-am focusat pe activitati ce vizeaza sprijinirea persoanelor ce apartin grupurilor vulnerabile, prin instrumente de educatie formala si nonformala pentru 300 de tineri din medii dezavantajate in vederea cresterii capacitatii lor cognitive si a asumarii etniei si promovarii culturii minoritare.
    De asemenea din 2010 ADIS a pregatit 600 de viitori medici pentru oferirea unui tratament egal tuturor grupurilor vulnerabile, reusind sa introduca in curricula a 5 Universitati de Medicina si Farmacie,de stat, din Romania, un curs “Etica si nondiscriminare a grupurilor vulnerabile in sistemul de sanatate”.
    Multifunctionala Xerox WorkCentre 4118, ar fi de un real ajutor organizatiei in facilitatrea procesului de imprimare/scanare/multiplicare de documente si material necesare activitati, intrucat nu detine fondurile necesare achizitionarii unei multifunctionale, pana la momentul actual organizatia avand numai imprimante de capacitate redusa.

    Pagina web : http://adis.org.ro
    Pagina facebook : https://www.facebook.com/ADIS.Romania?fref=ts
    Nr Tel : 031 432 81 21

      (Citează)

  100. Buna ziua,
    Este o initiativa grozava. Noi suntem Asociatia Impreuna pentru Valea Argovei din judetul Calarasi. Avem doar cateva luni de la infiintare si tare ne-ar trebui o multifunctionala. Avem in derulare un proiect pentru tineri ce consta in activitati de invatare utilizare calculator si activitati recreative si de petrecere a timpului liber pentru tineri intr-un spatiu organizat (seri de filme, jocuri, sah, tenis de masa). Ne concentram atentia catre tineri si ne gandim la proiecte pe care le putem realiza pentru ei si comunitatea in care traim – Valea Argovei. in acest sens o multifunctionala ne-ar ajuta enorm in desfasurarea proiectului in curs dar si a celor pe care dorim sa le dezvoltam pe viitor.

      (Citează)

  101. Popescu Andra

    05/06/2014 la 6:56 PM

    Buna ziua,
    Ma bucur enorm ca mai exista oameni din sufletul carora sa izvorasca astfel de propuneri.
    Eu sunt profesor de matematica la “Liceul Tehnologic C.Nenitescu Buzau” ,avand 80% elevi din mediul rural ,foarte multi cu o situatie precara financiar si social.
    Am avea mare nevoie de o astfel de multifunctionala pentru a putea imprima fise- materiale didactice atat pentru disciplina pe care o predau cat si pentru altele.
    Avem in scoala 2 imprimante la care, una ,la care noi cadrele didactice nu avem acces pentru ca…asta este “politica” liceului.Intru-cat “fondul clasei” s-a desfiintat ,am reusit cu banii stransi din salariile noastre sa cumparam o imprimanta mica care insa nu face fata .
    Vorbesc in numele colegilor mei!
    Am fi foarte incantati daca am fi prin cei norocosi sa primim multifunctionala.
    Va multumesc!

      (Citează)

  102. Popescu Andra

    05/06/2014 la 7:17 PM

    P.S.:In cadrul Liceului Tehnologic “C. Nenitescu” eu prof .Andra Popescu si prof Daniela Tudor ,am lansat programul de dezvoltare personala pentru tineri “The Duke of Edinburgh’s international Award Romania”,la care s-au inscris voluntar 25 de tineri.Deasemenea pentru tinerii din program cat si pentri ceilalti elevi si cadre didactice, ar fi foarte utila pentru multiplicarea diverselor aplicatii.
    Va multumesc!
    Pers de contact:
    Andra Popescu: andra_ypi@yahoo.com

      (Citează)

  103. Ciobanu Florin

    05/06/2014 la 8:47 PM

    Buna seara, Asociatia Youth in Action Inginerie Mecanica si Mecatronica, este onorata si va multumeste pentru astfel de evenimente in care oferiti oportunitatea de a oferi produse IT in care noi ONG-urile putem sa lucram.
    Propunerea mea este una buna si cu intentii bune si anume YAIMM a derulat o serie de actvitati si proiecte cum ar fi : Student Internship-proiect national in care tinerii studenti sunt angrenati in tot felul de activitati de formare cat si de dezvoltare personala, in care metodele nonformale sunt ca la mama lor acasa; Targ de Job-uri pentru studenti-eveniment organizat cu sprijinul cele mai mari federatii din Romania si anume UNSR( Uniunea Nationala a Studentilor din Romania; “Fi si tu Mos Craciu”-eveniment organizat in perioada sarbatorilor de iarana, in care casele de copii din Urlati au fost vizitati de colegii nostri cu pachetele si colinde.
    Acum venim cu noi proiecte si activitati pentru tinerii europeni cat si pentru studentii Campusului din Politehnica, dorim sa implementam 2 training-uri de formare pe Scriere Proiecte si pe Accesare Fonduri Europene, in care tinerii sunt invatati. De asemenea proiectul Student Internship va continua si anul viitor.
    Pentru aceste proiecte evident fara produse IT cum ar fi PC, si un xerox sunt de un real folos, deoarece noi nu avem un xerox personal la care sa putem multiplica toate materialele de care noi avem nevoie in aceste proiecte.
    Putem spune ca pe un proiect national cum ar fi Student Internship consumam 9 topuri A4 si 6 A3, pentru crearea de materiale publicitare, agende ale zilei, si a altor .
    Prin urmare YAIMM ar fi recunoscatoare pentru un astfel de produs IT la noi in sediu.
    Va multumim mult.
    Pers de contact: Ciobanu Florin -ciobanu.florin10@yahoo.ro

      (Citează)

  104. Mihai Cristina

    05/06/2014 la 8:56 PM

    Buna ziua,

    Doresc sa felicit aceasta initiativa. Ma alatur si eu celor care sustin o asociatie pentru a obtine o multifunctionala. In cateva cuvinte, asociatia pe care o sustin se numeste Asociatia Centrul de Resurse pentru Egalitate AEQVITAS (denumirea vine de la Zeita Aeqvitas – zeita egalitatii). Asociatia noastra este infiintata in 2011 si sustine una dintre categoriile grupurilor vulnerabile si anume tinerii de etnie roma. La acest moment avem 7 membrii, dar resursele noastre sunt limitate. Ne-ar fi deosebit de utila una dintre multifunctionale.
    Persoana de contact: Mihai Cristina, 0769.622.860, e-mail: juristcristina@yahoo.com

      (Citează)

  105. Tot respectul!

      (Citează)

  106. Grososiu Alexandru

    05/06/2014 la 10:29 PM

    Buna ziua, numele meu este Alexandru Grososiu si fac parte dintr-un ONG, Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta – ASVSU.
    Noi suntem o organizatie non-profit, apolitica, infiintata in anul 2001 si ne ocupam de instruirea oamenilor de rand in acordarea Primului Ajutor de baza pana la sosirea echipajelor medicale competente. Functionam pe baza donatiilor din partea oamenilor binevoitori si am reusit in toti acesti 13 ani sa instruim gratuit peste 11.000 de persoane in salvarea de vieti omenesti. Principala noastra menire este cautarea de copii disparuti; in momentul in care ni se solicita sau ne autosesizam plecam prin forte si resurse proprii in cautarea acestora. Am avea nevoie de aceasta multifunctionala pentru a putea printa manualul de prim ajutor si a-l distribui gratuit cursantilor, in momentul de fata el fiind pus la dispozitie in varianta electronica. Sunt putini cei care au posibilitatea de a-l printa, el avand peste 150 pagini. De asemenea ar fi foarte util in printarea de harti, instructiuni, diplome etc. In momentul de fata folosim o imprimanta, aparat care consuma foarte multe resurse, costul cartuselor fiind foarte ridicat. Cred ca ne-ar fi de mare folos acest aparat si sper sa luati in considerare aceste sincere randuri. Cu toata stima, Grososiu Alexandru

      (Citează)

  107. Asociatia de locatari a bloculuim31 b.ne gospodarim singuri si ne costa destul de mult copiile xerox pe care le facem lunar.este un blic in care 90/100 sunt pensionari.va multumim.

      (Citează)

  108. Buna ziua si felicitari pentru initiativa. Ma inscriu si eu si propun Scoala copilului, detalii intr-un mesaj privat, daca ne alegeti;-)Multumesc, Ofelia

      (Citează)

  109. Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics [CARMAE] merita ca ajutor una dintre cele 13 multifuncționale Xerox WorkCentre 4118. De ce? Pentru ca sunt o echipa care militeaza pentru etica aplicata intr-un mediu in care normele si deontologia sunt ultimele pe lista “To DO”. In nenumarate randuri i-am auzit ca ar avea nevoie de cate ceva pentru biroul lor, dar cum nu am minunate posibilitati, m-am simtit legata de maini. Acum pot sa le ofer un mic ajutor, prin aceasta intentie prin care ii propun a fi destinatarii unei multifonctionale. Multumesc mult.Fie ca etica sa merite!

      (Citează)

  110. Buna Dimineata. Am un prieten cu handicap locmotor – Tetraplegie Spastica in urma unui traumatism Vertebro-medular la nivelul C5-C6 – paralizat de la gat in jos, din 1986, pe nume Aurel Burcea – Peretu – Teleorman. Cu toate ca nu misca deloc degetele de la maini, de 11 ani editeaza si tehnoredacteaza o revista de 20 de pagini dedicata special persoanelor cu dizabilitati (scrie cu nodul de la degetul mic, de la mana dreapta). Aceasta lucrare o face voluntar si revista o distribuie gratuit la peste 3.000 de persoane, atat in format tiparit, cat si in format electronic. Pentru a exista Revista Impreuna a infiintat Asociatia HandHope. Atat pentru editarea revistei, pentru expedierea ei, dar si pentru alte activitati (mai este implicat si in alte proiecte dedicate persoanelor cu dizabilitati si tinerilor), ar avea mare nevoie de multifuncționala Xerox WorkCentre 4118 p care dumneavoastra cu atata generozitate o daruiti. Site-urile pe care vi le-am indicat, nu sunt ale asociatiei HandHope si nici ale Revistei Impreuna, ci sunt site-uri unde revista este postata online.
    Numele meu este Mircea Costel Bratosin – email – mirceacostel1984@yahoo.com , mirceacostelbratosin@gmail.co, si numar de telefon – 0749346779, iar numele si datele de contact ale prietenului meu: Asociaţia “HandHope”
    Burcea Aurel, str. Băltăreţu nr. 565,
    loc. Peretu, jud. Teleorman, cod 147240,
    Tel. 0247-327122; 0765-365533
    e-mail: aurelsda@yahoo.com

      (Citează)

  111. cioboata ionela isabella

    06/06/2014 la 9:20 AM

    Sunt un ong mic cu multe activitati in Comuna Carna Judetul Dolj-ASOCIATIA NASTA . Aceste activitati sunt in parteneriat cu biserica din comuna Carna, biserica baptista , scoala din comuna , cu primaria, politia ,activitati numai pe baza de voluntariat, pe proiecte mici cu sprijinul si ajutorul Fundatiei TERRE DE HOMMES din Craiova si Bucuresti.
    Aceste activitati sunt pentru copii nevoiasi, crescuti doar de bunici , doar de un parinte , copii multi la parinti, aceste familii traiesc la limita subzistentei , din ajutorul social , din pensiile bunicilor.
    Avem mare nevioe de un astfel de xerox multifunctional.

      (Citează)

  112. Becheru Beatrice

    06/06/2014 la 10:28 AM

    in acest
    demers, Asociatia
    pentru Initiative si
    Dezvoltare Continua
    -4A-ction (A4Action),
    asociatie din care fac
    parte.
    A4Action s-a nascut pentru noi,pentru tineri,din dorinta altor tineri,de a ne dovedi ca nu peste tot se invata ,,ca la scoala” si ca a invata poate fi chiar distractiv,totodata si util. A4Action are zeci de proiecte in tara si in strainatate,cu scopul de a ne ajuta sa crestem frumos si sa ne ofere o alta forma de educatie,cea nonformala. Datorita lor,ne-am descoperit valorile
    ne-am facut noi prieteni,am invatat sa comunicam ci diferite caractere de oameni,am descoperit multe lucruri noi si putem invata si alti tineri ceea ce ne-au invatat ei: ca te poti invata distrandu-te. Cu aceasta multifunctionala ar fi mult mai usor pentru prietenii nostri de la A4Action sa isi duca la indeplinire obiectivele pe care si le-au propus.
    Mai multe detalii
    despre proiectele
    desfasurate de catre
    A4Action gasiti pe
    pagina oficiala de web
    http://
    http://www.a4action.ro .”

      (Citează)

  113. Buna ziua si va felicit pentru initiativa, ma inscriu si eu si propun Asociatia de Dezvoltare Comunitara Impreuna pentru Viitor. Suntem o asociatia care activam la nivel local ( comuna Spantov, judetul Călărasi) si ne-am propus sa aducem schimbare in comunitatea din care facem parte prin activitati de dezvoltare comunitara, promovarea voluntariatului in randul tinerilor si imputernicirea femeilor rome în comunitate. Ne-ar ajuta foarte mult un xerox multifunctional în desfasurarea activitatilor/proiectelor noastre. Multumim!

      (Citează)

  114. Iordanescu Alexandra

    06/06/2014 la 11:25 AM

    Doresc sa va felicit pentru aceasta initiativa si pentru ca la fel ca si organizatiile pe care le ajutati, luptati pentru o viata mai buna, a noastra, a tuturor. Sunteti niste oameni minunati si cred ca multa lume ar avea de invatat din ceea ce faceti voi. As vrea sa imi exprim sustinerea pentru organizatia ASVSU, Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta. Merita! Pentru a putea afla mai multe despre acest ONG puteti accesa http://www.asvsu.ro , http://www.lectiadeprimajutor.ro . Multumesc si mi-as dori ca toata lumea sa ia ca exemplu ce se intampla aici. Alexandra Iordanescu

      (Citează)

  115. Sunt Valeria Iacob Tamas de la Fundatia Bastionul ArtLitTim din Timsoara, o fundatie cu profil cultural umanitar. Formam nu doar viitoarele condeie, dar si viitorii oameni cu viziune, cei care potsi vor sa faca bine nu doar pentru ei ce si pentru altii.Am avea foarte mare nevoie pentru multiplicarea materialelor in cadrul intalnirilor lucrative cu cei mici pe care ii invatam ca la orice varsta poti sa fii util.Niciodata nu esti prea mic pentru a face o fapta buna. Ne intalnim des cu elevii organizand diferite activitati si cu cat posibilitatile noastre vor fi mai mari vom putea sa organizam si mai multe activitati, antrenand si mai multi copii.Avand materiale gata pregatite vom usura si munca celor care doresc sa se implice in programele noastre.
    Fundatia noastra actioneaza pe intreg teritoriul tarii, lucram impreuna cu cadrele didactice care impartasesc aceleasi valori ca si noi.Suntem o fundatie dinamica , ne place sa ne implicam si sa-i implicam si pe altii in formarea unor tineri responsabili, adaptabili, versatili, oameni care sa empatizeze si care sa-si doreasca sa schimbe in bine colectivitatile in care traiesc.

    Aici gasiti activitati desfasurate de fundatia noastra.

    https://www.facebook.com/BastionulArtLitTim?fref=ts

      (Citează)

  116. Buna ziua,

    Va scriu pentru a propune Scoala Gimnaziala “I.A.Bassarabescu” Ploiesti, scoala ce a reusit sa obtina de-a lungul timpului rezultate bune pe toate planurile (numeroase premii la olimpiadele de biologie, limba romana, limba franceza, limba engleza, cultura civica, etc) remarcandu-se si in clasamente oficiale:
    1.Dupa media de admitere la liceu a absolventilor nostri, din cele 230 de unitati de invatamant din judet, scoala noastra a ocupat locul 13 (in anul 2010), locul 9 (in anul 2011), locul 35( in anul 2012) si locul 19 (in anul 2013).
    2.In anul 2011 in topul celor mai mari medii de admitere la liceu am ocupat pozitia a doua cu media 9,99.
    3. Simularea Evaluarii nationale ne-a clasat pe locul 10 pe judet ( din cele 230 de unitati de invatamant din judet) cu un procent de 82,27% (fata de media judetului 54,20% si fata de rezultatul la nivel national de 48,8%).
    3.In studiul “Date calitative despre scolile gimnaziale” realizat si publicat pe site-ul propriu de catre Ministerul Educatiei Nationale, Scoala Gimnaziala “I.A.Bassarabescu” se regaseste pe locul 15 pe judet (din cele 230 de scoli) si pe locul 223 pe tara (din 5867 de scoli).
    4.In anul 2013 a fost declarata cea mai cautata scoala din judetul Prahova pentru inscrierea la clasa pregatitoare de catre Ministerul Educatiei Nationale.
    In prezent, scoala are inscrisi 970 de elevi in clasele P-VIII si se confrunta cu o reala problema in ceea ce priveste multiplicarea documentelor: copiatorul aflat la dispozitia cadrelor didactice pentru copierea testelor, a fiselor de lucru, ori a formularelor pentru excursii s-a defectat din 20 mai, iar pentru reparare ne sunt necesari 1100 lei, iar copiatorul din secretariat rezista cu greu intre doua reparatii succesive.
    In timpul evaluarii nationale la clasele a IV-a si la clasele a II-a pentru testele propriu-zise, fisele de evaluare anexate si caietul suport al cadrului didactic evaluator s-au copiat 6145 de pagini (12,29 topuri) pe parcursul a patru zile, urmand sa se desfasoare evaluarile nationale la clasele a VI-a si la clasele a VIII-a.
    Pentru cei 100 de copii din clasa pregatitoare s-au completat rapoartele de evaluare (6 pagini pentru fiecare copil) ce trebuie printate in dublu exemplar: unul ramane in scoala si celalalt se inmaneaza parintilor.
    In septembrie, odata cu inceperea anului scolar, asteptam 140 de copii si pentru fiecare trebuie sa incheiem contractul scoala-comunitate in doua exemplare (fiecare contract are 4 pagini).
    Avand in vedere necesitatile descrise mai sus la care se adauga documentele de secretariat si contabilitate, un astfel de echipament multifunctional este binevenit.

    dir. Angelica Georgescu
    Scoala Gimnaziala “I.A.Bassarabescu” Ploiesti

    http://bassarabescu.wordpress.com/

      (Citează)

  117. JUVERDEANU ILDIKO

    06/06/2014 la 2:19 PM

    Sunt membră în ASOCIAŢIA CENTRUL ECOLOGIC BUHA din comuna Ghimes – Făget, judeţul Bacău. Scopul asociaţiei noastre este să dezvolte proiecte şi programe de educaţie ecologică şi de dezoltare durabilă.
    Avem parteneriate încheiate cu şcolile din comunitatea noastră şi din comunele învecinate.
    Am organizat Ziua Educaţiei Nonformale în Şcoala Gimnazială Palanca, proiectul numindu-se “Cu Azorel la fotograf”.
    În cadrul taberei de vară, “Pe uliţa copilăriei”, organizată de Şcoala Palanca în vara anului 2013, am desfăşurat un program numit “Reciclart” prin care obiecte de unică folosinţă au fost transformate, prin diferite tehnici, în obiecte decorative.
    Deasemenea am depus un proiect în colaborare la “Şcoala lui Andrei”
    Suntem la început de drum, în mediu rural, de aceea orice ajutor venit din exterior este de un real folos

      (Citează)

  118. Claudiu Băileșteanu

    06/06/2014 la 2:27 PM

    Bună ziua!
    Excepțională inițiativă! Felicitări tuturor celor implicați! Indiferent care vor fi cele 13 ONG-uri beneficiare, cu siguranță activitatea lor va fi ușurată datorită acestei donații, iar bugetul dedicat printurilor va ”răsufla” ușurat!
    Ne dorim și noi o astfel de multifuncțională.
    Suntem Asociația ”Călan 1387”, pornită la drum în 2013 pentru a ajuta persoanele și grupurile de persoane cu nevoi speciale (și nu numai) dintr-una dintre cele mai uitate de Dumnezeu și bătute de soartă comunități din România: orașul CĂLAN, județul Hunedoara.
    Tot ce am reușit să facem într-un an de muncă și dăruire, prin voluntariatul nostru și cu aportul prietenilor care ne-au sprijinit și ne sprijină, găsiți AICI: http://calan1387.wix.com/calan1387
    Iar economiile și oportunitățile pe care le-ar genera un asemenea aparat, deja ne duc cu gândul la dezvoltarea programelor noastre! Mai ales că peste câteva zile ne mutăm într-un sediu nou (nou pentru noi :) )
    Deci, … mulțumim!!

    Claudiu Băileșteanu
    pentru
    Asociația CĂLAN 1387

      (Citează)

  119. Asociația pentru Realizarea Tinerilor prin Educație-ARTE, aplică la această generoasă ofertă pusă la bătaie de compania XEROX, în calitatea noastră de ONG care sprijină copiii și tinerii talentați din instituțiile cu profil vocațional din comunitatea noastră, orașul Galați.
    Am spus-o si cu alte prilejuri și o fac și cu această ocazie spunându-vă dumneavoastră, oamenilor frumoși cu sufletul deschis către copiii și tinerii talentați, că investind în acești copii, investiți în viitorul dumneavoastră.
    Dacă doriți să ne cunoașteți mai bine acțiunile cât și proiectele asociației noastre, dați un click pe pagina asociației noastre la secțiunea proiecte http://www.arte-ong.ro cât și pe Facebook la https://www.facebook.com/pages/Asociatia-pentru-Realizarea-Tinerilor-prin-Educatie-ARTE/1431947957049147?fref=ts.
    Ceea ce ne caracterizează sunt faptele și nu vorbele!
    Ne-ar onora să faceți parte din partenerii noștri în viitoarele proiecte pe care le vom desfășura în folosul copiilor și tinerilor talentați din comunitatea noastră, unde în mod evident avem mare nevoie de ajutor specializat în realizarea infrastructurii atât de necesară bunei desfășurări a proiectelor noastre și care în prezent ne lipsește.
    Cu stimă,
    Cristina-Liliana Iordache-președinte, Asociația pentru Realizarea Tinerilor prin Educație-ARTE

      (Citează)

  120. Asociația ADOR Copiii – comunitatea familiilor adoptive este una dintre multele organizații care au nevoie de o mutifuncțională Xerox WorkCentre. Ceea ce ne califică în rândul acestora este dorința de a fi capabili să ajutăm și mai mult, iar fără materialele ori uneltele necesare acest lucru este extrem de dificil.

    ADOR Copiii organizează evenimente prin care încearcă să multiplice faptele bune, să schimbe viața copiilor abandonați în spitale și uitați de system, dar și bucuria de a fi parte din rândul celor ce fac mici minuni pentru suflete mari (evenimente precum: „Vreau acasă” – program de integrare/reintegrare familială; „Seri magice de Crăciun” – are menirea de a aduce împreună copii, părinți sau viitori părinți; „Nu sunt singur… Am un frate!” – destinat fraților care nu se cunosc sau se văd foarte rar). Pentru toate acestea, dar și pentru viitoarele proiecte și programe, asociația noastră are nevoie de un xerox (pe care altfel nu ni l-am permite) care să ne ușureze demersurile organizatorice, care să ne faciliteze ducerea la bun sfârșit a acțiunilor întreprinse cu și pentru copiii nedreptățiți de soartă și de mulți dintre semeni.

    Date contact asociație: http://www.adorcopiii.ro/contacteaza-ne/

    Vă mulțumim!

      (Citează)

  121. Reprezint Asociaţia Părinţilor Şcoală 95, şi pentru şcoală noastră ar fi ideal un asemenea echipament.
    Date contact: eugen.ilea@7mm.ro
    Tel. 0726058216

      (Citează)

  122. Andreea Podea

    06/06/2014 la 9:47 PM

    Sustin A4action !
    A4Action este o asociatie din Romania care s-a nascut in octombrie 2012, din nevoia tinerilor, de a darui bucurie altor tineri , si de ai invata ce stiu ei mai bine .
    Misiunea Asociației este aceea de a promova cultura, arta și turismul românesc. Desfăşoara programe educaționale, programe de animație, de implicare civică, programe de protejare a mediului, de protecție socială și dezvoltare culturală
    Din 2012 si pana in prezent , A4action a implementat 2 proiecte internationale , care au fost un real succes , un proiect national , precum si 2 proiecte locale , aceste proiecte si-au lasat amprenta asupra a mai bine de 200 de tineri din Romania si de peste hotare.
    In prezent A4action se pregateste pentru a implementa alte doua proiecte , care sa ajute la o dezvoltare mai buna , mai frumoasa a tinerilor si pentru deschiderea unui Centru de Educatie Alternativa pentru tinerii din Judetul Ilfov.
    O astfel de multifunctionala le-ar fi de un real ajutor in atingerea obiectivelor , prin care urmaresc dezvoltarea tinerilor printr-o educatie non.formala , cu ajutorul careia tinerii isi descopera adevaratele valori , invata sa comunice , descopera diferite caractere de oameni,dar cel mai importat isi fac prieteni noi , carora le pot impartasii ceea ce au invatat si ei la randul lor de la A4action , si anume : ca poti invata si altfel , si anume intr-un mod distractiv .

    Sustin A4action , deoarece o multifunctionala le-ar fi de un real ajutor in atingera obiectivelor pentru dezvoltarea tinerilor !

      (Citează)

  123. Asociația pentru Realizarea Tinerilor prin Educație-ARTE, aplică la această generoasă ofertă pusă la bătaie de compania XEROX, în calitate de ONG care sprijină copiii și tinerii talentați din instituțiile cu profil vocațional din comunitatea noastră, orașul Galați.
    Am spus-o si cu alte prilejuri și o fac și cu această ocazie spunându-vă dumneavoastră, oamenilor frumoși cu sufletul deschis către copiii și tinerii talentați, că investind în acești copii, investiți în viitorul dumneavoastră.
    Dacă doriți să ne cunoașteți mai bine acțiunile cât și proiectele asociației noastre, dați un click pe pagina asociației noastre la secțiunea proiecte http://www.arte-ong.ro cât și pe Facebook.
    Ceea ce ne caracterizează sunt faptele și nu vorbele!
    Ne-ar onora să faceți parte din partenerii noștri în viitoarele proiecte pe care le vom desfășura în folosul copiilor și tinerilor talentați din comunitatea noastră, unde avem mare nevoie de ajutor specializat în realizarea infrastructurii atât de necesară bunei desfășurări a proiectelor noastre și care ne lipsește în prezent.
    Cu stimă,
    Cristina-Liliana Iordache-președinte, Asociația pentru Realizarea Tinerilor prin Educație-ARTE

      (Citează)

  124. Felicit, la rându-mi, iniţiativa!

    Viitorul este acea întâmplare de clipă luată cu împrumut de la copiii noştri. Astfel că propun un astfel de aparat înspre o instituţie care se îngrijeşte de educaţia celor mici: Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 50 Oradea (Telefon: 0359 175787,
    e-mail: gradinita50@yahoo.com). Decizia vă aparţine, însă demersul este unul lăudabil.

    Cu respect, în zâmbet şi lumină!

      (Citează)

  125. MIHAELA CALISTRU

    07/06/2014 la 10:42 AM

    Bună ziua!

    Suntem deosebit de bucuroși de inițiativa dumneavoastră,vă felicit pentru fapta bună pe care o faceţi şi vă mulţumim pentru grija ce-o aveţi faţă de cei aflaţi în nevoi. Şi noi cei de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava, cei 1000 elevi la învăţământul liceal profesional și tehnic cu specializări de industria alimentară,dar și tehnic-mecanică,mecatronică,mecanică auto,automatizări ne dorim tare mult să avem un asemenea aparat.Eleviii tocmai au prezentat la atestatele de absolvire teme precum-Analiza sistemelor mecatronice.Analiza și studiul echipamnetelor de imprimare și trasare.structura unei imprimante.”ȘI diverse teme specifice calificării -Tehnician mecatronist.Lipsa dotării a presupus ca elevii știu multă teorie care trebuie pusă în practică.Inclusiv redactarea atestatelor s-a făcut în condiții dificile ,unii elevi au P.C .alții- majoritatea provin din familii nevoiașe care nu dispun de bani suficienți pentru achiziționarea unui P.C și a unei imprimante personale.Astfel au invadat centrele de copiere,deoarece metodologia prevede ca lucrarea să fie de 20-25 de pagini lucrate .Datorită situației financiare grele ,anul acesta nici portofoliile elevilor nu au fost foarte reușite,eleviii spunând că le au în format electronic dar nu au posibilitatea listării.Școala are un copiator utilizat la examenele naționale.Nu reuşim să facem faţă pentru că suntem în clădiri diferite,(școala are săli de clase în 3 clădiri) suntem mulţi, se strică şi nu avem surse să achiziţionăm prea curând altul, fie el şi la mâna a doua.Chiar acum suntem în etapa de derulare a evaluării și de competențe la clasa XII şi facem mare economie şi că nu putem ajuta cu fişe, , teste pe celelalte clase. Suntem conştienţi că toţi care compun asemenea cereri-comentarii sunt ca şi noi dornici să primească copiatorul şi că vă e greu să hotărâţi, dar sincer dacă se poate să-l primim vă asigurăm că va ajunge într-un loc în care este foarte aşteptat şi de mare ajutor pentru toţi elevii. Eleviii liceului în special cei de la Tehnic provin din împrejurimile orașului ,fără posibilități materiale.În CLASA XI,și XII NU LI SE DAU MANUALE ȘI PENTRU A AVEA la clasă cum desfășura orele noi profesorii de discipline tehnice și ceilalți colegi le xerox -ăm manuale,auxiliare ,fișe de lucru din banii propriii.Modulele tehnice sunt numeroase,materie multe și trebuie orele desfășurate după noile metode-metode moderne ,active,pe grupe.S-a pus de multe ori problema și în Consiliul școlii achiziționarea unui Xerox ,care să mai acopere din nevoile și solicitările necesare.Din lipsa de fonduri nu este posibil.Am fi foarte bucuroși și recunoscători prin publicitatea făcută gestului de a ne dona un copiator.
    MULŢUMIM!

      (Citează)

  126. Sustin A4Action!
    In primul an de activitate am implementat 2 proiecte internationale si un proiect national cu fonduri europene prin programul Tineret in Actiune, precum si 2 proiecte locale, lasandu-ne amprenta asupra a mai bine de 200 de tineri din Romania si de peste hotare.
    Anul acesta ne pregatim pentru implementarea a doua noi proiecte (care deja au primit fondurile solicitate) si de deschiderea unui Centru de Educatie Alternativa pentru tinerii din Judetul Ilfov.
    Cu o astfel de multifunctionala ar fi mult mai usor sa implementam proiectele propuse, iar aceste proiecte exista pentru ca tinerii din intregul judet Ilfov sa invete cat de frumos este sa inveti lucruri noi.

    Mai multe detalii despre proiectele desfasurate de catre A4Action gasiti pe pagina oficiala de web http://www.a4action.ro.”

      (Citează)

  127. Buna ziua! Sunt un student talentat la desen si pictura si sustin Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie-ARTE deoarece ei ma sustin intr-o campanie prin care voi ajunge sa am un set profesional de creioane cu care pot sa-mi sa-mi transpun imaginatia pe panza si hartie.Puteti da click pe acest link https://www.facebook.com/events/752686341460376/?ref=22 pentru a vedea campania.ARTE Intreprinde actiuni pentru tinerii talentati si de aceea merita sa aiba un Xerox in realizarea documentatiilor pentru proiectele viitoare,pentru a imprima afisele noastre de la expozitii si spectacole si pentru a face in continuare campanii tinerilor talentati.

    Va multumesc!

      (Citează)

  128. Buna,
    Recomand Colegiul Economic “Dionisie Pop Martian” din Alba Iulia. De ce? Pentru ca pur si simplu este o necesitate de care, din pacate, ne lipsim… Nu e vina elevilor, nici a profesorilor, ci a sprijinului financiar si a dezinteresului din partea celor “de sus”. Suntem o gramada de elevi care suntem nevoiti tot timpul sa plecam dupa ore, pe cheltuiala noastra, sa mergem sa xeroxam mii si mii de diverse documente. Ca a fost nevoie de fise la engleza, ca vine teza si trebuie xeroxate subiectele…ca am vrea sa facem o sceneta de teatru cu ocazia finalului de an, nu conteaza! Nu s-a putut decat cu anumite “mici sacrificii” de timp si bani care au plecat din buzunarele noastre…cand puteam sa ne folosim de facilitatile scolii, exact asa cum avem si dreptul de a veni la cursuri… gratuit.
    Multumesc anticipat si felicitari pentru idee!

      (Citează)

  129. Buna ziua,
    Recomand Colegiul Economic “Dionisie Pop Martian” din Alba Iulia. De ce? Pentru că pur şi simplu este o necesitate de care, din păcate, ne lipsim… Nu e vina elevilor, nici a profesorilor, ci a sprijinului financiar si a dezinteresului din partea celor “de sus”. Mulţi dintre noi suntem nevoiţi să plecăm dupa ore, pe cheltuiala noastră, să mergem să xeroxam diferite fise, pe care în mod normal ar trebui să ni le facă la şcoală, deoarece nu suntem nevoiţi să le facem din banii noştri. Acestu lucru majoritatea profesorilor il consideră ceva normal, deoarece ei cred ca, cum noi putem da banii pe alte “prostii” după cum zic ei am putea să o facem şi în folosul şcolii. Dar acest lucru nu este corect, pentru că sunt banii noştrii pe care parinţii ni oferă să îi avem de cheltuială.
    Tocmai de accea vă rugăm să ne sprijiniţi pentru ca acest lucru să se poată face gratuit şi sa nu mai fim noi nevoiţi să platim pentru el!
    Multumesc anticipat şi felicitări pentru idee!

      (Citează)

  130. Buna ziua,

    Recomand Colegiul Economic “Dionisie Pop Martian” din Alba Iulia. De ce? Pentru că pur şi simplu este o necesitate de care, din păcate, ne lipsim…Mulţi dintre noi suntem nevoiţi să plecăm dupa ore, pe cheltuiala noastră, să mergem să xeroxam diferite fise, pe care în mod normal ar trebui să ni le facă la şcoală, deoarece nu suntem nevoiţi să le facem din banii noştri. Sau de multe ori sa intarziem la prima ora pentru ca sa mergem sa xeroxam pentru ca majoritatea dintre noi suntem navetisti.Tocmai de accea vă rugăm să ne sprijiniţi pentru ca acest lucru să se poată face gratuit şi sa nu mai fim noi nevoiţi să platim pentru el.
    Multumesc anticipat si felicitari pentru idee!

      (Citează)

  131. Buna ziua! Chiar consider utile xeroxurile in scoli, de aceea v-as ruga ca Colegiul Economic “Dionisie Pop Martian” din Alba Iulia sa beneficieze de acest avantaj deoarece fiind un liceu, o institutie de invatamant este nevoie de tot felul de hartii care trebuiesc multiplicate si nu mi se pare normal ca in interesul scolii noi ca elevei sa mergem si sa dam bani la xerox cand putem beneficia de el gratuit in scoli. Multumim!

      (Citează)

  132. Bulzan Claudia

    07/06/2014 la 3:36 PM

    Buna ziua

    Eu as vrea sa propun Biblioteca Municipala din Resita, un serviciu public nou infiintat, desprins din fosta Biblioteca Judetena Paul Iorgovici ( nu stiu din ce motive . ) Fiind la inceput de drum, echipa bibliotecii municipale se lupta din rasputeri, cu minim de resurse, sa se implice in viata comunitatii.Chiar daca bugetul este redus, au organizat cateva evenimente care le fac cinste si mai alunga putin din tristetea pricinuita de aceasta scindare dorita cine stie de cine… ( https://www.facebook.com/biblioteca.resita ). Pentru ca isi doresc si chiar reusesc sa atraga intreaga comunitate, scoala si copiii alaturi de biblioteca, oferindu-le tuturor alternative placute de petrecere a timpului liber, pentru ca realizeaza singuri materialele promotionale care le sunt necesare in implementarea proiectelor , pentru ca, in ciuda bazei materiale precare, reusesc sa faca lucruri minunate, eu cred ca merita din plin aceasta multifunctionala care le e mai mult decat necesara pentru a le usura munca si a le ( si a ne ) aduce o raza de lumina in suflete.

      (Citează)

  133. Bună ziua,

    Asociaţia sus menţionată ne-a ajutat foarte mult în sprijinirea copiilor din cadrul Liceului de Arte Galati, unde se afla foarte mulţi copii talentaţi ce merită un xerox performant în cadrul şcolii.
    Vom rămâne foarte recunoscători dacă ne-aţi ajuta.

    Cu stimă şi respect,
    Ioana

      (Citează)

  134. Ma numesc Cristina Stoicescu si reprezint asociatia pentru Educatie, Formare Profesionala si Leadership in calitate de membru si coordonator de voluntari
    Asociatia noastra isi desfasoara activitatea cu ajutorul voluntarilor care pun mare suflet in realizarea activitatilor cu cei mici, neavand angajati pana in acest moment.

    Desi suntem la inceput de drum am desfasurat mai multe proiecte pentru cei mici precum, micul povestitor, vanatoarea comorilor, zambet si emotie (se desfasoara in centre de zi si de plasament), atelier de creatie si dezvoltare profesionala.

    Avand in vedere ca organizatia noastra nu a beneficiat de fonduri, materialele necesare pentru realizarea proiectelor au fost asigurate de membrii fondatori
    Ne dorim ca una din imprimante sa ajunga si la noi deoarece aceasta ne-ar fi de real ajutor avand in vedere ca avem nevoie sa printam un numar mare de fise de lucru pentru cei mici. Pana in prezent asociatia noastra nu a avut posibilitatea financiara pentru a isi achizitiona o imprimanta in vederea realizarii printurilor necesare pentru proiecte, am preferat ca micile posibilitati financiare sa le reorientam catre alte materiale necesare, mai vitale activitatilor intreprinse cu cei mici (carioci, creioane, plastilina) pe care nu le puteam obtine altfel.

    Avem o colaborare foarte frumoasa si utila cu voluntarii nostri, insa pentru ca acestia sa isi poata realiza activitatile au nevoie de materiale pentru cei mici. Materiale care uneori pot fi costisitoare (printuri, diplome, carti de jocuri xeroxate etc). Aceasta ar putea facilita continuitatea proiectelor noastre care necesita multe imprimari pentru cei mici astfel incat activitatile sa se poata desfasura in cele mai optime conditii.

    Am fost impresionata cand cativa dintre voluntarii nostri ne-au spus despre donatiile pe care doriti sa le faceti, asa am auzit de voi iar astfel am putut aplica.

    Suntem o asociatie mica care doreste sa creasca cu ajutorul dumneavoastra si va multumim pentru initiativa.

    Site-ul nostru este http://www.ed4lead.ro iar pagina noastra de fb : https://www.facebook.com/Ed4Lead
    Adresa de contact cristina.stoicescu@ed4lead.ro

      (Citează)

  135. Buna ziua,
    Recomand Colegiul Economic “Dionisie Pop Martian” din Alba Iulia. Pentru că pur şi simplu este o necesitate de care, din păcate, ne lipsim… . Mulţi dintre noi suntem nevoiţi să plecăm dupa ore, pe cheltuiala noastră, să mergem să xeroxam diferite fise, pe care în mod normal ar trebui să ni le facă la şcoală, deoarece nu suntem nevoiţi să le facem din banii noştri. Acest lucru majoritatea profesorilor il consideră ceva normal, deoarece ei cred ca, cum noi putem da banii pe alte “prostii” după cum zic ei am putea să o facem şi în folosul şcolii.
    Tocmai de accea vă rugăm să ne sprijiniţi pentru ca acest lucru să se poată face gratuit şi sa nu mai fim noi nevoiţi să platim pentru el!
    Multumesc anticipat !

      (Citează)

  136. Ma numesc Cristina Stoicescu si reprezint asociatia pentru Educatie, Formare Profesionala si Leadership in calitate de membru si coordonator de voluntari
    Asociatia noastra isi desfasoara activitatea cu ajutorul voluntarilor care pun mare suflet in realizarea activitatilor cu cei mici, neavand angajati pana in acest moment.

    Desi suntem la inceput de drum am desfasurat mai multe proiecte pentru cei mici precum, micul povestitor, vanatoarea comorilor, zambet si emotie (se desfasoara in centre de zi si de plasament), atelier de creatie si dezvoltare profesionala.

    Avand in vedere ca organizatia noastra nu a beneficiat de fonduri, materialele necesare pentru realizarea proiectelor au fost asigurate de membrii fondatori
    Ne dorim ca una din imprimante sa ajunga si la noi deoarece aceasta ne-ar fi de real ajutor avand in vedere ca avem nevoie sa printam un numar mare de fise de lucru pentru cei mici. Pana in prezent asociatia noastra nu a avut posibilitatea financiara pentru a isi achizitiona o imprimanta in vederea realizarii printurilor necesare pentru proiecte, am preferat ca micile posibilitati financiare sa le reorientam catre alte materiale necesare, mai vitale activitatilor intreprinse cu cei mici (carioci, creioane, plastilina) pe care nu le puteam obtine altfel.

    Avem o colaborare foarte frumoasa si utila cu voluntarii nostri, insa pentru ca acestia sa isi poata realiza activitatile au nevoie de materiale pentru cei mici. Materiale care uneori pot fi costisitoare (printuri, diplome, carti de jocuri xeroxate etc). Aceasta ar putea facilita continuitatea proiectelor noastre care necesita multe imprimari pentru cei mici astfel incat activitatile sa se poata desfasura in cele mai optime conditii.

    Am fost impresionata cand cativa dintre voluntarii nostri ne-au spus despre donatiile pe care doriti sa le faceti, asa am auzit de voi iar astfel am putut aplica.

    Suntem o asociatie mica care doreste sa creasca cu ajutorul dumneavoastra si va multumim pentru initiativa.

    Site-ul nostru este http://www.ed4lead.ro iar pagina noastra de fb : https://www.facebook.com/Ed4Lead
    Adresa de contact cristina.stoicescu@ed4lead.ro

      (Citează)

  137. Cristea George

    07/06/2014 la 9:00 PM

    Eu cred ca este un liceu caruia i s-ar potrivi foarte bine un xerox pentru elevi si acesta este Colegiul Economic “Dionisie Pop Martian”.Am ajuns la aceasta concluzie deoarece am observat cum in unele cazuri ca elevii pleaca de la ore doar ca sa isi scoata la xerox anumite foi pentru proiecte.Multumim!

      (Citează)

  138. Buna seara,
    Parerea mea personala este ca ar trebui tare mult sa poata beneficia si Colegiul Economic “Dionisie Pop Martian” din orasul Alba Iulia deoarece ar fi o necesitate si un beneficiu atat propesorilor din institutie cat si elevilor care ad dori sanu mai faca nici ei apsente si sa strice bani multi cu diverese xeroxse si carti seroxate sau cu diverse documente, etc.As dorii tare mult ca scola sa beneficieze de xerox.
    Multumesc anticipat. Si apropo era sa uit este extraordinare ideea si sper ca sa se mai creeze astfel de concursuri sprijinite de opinii.

      (Citează)

  139. Eu cred ca este un liceu caruia i s-ar potrivi foarte bine un xerox pentru elevi si acesta este Colegiul Economic “Dionisie Pop Martian”.Am ajuns la aceasta concluzie deoarece am observat cum elevi au nevoie in timpu anului de o multime de documente si ar fi o investitie foarte buna sa aiba un xerox in scoala.Multumim!

      (Citează)

  140. Buna ziua,
    Sustin Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie din Galati intrucat cred in acesti tineri care sunt sprijiniti de asociatie. Talentul lor se poate vedea oricand prin participarea acestora la concursuri.
    E pacat sa stam pasivi,cand avem posibilitatea de ai ajuta.
    O zi frumoasa!
    Mirela

      (Citează)

  141. ANDREI RUXANDA

    08/06/2014 la 8:35 AM

    Susțin Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară să fie dotat cu un XEROX.Au foarte mare nevoie elevii,deoarece nu primim manuale în clasa XI,și XII.Uniii au posibilități să le cumpere noi alțiii abia avem să le xerox=am doi la o bancă pentru a putea învăța materia pentru Bacalaureat și atestate profesinale și competențe.

      (Citează)

  142. FĂRTĂIȘ MARIAN

    08/06/2014 la 8:40 AM

    SUSȚIN COLEGIUL TEHNIC DE INDUSTRIE ALIMENTARĂ SUCEAVA să primească un Xerox.Domeniul tehnic necesită multe utilaje,scheme ,mașini care nu se pot desena la tablă și trebuie studiate pe fișe de lucru.Acestea se copiază xerox prin bunăvoința unui coleg care are posibilități și a profesorilor de specialitate.

      (Citează)

  143. Susțin Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava și pe d-na Calistru să primească în dotare un Xerox.Ar fi foarte util pentru eleviii care susțin atestatul de competențe profesionale clasa XII-liceu și școala profesională a SĂ -ȘI LISTEZE și să facă etapele proiectului la școală .

      (Citează)

  144. Eu susțin Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava să primească un Xerox.Eu acum am terminat clasa XII, dar elevii ar trebui să beneficieze de dotări mai bune la liceu.În clasa XI ȘI XII nu am avut manuale de la școală și a trebuit să le xerox-ăm.La disciplinele tehnice în clasa XI am avut 11 module și în clasa XII 10 module .Am xerox -cu colegul meu în clasa XI la câteva discipline, dar în clasa XII nu am mai copiat. Deoarece mulți suntem din comune unde nu sunt copiatoare.

      (Citează)

  145. Sunt incantata sa observ ca mai exista oameni buni si altruisti. Salut initiativa celor de la XEROX de a oferi o multifunctionala si va felicit ca promovati aceasta initiativa pe blog. Fiind pasionata de ecologie, urmaresc seitul ecotic, de unde am aflat si de aceasta competitie. Pentru ca am participat ( ca spectator ) la actiunea organizata de Biblioteca Municipala din Resita cu ocazia zilei mediului
    ( https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1428347227430671&set=a.1428347197430674.1073741871.100007662218087&type=1&theater ) si mi-a placut mult ce am vazut, doresc sa propun Biblioteca Municipala din Resita pentru ca eu cred ca o multifunctionala le e necesara pentru a tipari diverse materiale prin care pe de o parte, sa-si promoveze initiativele, iar pe de alta parte sa informeze si sa participe la educarea comunitatii. Stim cu totii ca fondurile pentru finantarea actelor culturale sunt aproape inexistente.

    Numai bine va doresc si SUCCES !!!

      (Citează)

  146. Dominique Zară

    08/06/2014 la 5:47 PM

    Bună ziua,

    Propun și susțin Biblioteca Municipală Reșița, pentru că suntem la început de drum, așa cum se menționa într-un comentariu anterior, de BUNA noastră colaboratoare și susținătoare Claudia Bulzan.
    Fac parte din personalul de 11 angajați ai bibliotecii, iar în cele 4 luni de la înființare, echipa noastră a desfășurat, pe lângă activitatea zilnică de bibliotecă, numeroase campanii: United – împotriva rasismului, Hai pe net, Ziua internațională de acțiune pentru sănătatea femeilor, dar și cursuri de calculator pentru copii și vârstnici. Deținem un număr de 4 computere, însă această multifuncțională ne-ar ușura enorm munca. Noi realizăm posterele, afișele, broșurile și toate materialele necesare derulării evenimentelor, însă trebuie să apelăm la o firmă pentru printarea lor.
    Mulțumesc!

    e-mail: gabri_dona@yahoo.com
    Tel. 0760329992

      (Citează)

  147. Respect oamenii care isi doresc sa aduca o schimbare in comunitatea in care traiesc. Sutin Biblioteca municipiului Resita ! E orasul in care am trait aproape 50 de ani si unde mi-a ramas o parte din suflet.
    Sper sa castigati si sa va fie de folos !!!

      (Citează)

  148. Julia Ionescu

    08/06/2014 la 9:13 PM

    Seara buna,

    Sustin si eu Biblioteca Municipala din Resita deoarece sunt utilizator al serviciilor sale. Din pacate, atunci cand am nevoie de una sau mai multe pagini fotocopiate, trebuie sa las buletinul la bibliotecar si sa caut un xerox ieftin si apropiat de biblioteca, atunci cand nu doresc sa imprumut cartea si am nevoie doar de un fragment.

    Asadar, mult succes bibliotecii resitene!

    julia_julie24@yahoo.com

      (Citează)

  149. Cunosc niște oameni cărora le-ar prinde bine un ajutor de acesta; Se ocupă de dezvoltarea acvaculturii în zonă și readucerea acesteia și a consumului de pește la un nivel comparativ cu cel dinainte de mitralierea conducătorului. Lucrează pentru a obține finanțări nerambursabile pentru zona acoperită, pentru “școlirea” oamenilor ce ar putea dezvolta unități de acvacultură – meserie care e pe cale de dispariție.
    Pot fi spuse multe despre ei, au în vedere viitorul și sănătatea multora din noi – peștele fiind recomandat a fi consumat proaspăt și nu congelat. Înainte să las o înscriere pentru ei am citit multe din comentariile celorlalți și nu știu dacă argumentele acestea pot sta în picioare când le pui în balanță cu o unitate de învățământ, dar m-am gândit că un pic de diversitate nu strică.

    Asociația Păstrăvarii Făgărașului,e un ONG
    http://www.pastravariifagarasului.ro/

    Eu unul n-am știut, dar în România, acvacultura de păstrăv e undeva la 10% din producția totală (vs 16% media europeană) iar piața locală e “invadată” cu prețuri de dumping de turci și restul importului vine din Italia/Grecia. Nebunie totală când așa ceva se poate produce și aici.

      (Citează)

  150. Anca Popovici

    09/06/2014 la 9:17 AM

    Buna ziua ! Felicit intiativa dumneavoastra de a iesi in intampinarea celor care au aceste nevoi si nu au posibilitati de a le reliza.Eu sustin A.R.T.E -Asociatia de realizare a tinerilor prin educatie. Sunt profesor de vioara si cunosc miscarea de sustinere pe care aceasta asociatie o are pentru tinerii cu talente deosebite. Pentru a intelege mai bine despre ce vorbesc, va rog, accesati site-ul http://www.arte-ong.ro

    Va multumesc !
    Cu stima,
    Anca Popovici

      (Citează)

  151. PALAGHIANU MARIUS

    09/06/2014 la 9:41 AM

    Susțin Colegiul Tehnic de Industrie Alimenatră SUCEAVA.Eleviii ar fi mai documentați dacă în clasele XI,XII ar putea avea un xerox care să le multiplice documentele școlare-manuale,fișe de lucru,materiale pentru portofoliii șin în clasa XII -variante de subiecte bacalaureat.Noi suntem 8 frați și am întâmpinat greutăți în unele cazuri.

      (Citează)

  152. Daniel Gavrila

    09/06/2014 la 10:08 AM

    Buna ziua,

    Sustin Biblioteca Municipala din Resita pentru ca stiu cat de greu le este sa puna pe picioare, de la zero, o noua institutie. Au la dispozitie spatii, dar nu au nici mobilier, nici echipamente necesare functionarii bibliotecii. In plus, copilul meu urmeaza cursul gratuit de calculator predat de bibliotecari.

    Aici puteti vizualiza activitatea lor: https://www.facebook.com/biblioteca.resita?fref=ts

      (Citează)

  153. Sustinem si noi propunerea Bibliotecii Municipale din Resita. Sunt partenerii GEYC la fiecare proiect si fac o treaba excelenta la nivel local!

    Echipa GEYC

      (Citează)

  154. Carla Raulescu

    09/06/2014 la 12:10 PM

    Buna,
    Recomand Colegiul Economic “Dionisie Pop Martian” din Alba Iulia. De ce?
    Pentru ca aproape in fiecare zi, multi dintre noi avem o problema cu acest lips. Suntem revoltati ca aceasta mica problema , ne creaza noi mari problema . De cand sunt eu in scoala aceasta am avut de foarte multe ori nevoie de xerox in diferite probleme si cred ca nu doar eu . De multe ori trebuia sa ne deplasam pana la un alt xerox de departe. Felicit intiativa dumneavoastra de a iesi in intampinarea celor care au aceste nevoi si nu au posibilitati de a le reliza.
    Multumim anticipat !

      (Citează)

  155. Carla Raulescu

    09/06/2014 la 12:11 PM

    Buna ziua ,
    Recomand Colegiul Economic “Dionisie Pop Martian” din Alba Iulia. De ce fac asta?
    Pentru ca aproape in fiecare zi, multi dintre noi avem o problema cu acest lips. Suntem revoltati ca aceasta mica problema , ne creaza noi mari problema . De cand sunt eu in scoala aceasta am avut de foarte multe ori nevoie de xerox in diferite probleme si cred ca nu doar eu . De multe ori trebuia sa ne deplasam pana la un alt xerox de departe. Felicit intiativa dumneavoastra de a iesi in intampinarea celor care au aceste nevoi.
    Multumim anticipat !

      (Citează)

  156. Cristea Raluca

    09/06/2014 la 5:14 PM

    Buna ziua,
    Recomand Colegiul Economic “Dionisie Pop Martian” din Alba Iulia. Pentru că pur şi simplu este o necesitate de care, din păcate, ne lipsim… . Mulţi dintre noi suntem nevoiţi să plecăm dupa ore, pe cheltuiala noastră, să mergem să xeroxam diferite fise, pe care în mod normal ar trebui să ni le facă la şcoală, deoarece nu suntem nevoiţi să le facem din banii noştri. Acest lucru majoritatea profesorilor il consideră ceva normal, deoarece ei cred ca, cum noi putem da banii pe alte “prostii” după cum zic ei am putea să o facem şi în folosul şcolii.
    Tocmai de accea vă rugăm să ne sprijiniţi pentru ca acest lucru să se poată face gratuit şi sa nu mai fim noi nevoiţi să platim pentru el!
    Multumesc anticipat !

      (Citează)

  157. Ciprian Cojocaru

    09/06/2014 la 7:56 PM

    Susțin Biblioteca Municipală Reșița, pentru că sunt bibliotecari ce se implică în problemele comunității si merita o sansa sa isi faca treaba mai bine.

      (Citează)

  158. Propun Asociatia Sportiva Maris 2009 . De 5 ani de zile, au instaurat Dinastia campionilor la nivelul competitiilor interscolare municipale, judetene, locale si nationale.
    Palmaresul bogat il puteti regasi pe blogul asociatiei. De mentionat ca pregatirea sportivilor se realizeaza in voluntariat, acestia nefiind supusi vreunei taxe lunare sau cotizatii. Pentru ca imaginile spun mai mult decat o mie de cuvinte, va invit pe pagina lor, sa va convingeti.

      (Citează)

  159. Propun AS Maris 2009 Tg Mures. In cei 5 ani de la infiintare au instaurat Dinastia Campionilor la nivelul competitiilor interscolare municipale, judetene, zonale si nationale. Pentru ca o imagine poate spune mai mult decat o mie de cuvinte, detalii despre palmaresul lor bogat, insotit de documentele justificative il puteti regasi la http://maris2009tgmures.blogspot.ro/ . Pregatirea sportivilor e realizata in voluntariat, de un inimos profesor, copiii nefiind pusi in situatia achitarii vreunei cotizatii sau taxe

      (Citează)

  160. Iancu Magdalena

    09/06/2014 la 10:53 PM

    Fundatia Sfanta Macrina – au o grija deosebita de copii in dificultate, care beneficiaza de servicii de ingrijire complexa: gazduire, hrana, ingrijire medicala, consiliere si suport psihologic, consiliere pentru orientare scolara si cariera, asistenta scolara, educatie informala, petrecere a timpului liber, socializare si invatare de deprinderi de viata independenta etc

      (Citează)

  161. Ghergu Magdalena

    09/06/2014 la 11:01 PM

    Institutul pentru Politici Sociale – servicii oferite persoanelor vulnerabile – dezvoltarea personală, socială şi profesională şi facilitarea accesului pe piaţa muncii, etc

      (Citează)

  162. Recomand Colegiul National “C. Brediceanu”Lugoj. Este institutie bugetara … si are multi elevi olimpici…

      (Citează)

  163. Andreea Mitrescu

    10/06/2014 la 12:13 AM

    Nu există persoană în cadrul FLLS care să nu fi auzit de ASLS! Ce este și ce face ASLS poate fi observat zilnic pe holurile facultății. Însa ce se întâmplă după ușa albastră este cu adevărat o enigmă. Acolo iau naștere proiectele, trainingurile și activitățile pe care studenții le îndrăgesc atât de mult și pentru care vin la facultate cu gândul : Oare ce mi-au mai pregătit colegii mei astăzi? Cu ce mă vor surprinde și cum îmi vor ușura viața de student?

    Însă pentru a duce la bun sfârșit această sarcina, ASLS are nevoie de multe resurse financiare pentru a multiplica afișe, invitații, documente și mulți fluturași care zboară pe la urechile fiecărei persoane și îi șoptește ce lucruri frumoase mai pregătesc voluntarii. Pentru proiecte precum : Seminar introductiv ASLS+ Ghidul Studentului, Balul Bobocilor, Smile, Career Fest, S.P.O.R.T, Târgul Educației, Ziua ASLS, Ceremonia și Balul de Absolvire, Admiterea Online, Cazări, Nopțile culturale; Wintercamp și Summercamp ar fi mare nevoie de un xerox care să ușureze această muncă.

    Astfel, ASLS poate aduce elemente noi cu banii pe care i-ar fi folosit pentru multiplicarea invitațiilor la respectivele evenimente; studenții sunt mai mulțumiți iar voluntarii mai fericiți că și-au îndeplinit sarcina de a aduce zâmbetul pe buze.

    Tot ceea ce face ASLS nu este în interesul personal, ci în interesul facultății. Singura satisfacție ca și asociație de voluntari este să vadă că oamenii întradevar apreciază și se interesează de evenimente și proiecte.

      (Citează)

  164. Sustin Biblioteca Municipala Resita, fac parte din cei 11 angajati ai acestui serviciu-meritam din plin aceasta multifunctionala pentru a ne usura munca, dar si pentru a satisface nevoile utilizatorilor.

      (Citează)

  165. Mariana Stancioi

    10/06/2014 la 9:48 AM

    BUNĂ ZIUA
    Frumoasă inițiativa dumneavoastră de a ieși în întâmpinarea celor care au aceste nevoi și nu au posibilități de a le realiza. Susțin Biblioteca Municipală din Reșița, fiind angajata acesteia și cunoscând necesitatea unui xerox în instituția noastră !
    Până în prezent instituția noastră nu a avut posibilitatea financiară de a-și achiziționa un astfel de echipament.
    Avem nevoie de aceasta multifuncțională pentru a ne ajuta și mai mult cititorii pentru care avem și mult respect !
    Mulțumim doamnelor Claudia B., Roxana R., Julia I., Marinela și domnilor Daniel G., Gabriel B., pentru susținere și apreciere !

      (Citează)

  166. Vă felicit pentru iniţativă şi doresc să susţin Biblioteca Minicipală Reşiţa, acum mai mult ca oricând, fiind la început de drum o astfel de dotare ar fi binevenită atât pentru bibliotecă cât şi pentru utilizatorii ei.

      (Citează)

  167. Biblioteca Municipala Resita are nevoie stringenta de o altfel de multifunctionala deoarece bugetul este limitat.

      (Citează)

  168. Constantin Dorina

    10/06/2014 la 11:06 AM

    Hei,

    Rătăcind pe cărările întortocheate ale Facebook-ului, m-am împiedicat de fotografia unei domnișoare care cred că făcuse puțină febră musculară la botic, de încordat ce-i era. Și n-aș fi avut nevoie de pansamente pentru rănile provocate de izbirea cu această fotografie, de n-ar fi fost însoțită și de un citat din Buddha, Radu F. Constantinescu, Tony Poptămaș, sau mai știu eu care mare filosof al acestui labirint virtual, citat care suna cam așa: “Copia n-are valoare.”
    Îmi pare tare rău să o contrazic, dar îi spun că în Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, cunoscută printre prieteni și ca ASLS, copiile chiar au valoare!! La Noaptea Culturală Rusească, mai multe copii au dus la celebrele matrioska, prin proiectul “Smile”, am împărțit copii de zâmbete, dar toate la fel de sincere, la “Târgul Educației” am avut grijă ca pliantele diverselor departamente să fi avut destule copii cât pentru toate liceele din București și din provincie, iar la proiecte precum “Admiterea Online” și “Cazări”, ne-am asigurat că sunt suficiente copii pentru fișele de înscriere și cererile de cazare.
    Și ca să vă conving că merităm premiul, vă spun că suntem capabili să facem copiile cu suficienți “i”! (sper doar că domnișoara inițial menționată să-și poată face și ea copiii cu destui “i”)

      (Citează)

  169. Buna ziua! Sunt coordonator de proiecte si programe educative la Liceul Tehnologic Special pentru Deficienti de Auz Cluj-Napoca si va scriu in numele unui colectiv minunat de profesori si elevi. Scoala noastra ofera servicii educationale si de terapii specifice si de compensare pentru 210 copii si tineri cu deficiente de auz si deficiente asociate cu varste intre 1an si 21 ani, proveniti din 21 judete ale tarii. Sub o singura denumire oferim: educatie timpurie (0-3 ani), gradinita, invatamant primar, invatamant gimnazial si invatamant liceal pentru copii si tineri cu deficienta de auz. Majoritatea copiilor sunt scolarizati in regim de internat, astfel incat doar in vacante stau cu familiile lor. Scoala ofera conditii bune de invatare dar am avea mare nevoie de o multifunctionala pentru ca nu avem unde printa materialele didactice atat de necesare. Pentru invatamantul special nu exista manuale si caiete auxiliare adaptate si nici nu ne permitem sa cumparam carti cu imagini. Colegele mele au realizat propriile materiale didactice, caiete auxiliare, fise de lucru cu multe imagini pentru a adapta continutul la specificul deficientei de auz, dar nu avem posibilitatea de a le printa in scoala. Acesti copii cu deficienta de auz sunt dependenti de imagini si de aceste materiale adaptate pentru a putea intelege informatia si a invata. Dimineata avem activitati de predare invatare, iar dupa-amiaza ore de meditatii. Noi, ca profesori psihopedagogi, facem multe fapte bune in fiecare zi.Suntem familia acestor copii care petrec majoritatea timpului in scoala, ne ocupam atat de educatia lor, dar si de timpul lor liber inclusiv in zilele de sambata si duminica. Implicam copiii in cat mai multe activitati extrascolare, recreative, proiecte educationale, parteneriate cu scoli de masa pentru a facilita integrarea. Dorim sa multiplicam faptele bune la xerox, astfel incat cei mici sa se poata bucura ca pot colora, cei mari pot invata iar profesorii pot sa-si pregateasca materialele pentru lectii. Acum cei mici se pregatesc de vacanta, dar cei mari se pregatesc de examene, profesorii sunt plini de documente care trebuie completate si ne lipseste foarte mult o multifunctionala. E o situatie neplacuta si nu as vrea ca si luna septembrie sa ne prinda fara multifunctionala. Sper ca impreuna cu voi sa fac o surpriza frumoasa elevilor si colegilor mei, si sa-i vad zambind multumiti. Multumim pentru faptele voastre bune trase la xerox si va invitam sa va bucurati impreuna cu noi de faptele noastre bune pe adresele:
    http://www.licdefauzcluj.ro/
    http://www.facebook.com/pages/Liceul-Tehnologic-Special-pentru-Deficienti-de-Auz-Cluj-Napoca
    Cu respect,
    Alina Boca

      (Citează)

  170. Apolzan Victorita

    10/06/2014 la 11:53 AM

    Dragii mei,
    m-am bucurat tare mult cad am vazut initiativa, felicitari!
    “Dar din dar se face rai”
    Eu va propun BIBLIOTECA MUNICIPALA RESITA, pentru ca se afla la inceput de drum si chiar nu are nici un fel de resurse tehnologice, donatia voastra ar bucura toti membrii comunitatii, la biblioteca ar putea sa-si copieze anumite paragrafe din carti, sa-si copieze anunturile din Monitorul Oficial, sa le facem copii dupa acte , etc, totul GRATIS.
    Mircea Eliade spunea: “Saracia intr-un oras cu biblioteca e mai usor suportabila”
    Doamne ajuta!
    Victorita Apolzan

      (Citează)

  171. Mary Carmen Trif

    10/06/2014 la 1:14 PM

    Propun BIBLIOTECA MUNICIPALA RESITA. Pentru ca suntem la inceputul inceputurilor. Pentru ca avem nevoie de tot ce este necesar pentru ca o biblioteca sa poata functiona. Pentru ca VREM si TREBUIE sa servim comunitatea. Avem nevoie sa promovam CARTEA si CULTURA. Avem nevoie de ajutorul dumneavoastra. Multumim!

      (Citează)

  172. Buna ziua,

    felicit initiativa dumneavoastra si recomand Organismul Intermediar al CNDIPT, punctul de lucru Alba Iulia. Recomandarea este sustinuta de faptul ca la acest punct de lucru se proceseaza cereri de rambursare ale beneficiarilor, in marea majoritate licee si universitati care faciliteaza pratica elevilor si studentilor la standarde moderne de calitate. Datorita volumului mare de anexe ce trebuie completate, listate și scanate pentru fiecare cerere de rambursare se inregistreaza intarzierei destul de mari in procesul de rambursare deoarece punctul de lucru dispune in momentul de fata doar de un copiator vechi și un scaner care poate scana doar pagina cu pagina. Acest lucru produce blocaj financiar la nivelul beneficiarilor si ar putea fi evitat daca OI-CNDIPT Alba Iulia ar dispune de o multifunctionala ce le-ar permite angajatilor o eficientizare a activitatii.

      (Citează)

  173. Mihaela Oancea

    10/06/2014 la 2:11 PM

    Felicit aceasta initiativa care este de un real folos pentru ONG-urile din toata tara. Este clar, sunt multe ONG-uri care merita sa fie sustinute in demersurile pe care le fac.
    Eu ,astazi, sustin Asociatia pentru Initiative si Dezvoltare Continua-4Action (A4Action) in cadrul careia lucrez de aproape doi ani. Suntem un grup de tineri care credem ca se pot face minuni cu putina cretivitate si multa pasiune pentru educatie, pentru toti acei tineri care au nevoie de sprijin (de altfel asa cum am avut si noi, la randul nostru) in aventura lor de a cunoaste, de a-si valorifica la maxim potentialul. Cu toate acestea, asa cum spunea, intr-un mesaj aterior, colega mea Iuliana Pavel, pentru a sustine proiectele pe care le avem, precum si cele viitoare, necesita pe langa creativitate si un echipament corespunzator.
    Cel mai mare poriect al nostru este Centrul de Educatie Alternativa care isi va deschide portile in vara aceasta. De acest proiect dorim sa beneficieze toti tinerii cu varsta cuprinsa intre 14-30 de ani din Judetul Ilfov. Solicitam sustinerea acestui centru cu o astfel de multifunctionala si consideram ca rezultatele pe care le-am obtinut in cadrul proiectelor trecute ne recomanda pentru un astfel de concurs. Conform previziunilor noastre, de Centrul de Educatie Alternativa vor beneficia peste cateva sute de tineri lunar care vor avea posibilitatea sa participe la mai multe ateliere/zi. Scopul nostru este acela de a sustine financiar o mare parte din costurile aferente implementarii acestor ateliere, astfel incat, indiferent de conditia materiala, toti tinerii sa aiba posibilitatea sa participe la astfel de evenimente. Multifunctionala ne-ar ajuta foarte mult in printarea materialelor necesare pentru implementarea acestor ateliere (materiale informative, fise de feedbak, rapoarte de activitate, documente financiare, etc.).
    Mai multe informatii despre proiectele A4Action, puteti gasi pe pagina oficiala http://www.a4action.ro sau pe pagina de facebook .https://www.facebook.com/A4ActionRomania

      (Citează)

  174. Andradra Suciu

    10/06/2014 la 3:19 PM

    Bună ziua, numele meu este Andrada Suciu și susțin inițiativa dumneavoastra de a dona o multifuncțională, pentru că: în spatele oricărei organizații, instituții sau asociații se afla numeroase povești de succes care sunt mai puțin auzite și pentru că România are nevoie să le cunoască.
    Recomand Fundația Noi Orizonturi, o organizație nonprofit din România care este pentru mii de tineri din cadrul programul de inițiativă comunitară IMPACT sau Tabăra de educație prin aventură VIAȚĂ, un model de gândire proactivă. Asta înseamnă capacitatea de a identifica diverse nevoi și probleme într-o comunitate, spirit de inițiativă pentru rezolvarea unor nevoi sau probleme prin scriere de proiecte pe diverse tematici (antreprenoriat, mediu, sociale, advocacy), toate aceste proiecte și activități fiind realizate de tineri cu vârsta între 12 și 18 ani. Primul proiect în care m-am implicat direct a avut ca scop amplasarea de limitatoare de viteză în apropierea școlii unde învățam, cu ocazia acestui proiect am învățat la vârsta de 15 ani ce înseamnă să faci lobby și cum să promovez o cauza pentru atragerea de semnături din comunitatea locală.
    Pentru toata implicarea tinerilor care trec prin programele Fundației Noi Orizonturi se realizează anual sute de diplome, certificate, jurnale și manuale care se folosesc în cadrul cluburilor IMPACT (peste 100 de cluburi la nivel național și aprox. 2000 de membrii IMPACT în 2014) și tabăra VIAȚA (peste 7000 de participanți în ultimii 15 ani). Nevoia Fundației este de impact, deoarece se confrunta an de an cu imposibilitatea de a realiza în timp util materialele necesare cluburilor și taberei, iar o multifunctională ar crește capacitatea de lucru, ar facilita trimiterea în timp util a materialelor necesare pentru buna funcționare a programelor și ar crește performanța celor aprox. 2000 de tineri din cluburile IMPACT.
    Cu respect,
    Andrada Suciu

      (Citează)

  175. Propun BIBLIOTECA MUNICIPALA RESITA din cadrul Primariei Resita fiind necesare dotari noi care sa vina in sprijinul comunitatii si al personalului;fondurile fiind limitate.

      (Citează)

  176. Sunt foarte bucuros și încântat de inițiativa pe care o aveți dumneavoastră prin fapta pe care o faceți puteți veni în ajutorul multor persoane, tineri, în special studenți.
    Mă numesc Munteanu Mihai Viorel și sunt secretar al Ligii Studentești din Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău care are ca scop reprezentarea intereselor studenţilor, indiferent de forma de învaţământ, licenţă, master, doctorat, în faţa factorilor de decizie ai Universităţii ”Vasile Alecsandri” din Bacău, Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi chiar a Guvernului, în vederea dobândirii şi apărării drepturilor culturale, sociale şi economice, de a realiza o unitate de acţiune a tuturor studenţilor de la toate programele de studii din toţi anii din Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacău, pentru a contribui la instaurarea unei adevărate libertăţi şi democraţiii, a vieţii studenţeşti, organizarea, desfăşurarea şi sprijinirea în acţiunile destinate studenţilor şi tinerilor- acţiuni cu caracter instructiv, educativ, ştiinţific, cultural, educaţional, sportiv, de protecţia mediului, religios etc. Liga Studențească organizează: activităţi studenţeşti în domeniile promovate de Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău; întâlniri pentru membrii asociaţiei cu scopuri recreative, organizarea de baluri, revelioane, carnavaluri etc; tabere şi excursii; manifestări culturale, simpozioane, festivaluri, schimburi de experienţă; publicarea unor materiale scrise sau sub formă electronică, periodice sau neperiodice; competiţii sportive; acordarea de burse din partea companiilor şi fundaţiilor interesate, pentru studenţii merituoşi; pregătire sau iniţiere în anumite domenii, traininguri, work-shopuri; colaborări cu organizaţii naţionale şi internaţionale din domeniile promovate de Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacău; acţiuni caritabile şi de voluntariat; târguri de carte; cursuri de vară cu participare naţională şi internaţională; schimburi studenţeşti internaţionale; proiecte pe plan local cum ar fi Tineriada -un festival al tinerilor Băcăuani și pe plan național Studențiada -festivalul național care se sărbătorește în 13 centre universitare și are ca obiectiv general promovarea demersurilor creative și inovatoare în rândul studenților, în sectoare precum educație, cultură, mediu, sport și antreprenoriat social. Dobândirea unei asemenea imprimante ne-ar fi de mare folos în proiectele cum ar fi cele menționate mai sus și altele noi care vor fi puse în practică începând cu noul an universitar 2014-2015. Aceasta ne este de ajutor la imprimarea materialelor informative, pliante, flayere, afișe, etc și ne propunem să le oferim studenților imprimarea gratuită a cursurilor, notițelor și proiectelor de care au nevoie. Pentru a ne putea vedea cine suntem și ce facem ne puteți găsi pe http://www.ligastudenteasca.ro http://www.facebook.com/ligastudenteascabacau
    Vă mulțumim și vă respectăm foarte mult inițiativa pe care o aveți!

      (Citează)

  177. Buna,

    Scriu din partea Asociatiei Educatie prin Arta si Agrement.

    Scopul organizatiei este acela de a contribui, prin mijloace specifice, la afirmarea si punerea in practica a unor ateliere si evenimente creative si artistice, in contextul dezvoltarii domeniului cultural si artistic al copiilor si tinerilor.

    In acest sens, in prezent, avem in vedere implementarea unui proiect care sa promoveze si sa incurajeze spiritul antreprenorial al elevilor din scoala gimnaziala si liceu, in prima faza la nivel local, extins apoi la nivel national.

    Pentru ca acest proiect sa fie viabil, lucram in prezent la implementarea atat unor activitati de educatie nonformala cu rol de a dezvolta si incuraja spiritul antreprenorial al copiilor si tinerilor prin invatarea si cultivarea anumitor calitati specifice (creativitate, incredere, curaj, etc) cat si a unor activitati de educatie formala, ce vor avea ca finalitate cercetarea si intocmirea unul plan de marketing pe intelesul elevilor, ceea ce va presupune consumul unui numar mare de hartie printata cu materiale de curs, diplome de participare, etc, pentru fiecare elev si voluntar in parte.

    Pentru ca acest proiect sa prinda viata, ca si altele de acest gen, specifice Asociatiei Educatie prin Arta si Agrement, ne este mai mult decat necesar o multifunctionala de capacitate mare, mai ales ca toate activitatile noastre se desfasoara in parteneriat cu scolile si liceele, ori in domeniul educatiei formale si nonformale, ceea ce presupune un volum mare de materiale printate pentru brosuri, suport de curs, diplome de participare, etc!

    Adresa de email de contact: ed.arta.agrement at gmail.com sau pagina de facebook a asociatiei:
    https://www.facebook.com/artagrement

    Va multumesc!

      (Citează)

  178. Sunt elev la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava și susțin liceul meu să primească un XEROX pentru a îmbunătăți dotarea școliii, și ar facilita accesul elevilor și cadrelor didactice la documentele școlare.Scheme ale utilajelor,operațiilor și fișe de lucru ar ajuta foarte mult activitatea elevilor.Tabla și creta sunt cam depășite pentru secolul în care trăim.

      (Citează)

  179. Iulia Ungureanu

    10/06/2014 la 11:09 PM

    Felicitari Xerox, si felicitari dumneavoastra pentru o asa initiativa frumoasa! Propun sa donati unul din multifunctionalele Xerox catre Crucea Rosie Filiala Sector 5 Bucuresti. De ce? Crucea Rosie Sector 5 deruleaza programe frumoase pentru adolescenti care presupun multe foi, materiale didactice, diplome imprimate. Ce facem acolo? Printre alte proiecte frumoase, initiem voluntarii si alti doritori in acordarea primului ajutor, derulam programul “Papusa mea este bolnava”- curs de initiere in prim ajutor in scoli si gradinite si programul “Comunicare non-violenta”, programe care speram sa aduca un plus de umanitate si bucurie lumii in care traim! Va invitam cu drag pe voi toti sa ne fiti alaturi!

      (Citează)

  180. Susțin Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.Un liceu cu mulți elevi,majoritatea cu posibilități reduse financiar.Lipsa manualelor și a auxiliarelor tehnice ar putea fi mai ușor de suplinit cu un multiplicator xerox.

      (Citează)

  181. Buna ziua!
    Salutam initiativa de a oferi echipament pentru sustinerea celor aflati in nevoie! In acest sens, propun Asociatia pentru Dezvoltare si Incluziune Sociala – ADIS, pentru a primi o multifunctionala Xerox WorkCentre 4118.
    Organizatia a luat fiinta in anul 2009 si inca de la inceput ne-am focusat pe activitati ce vizeaza sprijinirea persoanelor ce apartin grupurilor vulnerabile, prin instrumente de educatie formala si nonformala pentru 300 de tineri din medii dezavantajate in vederea cresterii capacitatii lor cognitive si a asumarii etniei si promovarii culturii minoritare.
    De asemenea din 2010 ADIS a pregatit 600 de viitori medici pentru oferirea unui tratament egal tuturor grupurilor vulnerabile, reusind sa introduca in curricula a 5 Universitati de Medicina si Farmacie,de stat, din Romania, un curs “Etica si nondiscriminare a grupurilor vulnerabile in sistemul de sanatate”.
    Multifunctionala Xerox WorkCentre 4118, ar fi de un real ajutor organizatiei in facilitatrea procesului de imprimare/scanare/multiplicare de documente si material necesare activitati, intrucat nu detine fondurile necesare achizitionarii unei multifunctionale, pana la momentul actual organizatia avand numai imprimante de capacitate redusa.

    Pagina web : http://adis.org.ro
    Pagina facebook : https://www.facebook.com/ADIS.Romania?fref=ts
    Nr Tel : 031 432 81 21.

      (Citează)

  182. Buna ziua ! Eu sunt de parere ca aceasta donatie ar trebui sa ajunga la Asociata ARTE ( Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie )

      (Citează)

  183. Va felicit pentru initiativa, desi nu as vrea sa fiu in locul dumneavoastra in momentul in care va trebui sa faceti alegerea. Atat de multe situatii in care e cu adevarat nevoie de un astfel de echipament am vazut descrise in comentariile postate, incat nu cred ca exista cineva care sa poate decide 100% sigur pe el cum va imparti 13 multifunctionale intre zeci (sau sute) de cazuri.
    Ca un om implicat in acte de caritate, stiu ce inseamna sa fii nevoit sa alegi unde sa directionezi putinul pe care il ai la dispozitie, in conditiile in care in jurul tau, oriunde cuprinzi cu privirea, vezi numai nevoi. Oare ar putea cineva decide ce este mai important intre un student si un elev, sau intre un batran si un copil, sau intre o persoana cu dizabilitati si un olimpic….? E imposibil, cred eu, si tocmai pentru asta va rog sa primiti felicitarile mele. V-ati asumat un rol greu!
    Acum, daca ar fi dupa mine, daca as putea lua eu decizia in locul dumneavoastra, mi-as indrepta atentia mai intai spre cererile in care se doreste o actiune asupra cauzei. Un astfel de caz este cel al Centrului de Hematologie si Transplant Medular Fundeni. Ce au inceput oamenii aia acolo e de tot respectul si stim cu totii ca cel mai rau lucru pentru un proiect de anvergura celui de la Fundeni este ca sa se opreasca undeva pe parcurs. Va rog asadar sa donati si acolo un echipament.
    Multumesc,
    Constantin

      (Citează)

  184. Recomand JCI IASI. :) Junior Chamber Iasi este o organizatie non-profit ce realizeaza lucruri minunate! Am colaborat la proiectul opera pentru copii “Povestea micului Pan”, echipa de la Responsabilitate sociala prin reprezentanta Alexandra Ciobanu, vicepresedinte JCI Iasi, aducand copii din familii defavorizate din satul Goruni.
    Au proiecte foarte frumoase ce vin in sprijinul comunitatii.

    Pagina web: http://www.jciiasi.ro/
    Pagina facebook: https://www.facebook.com/jciiasi/info

      (Citează)

  185. Recomand ASLS (Asociatia Studentilor de la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine) deoarece, cu mult devotament si fara nici un castig material, fac tot posibilul sa puna facultatea pe roate. De la proiecte pentru studenti si pentru toata lumea (Noptile culturale) pana la ajutorarea oamenilor cu nevoi speciale, fiecare student din asociatie pune mult suflet in tot ceea ce face. Rareori am vazut asemena persoane care doar din bunatate isi acorda timpul liber (sau chiar si de studiu) pentru a face bine altor persoane si a le ajuta cu orice au acele persoane nevoie.
    Datorita faptului ca este o asociatie infiintata pe suflet si munca in echipa si avand atatea proiecte programate (chiar si pe timpul vacantei de vara) considera ca ar merita acest cadou care ne-ar ajuta la raspandirea informatiilor catre un numar mai mare de oameni, astfel incat sa ajutam si mai multe persoane.
    Va multumesc pentru atentie :)

      (Citează)

  186. DRAGOȘ BARBACARU

    11/06/2014 la 9:33 PM

    Susțin Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.Sunt elev și eu și fratele meu și un astfel de xerox ar fi benefic pentru eleviii și profesoriii liceului pentru multiplicarea materialelor școlare inclusiv a manualelor care sunt baza activitățiii școlare .În clasele IX-X sunt vechi și uzate iar în clasa XI,XII și chiar școala profesională lipsesc total.

      (Citează)

  187. Dimoiu Andreea Diana

    12/06/2014 la 1:14 AM

    Buna ziua!

    Va felicit in primul rand pentru initiativa dumneavoastra si va doresc tot binele din lume!
    Ma numesc Dimoiu Andreea Diana, membru al Asociatiei studentilor Geologi si Geofizicieni, din cadrul Facultatii de Geologie si Geofizica, Universitatea din Bucuresti. In cadrul asociatiei, noi incercam sa cream o apropiere cat mai mare intre studenti si mediul academic, dar si sa implementam ideea de voluntariat in randul studentilor. Pentru asta avem in desfasurare nenumarate proiecte care sunt mediatizate in general prin pliante, postere, mape de proiect etc. Toate acestea sunt suportate din bugetul fiecarui membru, din cauza faptului ca suntem o asociatie studenteasca si nu avem sponsori. Avem nevoie foarte mult de o multifunctionala pentru asociatie, dar si pentru studentii facultii, deoarece asociatia reprezinta toti studentii facultatii. Imi doresc mult sa luati in considerare ceea ce am scris. E un prim pas pentru a ajuta putin facultatea noastra, respectiv mediul academic din Romania. Va multumesc mult! Sper ca am fost cat de cat convingator pentru a ne dona una dintre aceste multifunctionale. Pentru mai multe detalii, daca aveti nevoie, va raspund cu placere pe adresa de e-mail.

      (Citează)

  188. Adriana Ionescu

    12/06/2014 la 2:00 AM

    Buna ziua,
    Felicitari pentru implicare!
    Propun Asociatia Europeana pentru Progres ,in cadrul careia activez de 2 ani, organizatie non-guvernamentala care desfasoara programe si campanii in urmatoarele domenii: educatie, sanatate, dezvoltare personala pentru copiii din comunitati nevoiase si aflati in risc de excluziune sociala. Sansa la educatie deschide noi oportunitati pentru copiii cu posibilitati reduse, din categoriile dezavantajate . Am organizat diferite ateliere prin care acesti copii isi pot descoperi pe ei insisi, capatand mai multa incredere in fortele proprii, demonstrand ca desi traiesc intr-un mediu impropriu dezvoltarii unui copil, si ei pot avea aceleasi rezultate ca si ceilalti copii, daca sunt sustinuti.Colaboram cu scoli din cartierul Ferentari, cu universitati si cu toti cei care doresc sa se implice.
    Avem proiecte frumoase care au trezit interes si dorim sa continuam aceste activitati ,sa initiem campanii si evenimente de sensibilizare si constientizare a publicului si factorilor de decizie asupra implicarii sociale , lucru foarte important in schimbarea unei societati!
    Pentru diseminarea informatiilor ce privesc activitatea asociatiei si pentru buna functionare a programelor si proiectelor noastre avem nevoie de o multifunctionala de mare capacitate deoarece avem un volum mare si divers de materiale informative,diplome, etc. Pe langa dorinta de a ajuta este nevoie si de un suport tehologic pe masura. Va multumesc !

    Adresa de contact: office.aep@mail.com
    Pagina web: http://www.aeprogres.ro
    Pagina facebook: https://www.facebook.com/aeprogres
    (Asociatia Europeana pentru Progres)

      (Citează)

  189. Sustin Biblioteca Municipala din Resita pentru ca, desi se afla la inceput de drum, iar baza materiala pe care angajatii o au la dispozitie este foarte redusa, acestia se incapataneaza si lupta cu stoicism sa-si demonstreze importanta in viata comunitatii influentand in foarte mare masura atatea destine….
    Asa cum o camera fara carti e ca un trup fara suflet, eu cred ca un oras fara o viata culturala intensa e trist…

      (Citează)

  190. Buna ziua!
    Liceul de Arte din Galati are nevoie de multifunctionale Xerox pentru a veni in ajutorul elevilor care pot avea materialele necesare la indemana mult mai usor. Sustin asociatia Asociația pentru Realizarea Tinerilor prin Educație!

      (Citează)

  191. Recomand Asociatia Exista O Sansa ,care lucreaza cu aproape 30 de voluntari care fac voluntariat la Spitalul Orasenesc Buhusi si Centrul rezidential pentru persoane varstnice -Satul Seniorilor Milly.Suntem o organizatie noua si dotarile ne sunt necesare in derularea activitatii.Multumim pentru intelegere.

      (Citează)

  192. Fundatia O Lume Mai Buna, in care sunt implicati angajatii ING Asigurari de Viata si ING Fond de Pensii, sprijina din 2007 activitatile Centrului de Ingrijiri Paliative Sfantul Nectarie prin fonduri anuale in valoare de aproximativ 40.000 RON / an.
    Centrul a fost construit in perioada 2011 – 2012, cu finantare de la Ambasada Elvetiei, a Primariei Sectorului 2 si a Fundatiei Hilfsverein Nymphenburg din Germania. Centrul de ingrijiri paliative are o capacitate de 28 locuri pentru pacientii aflati in stadiul terminal al bolii.

    De fiecare data cand apar astfel de ocazii, atat pentru centrul mai sus mentionat cat si pentru alte fundatii, cautam sa-i ajutam pe toate planurile unde este nevoie. Am intrebat si cu aceasta ocazie iar un copiator / printer pentru 2000-3000 pagini lunar le-ar fi de mare folos avand in vedere ca actualmente copiile sunt facute la “xerox-urile” din strada. In acest fel povara financiara ar scadea un pic printr-un astfel de echipament “in-house”.

    Multumesc in numele Centrului Sfantul Nectarie si Fundatiei O Lume Mai Buna !

      (Citează)

  193. Bună Radu!

    Despre asociația de care îți voi „povesti” în următoarele rânduri s-a mai comentat și mai sus. Este vorba despre ASGG (Asociația Studenților Geologi și Geofizicieni). Există atât de multe comentarii scrise de către membrii ASGG deoarece suntem cea mai sudată echipă atunci când vrem să creștem cât mai frumos asociația noastră.
    ASGG a fost înființată în anul 2007, de către studenții Facultății de Geologie și Geofizică (Universitatea București) și de atunci încercăm să ne dezvoltăm cât mai armonios. Proiectele pe care noi de organizăm sunt dedicate în special
    studenților facultății noastre dar avem și câteva proiecte umanitare. Această multifuncțională ne va fi de mare ajutor dacă ar ajunge în sediul nostru, întrucât funcțiile ei de imprimare/scanare/multiplicare sunt indispensabile în realizarea cu succes a diverselor proiecte implementate de noi dar nu numai, deoarece în Universitate sunt numeroase asociații studențești, cu care colaborăm așadar această multifuncțională Xerox WorkCentre 4118 nu va fi un real ajutor doar pentru ASGG ci și pentru celelalte asociații, pentru că voluntariatul ne-a învățat să ne ajutăm reciproc atunci când întâmpinăm diverse dificultăți.
    Dacă te întrebi de ce ASGG și nu celelate ONG-uri, fundații etc. îți pot spune că tinerii studenți sunt cei ce vor și au dorița și puterea să de-a o formă perfectă societății în care ne maturizăm în fiecare zi.
    Îți mulțumesc pentru timpul acordat citirii acestui mesaj și îți doresc succes în luarea unei decizii, pentru că știu că îți va fi destul de greu!
    O zi bună!

      (Citează)

  194. Staicu Gabriel

    12/06/2014 la 12:26 PM

    Salut!
    Recomand Asociatia Studentilor Geologi si Geofizicieni(ASGG) pentru ca avem mare nevoie de o multifunctionala! Ai scrise in comentariile anterioare o multitudine de motive din partea colegilor mei. Mult succes in luarea unei decizii.
    O zi faina in continuare!

      (Citează)

  195. Adriana Ionescu

    12/06/2014 la 12:41 PM

    Buna ziua,
    Felicitari pentru implicare!
    Propun Asociatia Europeana pentru Progres ,in cadrul careia activez de 2 ani, organizatie non-guvernamentala care desfasoara programe si campanii in urmatoarele domenii: educatie, sanatate, dezvoltare personala pentru copiii din comunitati nevoiase si aflati in risc de excluziune sociala. Sansa la educatie deschide noi oportunitati pentru copiii cu posibilitati reduse, din categoriile dezavantajate . Am organizat diferite ateliere prin care acesti copii isi pot descoperi pe ei insisi, capatand mai multa incredere in fortele proprii, demonstrand ca desi traiesc intr-un mediu impropriu dezvoltarii unui copil, si ei pot avea aceleasi rezultate ca si ceilalti copii, daca sunt sustinuti.Colaboram cu scoli din cartierul Ferentari, cu universitati si cu toti cei care doresc sa se implice.
    Avem proiecte frumoase care au trezit interes si dorim sa continuam aceste activitati ,sa initiem campanii si evenimente de sensibilizare si constientizare a publicului si factorilor de decizie asupra implicarii sociale , lucru foarte important in schimbarea unei societati!
    Pentru diseminarea informatiilor ce privesc activitatea asociatiei si pentru buna functionare a programelor si proiectelor noastre avem nevoie de o multifunctionala de mare capacitate deoarece avem un volum mare si divers de materiale informative,diplome, etc. Pe langa dorinta de a ajuta este nevoie si de un suport tehologic pe masura. Va multumesc !
    Adresa de contact: office.aep@mail.com
    Pagina web: http://www.aeprogres.ro
    Pagina facebook: https://www.facebook.com/aeprogres

      (Citează)

  196. PANȚIRU SERGIU

    12/06/2014 la 2:43 PM

    Recomand Colegiul Tehnic de Industrie Alimenară Suceava,unde am terminat anul acesta.A fost dificil țn clasele XI,XII deoarece lipsa manualelor crea probleme între noi și domniii profesori.Un astfel de xerox ar ușura procesul educativ și toată lumea ar colabora mai bine ,procesul instructiv educativ decurgând optim.

      (Citează)

  197. Viorica Toniţă

    12/06/2014 la 3:25 PM

    Aş dori să donaţi un multifuncţional unui ONG care se ocupă cu realizarea tinerilor prin educaţie “Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie-ARTE”, cu site-ul:
    https://www.facebook.com/pages/Asociatia-pentru-Realizarea-Tinerilor-prin-Educatie-ARTE/1431947957049147?fref=ts.

    Vă mulţumesc anticipat şi sper din tot sufletul să îi ajutaţi.
    Vă felicit pentru activitate!

      (Citează)

  198. Claudia Munteanu

    12/06/2014 la 4:20 PM

    Recomand din tot sufletul Colegiul National Catolic „Sfantul Iosif” Bacau. Din cei 360 de elevi la profilele uman si real, circa 70% vin din mediul rural. Desi in acest liceu exista o pondere foarte mare de copii asistati social (proveniti din familii destramate sau cu parinti plecati), cca 80% din elevi sunt voluntari. Organizatii ca Fundatia Don Bosco, Crucea Rosie, Fundatia de Sprijin Comunitar, Fundatia Comunitara Bacau pot depune marturie despre implicarea deosebita a acestor copii in viata comunitatii. Activitatile scolare se desfasoara intr-o cladire inchiriata,fara imbunatatiri, fapt ce nu ii impiedica sa aibe rezultate extraordinare atat la invatatura cat si la tot felul de activitati extrascolare pe care le urmeaza.
    Am lucrat cu ei ca si coordonator al programului YouthBank Romania, si ceea ce m-a frapat de la inceput la acesti copii este atitudinea extraordinara pe care o au! O vizita la ei in colegiu este o lectie de viata despre bun-simt,modestie, respect, contributie si bucuria fiecarei zile. Daca ii asculti in pauze auzi cuvinte ca valori, voluntariat, modele de viata, implicare.
    Intr-o era a informatiei mi-e greu sa vad si sa accept ca poate exista un liceu ca cel despre care va vorbesc in care copiii fac referate si lucrari de mana, in care informatia circula lent pentru ca nu exista o metoda de multiplicare adaptata zilelor noastre. Cu mare drag va invit sa vizitati pagina lor http://www.colegiulcatolicbacau.ro, si pentru mai multe detalii, profesorul Florin Moize va sta la dispozitie pe moizeflorin@yahoo.com
    Sper ca, alaturi de dumneavoastra sa putem face educatia cat mai usoara pentru acesti viitori oameni foarte mari!

      (Citează)

  199. Serban Adriana

    12/06/2014 la 5:10 PM

    Organizatia pe care o recomand se numeste Fundatia Noi Orizonturi. Misiunea fundatiei este aceea de a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, dezvoltând abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societaţii.
    Lucrez pe partea de strangere de fonduri pentru aceasta organizatie si multifunctionala ne-ar fi foarte utila in contextul in care am initiat o campanie strangere de fonduri prin debit direct. Acest gen de donatii este folosit la nivel mondial, cu rezultate foarte bune si e si un bun indicator al masurarii disponibilitatii cetatenilor de a cotiza pentru probleme care ne privesc pe toti. Chiar daca in Romania disponibilitatea aceasta este scazuta, si numai din cauza traiului scazut, ci si din cauza unei mentalitati inradacinate, dublate de o lipsa de incredere, speram ca totusi sa avem succes in a strange cat ne-am propus, dar si sa ajutam oamenii sa constientizeze ca se pot implica si ca schimbarea porneste de la fiecare dintre noi. Practic, implicarea oamenilor consta în semnarea unui contract și în completarea unui formular bancar, pe stradă, în prezența unui fundraiser ( studenti, care cu ocazia asta pot capata o experienta profesionala ), fără să fie nevoie de un drum la bancă. Sase bănci și-au dat acordul să facă parte din acest program și au elaborat un formular unic, prin care ONG-urile pot strânge donații de la susținători, cu intermediere din partea asociației ARC de la Cluj.
    In Romania sunt in acest moment sub 10 organizatii care au demarat o campanie prin debit direct, in timp ce in Marea Britanie, numarul acestora e de aproximativ 500.
    Ne-ar fi de mare folos multifunctionala pentru ca aceasta campanie presupune documente care trebuie scanate, arhivate electronic, si din pacate in acest moment dispunem de un scaner foarte putin performant care ne ingreuneaza acest proces.
    Salut inca o data initiativa dumneavoastra si a Xeroxului si cred ca aceste initiative mici pot face la un moment dat o diferenta mare.

      (Citează)

  200. NEGREA ANDREI MADALIN

    12/06/2014 la 6:42 PM

    Susținem Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava și propunerea doamnei prof.Calistru de atribuire a unei imprimante XEROX liceului.Domeniul tehnic este deosebit de rapid în evoluție și e necesar să ținem pasul cu informația .Lipsa manualelor,fișelor de lucru,auxiliarelor îngreunează mult procesul de învățământ .Table inteligente,laptop-uri,tablete nu pot fi puse în discuție,dar măcar un minim de informație de bază pentru elevi și profesori prin acest XEROX.

      (Citează)

  201. Rastoaca Marta

    12/06/2014 la 8:35 PM

    Propun JCI, Iasi-merita din plin acest premiu deoarece sunt o echipa minunata, cu suflet mare!!Au bucurat sute de copii prin campaniile umanitare pe care le realizeaza. Multumim pentru faptele voastre bune trase la Xerox!!

      (Citează)

  202. Buna seara! Apreciem foarte mult initiatiativa dvs. Am citit lista de recomandari, va fi foarte greu sa va decideti…Dar si eu va recomand Asociatia Raza Soarelui-Sunlight, cf 15408114, sediu in Dunavatu de Jos, judetul Tulcea, ONG care lucreaza cu copiii din Delta Dunarii de 20 de ani, care acum 8 ani pentru prima data a adunat calculatoare SH de la diferite persoane, a aranjat o sala si a inceput sa-i invete pe copiii din Delta primele lectii de initiere in tainele calculatorului…. Asociatia Raza Soarelui-Sunlight dezvolta si in acest an cateva proiecte pentru copiii cu dizabilitati din Mun Tulcea, copii asistati social din judetul Tulcea. Mentionez ca are sediul in Delta Dunarii, este un ONG real si are si o sala de calculatoare SH (primite de la Ateliere fara Frontiere) cu care lucreaza permanent cu copii din satele Deltei Dunarii. Are nevoie de o Multifunctionala buna CARE SA ACOPERE NEVOILE CURENTE, IN DIFERITE PROIECTE ALE ONG. Dar nu se va supara daca dvs decideti sa dati in alta parte unde veti considera ca sunt nevoi reale mai mari. Pentru a vedea cate ceva din activitate aveti acest link:
    http://sunlightcamp.files.wordpress.com/
    Incheim cu speranta ca veti ajuta Asociatia Raza Soarelui-Sunlight cu multifunctionala Xerox WorkCentre 4118. Si nu uitati, oamenii, copii din Delta Dunarii au fost uitati de mult de toti…
    cu stima Nicolae Dinu

      (Citează)

  203. leahu catalina

    12/06/2014 la 10:28 PM

    JCI -IASI , va felicit pentru activitati! Sunteti extraordinari! Sunteti o echipa frumoasa care a adus, in campania umanitara , multa bucurie si fericire in sufletele copiilor! BRAVO!!!

      (Citează)

  204. Mihail Albisteanu

    13/06/2014 la 6:39 AM

    O activitate deosebita, o echipa deosebita, oameni deosebiti. Aduceti zambete pe fetele copiilor…

      (Citează)

  205. Vladoiu Ghita

    13/06/2014 la 9:14 AM

    Ceia ce faceti este minunat,aduceti multa fericire in sufletele celor nevoiasi .De aceea va scriu si eu in calitate de bibliotecar comunal.In comuna Racoasa exista o comunitate de 580 romi. Multi dintre acestia nu au posibilitati materiale ,biblioteca comunala este dotata prin programul Biblionet cu 4 calculatoere, imprimanta .Toate serviciile oferite sunt gratuite si de acestea beneficiaza intreaga comunitate, care au venituri destul de mici.Ma gandesc ca un astfel de xerox va ajuta atat elevii si adulti care frecventeaza zilnic biblioteca cat si populatia comunei care este imbatranita si cu venituri foarte mici (pensii sociale).Voi face demersuri ca Primaria sa ne ajute in viitor cu toner si hartie de scris daca dumneavoastra considerati ca comunitatea nostra merita generozitatea dumneavoastra.Multi dintre elevii din comuna , mai ales cei rromi , nu au acasa calculatoare si vin sa-si faca temele la biblioteca iar atunci cand au de citit din lectura scolara si nu am decat cateva exemplare sunt nevoit sa trag de pe internet si ma gandesc ca acest xerox va ajuta fff mult deoarece voi face copii pentru toti cei care solicita.
    Va felicit incaodata pentru ceia ce faceti si daca considerati ca biblioteca nostra merita un xerox va multumim din suflet.

      (Citează)

  206. Biblioteca Comunala Racaciuni, Loc. Racaciuni, Jud. Bacau

    Motivatia pentru care cred ca ar fi binevenita o multifunctionala este faptul ca majoritatea cititorilor sunt elevi, acestia dorind mereu sa isi realizeze proiecte,referate si multe alte documente pentru necesitatile de la scoala.
    In acest fel ei le pot realiza si in acelasi timp de a le si lista, sau multiplica.

      (Citează)

  207. Cozmin Vasile

    13/06/2014 la 9:51 AM

    Scoala cu clasele I- VIII CIucurova, Jud. Tulcea. E scoala din satul natal, de cand fondurile scolii au fost transferate in administratia Primariei s-au cam dus pe apa Sambetei toate investitiile in modernizare. Prin proiectele POSDRU au primit pana acum un 1 laborator de informatica unde exista o multifunctionala micuta la care toti profesorii/invatatorii printeaza materialele necesare. Tatal meu e invatator acolo de vreo ~30 de ani si stiu cam care e chinul si lipsa unui copiator performant. Multifunctionala actuala e Inkjet, nu vrei sa stii cum e sa il reincarci cu seringa :D Asadar, propun Localitatea CIucurova, Jud Tulcea, Scoala cu cls. I-VIII http://www.isjtl.edu.ro/fisiere/invatatori/Detalii%20scoli/CIUCUROVA.pdf

      (Citează)

  208. Buna ,

    Recomand Organismul CNDIPT, punctul de lucru Alba Iulia, deoarece nu dispune de o multifunctionala, care sa permita personalului desfasurarea in conditii optime a activitatii de procesare a cererilor de rambursare a proiectelor. Ma refer la volumul mare de documente, care trebuie tiparite, copiate, scanate.Dotarea cu aparatura performanta, cu siguranta ar grabi verificarea cererilor beneficiarilor.

      (Citează)

  209. Colegiul National Catolic Bacau.
    Am absolvit acest liceu si stiu ca o multifunctionala le-ar fi de un real folos.

      (Citează)

  210. FRUMOASA INITIATIVA ! DOAMNE AJUTA TUTUROR CELOR CARE FAC O BUCURIE, DARUIND ! CATI DIN NOI MAI STIM SA DAM CEVA…., NICI MACAR O VORBA BUNA NU MAI STIM SA OFERIM, SI CAT DE MULT AR CONTA ! SUSTIN COLECTIVUL BIBLIOTECII MUNICIPALE RESITA, O ECHIPA FOARTE BUNA, CARE ESTE LA INCEPUT DE DRUM! CAND DARUIESTI PRIMESTI MAI MULT DECAT DAI !
    “DARUL DAT LA VREME ESTE UN DUBLU DAR.” Proverb grecesc
    „Plăcerea oamenilor cu adevărat mari e să facă oamenii fericiţi.” — Blaise Pascal
    A DARUI ESTE IN FIREA INTREGULUI UNIVERS. A ACCEPTA DARUL ESTE A DOUA NATURA A INTREGULUI UNIVERS. SA FIM, DECI , LA INALTIMEA A CEEA CE SANTEM.
    Dăruind, te înnobilezi, indiferent de condiţia în care te-ai născut, pentru că atunci cînd dăruieşti eşti asemenea lui Dumnezeu care permanent se dăruieşte pe Sine într-un nesfîrşit sacrificiu.
    Luaţi decizia să dăruiţi oriunde v-aţi afla, tuturor celor cu care vă întâlniţi. Atât timp cât veţi dărui, veţi primi. Cu cât veţi dărui mai mult, cu atât mai mare va deveni încrederea dumneavoastră în efectele miraculoase ale acestei legi a dăruirii. BIBLIOTECA MUNICIPALA RESITA , MERITA DARUL DUMNEAVOASTRA !

      (Citează)

  211. Biblioteca Comunala Letea-Veche/Bacau

    13/06/2014 la 11:23 AM

    Sunt bibliotecara de scurt timp in aceasta biblioteca comunala si am identificat destul de repede problemele si nevoile elevilor( de la Scoala Letea Veche/Bacau si a scolilor arondate ) precum si ale cetatenilor din comuna mea.
    Mi-as dori nespus de mult in biblioteca aceasta multifunctionala pentru a-i putea ajuta sa-si multiplice materialul didactic necesar (referate , eseuri , listarea unor documente , etc) si pentru a contribui la rezultatele scolare obtinute de acestia, majoritatea provenind din familii nevoiase care nu-si permit financiar sa-si suporte singuri aceste costuri .
    Totodata as putea ajuta si cetatenii mai saraci din comunitate cu unele copii necesare la unele institutii publice ( ex. APIA;,ELECTRICA;CASA DE PENSII;AJOFM;ETC)
    Deasemenea mi-ar fi foarte necesara si pentru unele activitati, serbari,desfasurate in cadrul bibliotecii , la multiplicarea poeziilor , a cantecelor ,diplomelor ,etc.Va multumesc anticipat !

      (Citează)

  212. Iordache Valentin

    13/06/2014 la 11:50 AM

    Asociata pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie – A.R.T.E, din Galati, unde parintii si profesorii voluntari realizeaza proiecte pentru elevii talentati din institutiile cu profil vocational, arte si sport. Au mare novoie de acest multifunctional, intrucat in prezent cheltuie din buzunarul propriu pentru activitatea de birotica.

      (Citează)

  213. Vasilescu Mara

    13/06/2014 la 1:02 PM

    Fundația „Leonardo Murialdo” (sau „Oratoriu”) este o Organizație Non Guvernamentală din Popești-Leordeni (http://www.murialdo.ro/murialdoweb/centruldetineret/prezentare.asp.)

    Misiunea Fundației este de a desfășura activități pentru ajutorarea, educarea și formarea copiilor și tinerilor, în special a celor săraci și nevoiași expuși riscurilor și marginalizării. Fundația promovează și desfășoară activități de formare, culturale și recreative. În sediul din Popești Leordeni funcționeaza 5 departamente: Biroul de Asistență Socială, Biblioteca Publică, Centrul de Formare Profesională, Centrul de Zi și Centrul de Tineret.

    Zi de zi în cadrul programului „Centrul de zi” elevii care vin aici cu drag , își efectuează temele alături de pedagogi bine pregătiți. De asemenea, pe lângă teme aceștia realizează numeroase activități și exerciții suplimentare care necesită existența unor fișe de lucru (și implicit a unui xerox).

    Totodată, aici aflându-se și biblioteca orașului, un număr mare de copii, tineri și adulți vin cu dorința de a studia, a împrumuta și a xeroxa materialele necesare efectuării unor proiecte, teme etc.(mulți dintre ei neavând această posibilitate acasă).

    De-a lungul fiecărei săptămâni au loc întâlniri în cadrul „Centrului de tineret” unde majoritatea tinerilor din comunitate iau parte și unde se dezbat diverse teme având ca scop o bună dezvoltare a acestora. Aici tienerii au nevoie de materiale, fișe cu temele, subiectele pe care le abordează pentru o mai bună aprofundare a acestora.

    Acestea sunt doar câteva din programele pe care Fundația „Leonardo Murialdo” le pune în practică și o parte dintre motivele pentru care existența unei multifuncționale xerox în această instituție ar fi de mare folos și ajutor.

    Sperăm din tot sufletul să ne aflăm printre cei aleși!

    Vă mulțumim!

      (Citează)

  214. chiliment magdalena

    13/06/2014 la 2:22 PM

    Buna ziua!
    Incep prin a va multumi ca v-ati gandit si la mine si ati trimis pe mail aceasta initiativa a dvs . Eu lucrez intr-o scoala gimnaziala – Scoala gimnaziala Vintila Bratianu- Stefanesti, jud. Arges, sunt contabila iar copilul meu invata la aceasta scoala. Un astfel de copiator, sunt convinsa ca este necesar oricarei scoli, deoarece bugetul institutiilor este foarte sarac. Noi avem un copiator la secretariat dar este primit prin fonduri europene. Nu face fata solicitarilor din partea profesorilor si elevilor , dar daca va ganditi la volumul mare de materiale atunci cu siguranta ar trebui sa dotati foarte multe unitati. Un astfel de copiator as fi dorit pentru compartimentul contabilitate deoarece este foarte util si nu avem . Eu salut aceasta initiativa, va doresc succes in aceasta actiune si sper sa avem noroc.

      (Citează)

  215. Mihaela Stefan

    13/06/2014 la 3:20 PM

    Fundaţia Leonardo Murialdo este de peste 14 ani activă în domeniul educaţiei, în Popeşti Leordeni.
    Aparent, educaţia nu pare a fi la modă …pentru mai nimeni. Ce facem atât de special:?….doar luăm copiii de la şcolile din comunitate, zilnic, îi ajutăm să îşi facă temele, le formăm abilităţi de viaţă independentă ,îi ajutăm pe părinţi să depăşească problemele copiilor lor, le dăm o gustare, îi ducem înapoi spre casă……Pare nimic deosebit, la o primă expunere descriptivă şi fără suflet.

    Însa, zi de zi, dincolo de indicatorii proiectelor noastre, creştem oameni. Oamenii de mâine, oamenii din viitor. Mai exact, umblăm pe străzile viitorului, cu încredere.
    Sădim speranţe pentru vieţi echilibrate, Îi învăţăm pe cei 85 de copii beneficiari ai Centrului de zi- principalul proiect al Fundaţiei, să aibă bun simţ şi omenie, grijă şi atenţie, faţă de ei şi faţă de ceilalţi.

    Şi….pentru că sistemul românesc de învăţământ ne impinge spre competiţie, zilnic, facem lecţii suplimentare, concursuri, proiecte.
    Zilnic xerocopiem, zilnic multiplicăm, zilnic lucrăm. Pentru Centrul de zi, pentru Bibliotecă, pentru grupurile de cateheză, pentru cor, pentru conferinţe, pentru cazuri din asistenţa socială, pentru cursuri de formare ale adulţilor.
    Suntem mulţi…şi la Centrul de zi, în timpul săptămânii şi în week end la activităţile Centrului de Tineret.
    În prezent, un xerox la care am ţinut mult, ne-a părăsit, sătul probabil de atâtea lecţii.
    Unul nou, ar găsi la noi, prietenie şi veselie, distracţie mare şi gălăgie, de dimineaţa până spre cină. Îi promitem însă linişte pe timp de seară şi odihnă bună noaptea.
    Mulţumim!

      (Citează)

  216. cristina costea

    13/06/2014 la 5:00 PM

    Buna ziua! Asociatia ”Impreuna pentru Viitor” Spantov, deruleaza un proiect educational ”Centru de educatie Alternativa” in cadrul unei vechi cladiri – fosta scoala primara din localitate, prin intermediul caruia 20 de copii sunt implicati in activitati formale (lectii romana, matematica si engleza) si non-formale; de asemenea atat in cadrul acestui proiect cat si in alte activitati educative, interculturale si de dezvoltare comunitara, sunt implicati 20 de tineri voluntari activi, elevi de gimnaziu si liceu, pentru care o imprimanta ar fi de mare folos, atat in derularea activitatilor voluntare, cat si in realizarea sarcinilor lor scolare.

    Va multumim!

      (Citează)

  217. Ciutureanu Rodica

    13/06/2014 la 5:05 PM

    Buna ziua ,dragi prieteni si foarte buni colaboratori !:)
    Ne-ar interesa astfel de aparate multifunctionale , mai ales ca suntem din mediul rural , unde astfel de mijloace care ne usureaza munca nu prea exista !

    Orice donatie din partea unor firme sau asociatii care au mai multe posibilitati este binevenita pentru noi , mai ales ca nu avem in comunitate asemenea aparatura si suntem nevoiti sa mergem pe la Primarie si sa mai pieredm timp…asa avand o imprimanta performanta ca cea pe care ne-o propuneti , nu mai pierdem nici timpsi nici nu mai deranjam pe nimeni !:)
    In speranta ca vom deveni beneficiarii multifunctionalei, va multumim anticipat si asteptam cu nerabdare sa devenim beneficiari .:)

      (Citează)

  218. Sutin Asociata pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie – A.R.T.E, din Galati,deorece aceasta ajuta tinerii elevi ai Liceului de Arte “Dimitrie Cuclin”-Galati care au nevoie de sustinere in ceea ce fac.
    Acestia in aproape toate activitatile au nevoie de afise,iar acest multifunctional i-ar ajuta foarte mult pe organizatori pentru a nu mai suporta cheltuielile in totalitate.

      (Citează)

  219. Balan Floarea

    13/06/2014 la 7:24 PM

    Tare mult as dori ca o multifunctionala sa ajunga la Colegiul National Ion Maiorescu Giurgiu. Desi este cea mai veche si reprezentativa unitate de invatamant a judetului ( piatra de temelie a fost pusa in 1869) si a dat si da generatii de oameni foarte bine pregatiti, astazi se afla in mare dificultate: cladirea liceului a inceput sa fie reabilitata inca din 2005, dar datorita unor conjuncturi nefericite, lucrarile au trenat, speram insa, ca la toamna sa fie finalizate. Actualmente se se invata in fostul camin al liceului, unde salile sunt foarte mici, incat elevii abia au loc si in corpul C din liceu, care a fost reabilitat (6 clase).
    Desi sunt 1060 de elevi, pregatiti de 62 de cadre didactice, nu avem decat un singur xerox si tare greu ne descurcam atunci cand trebuie sa multiplicam documentele solicitate de catre secretariat, dar mai ales pentru a multiplica fise de lucru, teste, modele de subiecte pentru examenele nationale. Chiar zilele acestea am discutat cu dna administrator si spunea ca se apropie bacalaureatul, iar xeroxul este “pe duca”, respectiv a inceput sa scoata cu dungi.
    Ne-am bucura mult daca am primi un xerox, care ar fi folosit de elevi, profesori, intreg personalul scolii deopotriva.
    Cu deosebita consideratie pentru activitatea Dvs.
    F.Balan

      (Citează)

  220. Balan Floarea

    13/06/2014 la 7:26 PM

    Tare mult as dori ca o multifunctionala sa ajunga la Colegiul National Ion Maiorescu Giurgiu. Desi este cea mai veche si reprezentativa unitate de invatamant a judetului ( piatra de temelie a fost pusa in 1869) si a dat si da generatii de oameni foarte bine pregatiti, astazi se afla in mare dificultate: cladirea liceului a inceput sa fie reabilitata inca din 2005, dar datorita unor conjuncturi nefericite, lucrarile au trenat, speram insa, ca la toamna sa fie finalizate. Actualmente se se invata in fostul camin al liceului, unde salile sunt foarte mici, incat elevii abia au loc si in corpul C din liceu, care a fost reabilitat (6 clase).
    Desi sunt 1060 de elevi, pregatiti de 62 de cadre didactice, nu avem decat un singur xerox si tare greu ne descurcam atunci cand trebuie sa multiplicam documentele solicitate de catre secretariat, dar mai ales pentru a multiplica fise de lucru, teste, modele de subiecte pentru examenele nationale. Chiar zilele acestea am discutat cu dna administrator si spunea ca se apropie bacalaureatul, iar xeroxul este “pe duca”, respectiv a inceput sa scoata cu dungi.
    Ne-am bucura mult daca am primi un xerox, care ar fi folosit de elevi, profesori, intreg personalul scolii deopotriva.
    Cu deosebita consideratie pentru activitatea Dvs.

      (Citează)

  221. Mă bucur să văd că sunt atâtea cereri pentru educație, pentru elevi. Sper să ajungă la oamenii dăruiți și care îi vor încuraja pe copii să viseze și să pună întrebări. Așa că nu mai cer pentru noi – Asociația ROI/ proiectul Zburd-Educație prin coaching (www.zburd.ro). Dar vă spun că, prin acest proiect, încurajăm lucrul în echipa elevi-profesori-părinti si stiu ca vom ajunge in cat mai multe scoli si licee, chiar si fara xerox… :-) despre proiect aici: http://youtu.be/Xi0tUnCt6Ug
    Simona

      (Citează)

  222. JCI ( Junior Chamber International). Iubire, bunatate, caldura, grija, bucurii! Le-am gasit pe toate in aceasta echipa minunata care a adus zambete pe fetele copiilor cu fiecare ocazie intampinata. Activitatile pe care le organizeaza sunt frumoase, educative, ofera sprijin copiilor defavorizati si cel mai important: deseneaza ganduri, sentimente in inimile lor. Sunt oamenii care stiu cum sa aiba grija de ceilalti, cum sa-i ocroteasca, cum sa-i sprijine. Au daruit fericire, au primit fericire: zambetele copiilor.

      (Citează)

  223. Mihail Albisteanu

    13/06/2014 la 8:55 PM

    Evident, ma refeream la echipa JCI IASI – o echipa cu adevarat puternica!

      (Citează)

  224. Buna seara! Consider ca asociatia A.R.T.E din Galati merita sa castige concursul deoarece se implica in numeroase proiecte pentru sustinerea tinerelor talente. Pentru aceste proiecte este important sa existe infrastructura, de aceea xeroxul ar fi de mare ajutor. Succes participantilor!

      (Citează)

  225. cojocaru tiberiu

    13/06/2014 la 9:10 PM

    Propun JCI-IASI pentru bucuria care a aduso in sufletele copiilor printre care ma numar si eu.Va multumim

      (Citează)

  226. Sustin echipa JCI in tot ceea ce si-a propus sa faca pentru copii. Apreciez ca mai sunt si oameni mari care ,,lupta,, pentru ca cei mici sa aiba zambetul pe buze, indiferent de cat de mare sau mic e gestul acestora. Multumesc ca existati!

      (Citează)

  227. Sustin JCI Iasi! Este o echipa formata din oameni devotati si ambitiosi, iar actiunile lor aduc cate un gram de speranta in sufletul fiecarei persoane care aujnge sa-i cunoasca. O multifunctionala le va imprima cate o noua idee pe fiecare pagina!

      (Citează)

  228. JCI- Iasi. Pentru mine sunt ca niste ingeri pazitori.M-am bucurat foarte tare cand eu si colegii mei am fost vizitati de mascota Tedi care ne-a adus dulciuri si carti in Scoala Goruni, jud. Iasi. Am avut emotii la Povestea Micului Pann, sceneta la care am participat tot datorita lor si am ramas cu amintiri frumoase. De ingerii pazitori cine are grija?

      (Citează)

  229. BEJENARIU IONUT

    14/06/2014 la 8:22 AM

    Susținem din tot sufletul campania pentru Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Suceava,donarea unui Xerox care ar fi foarte util liceului și elevilor.Sora mea a absolvit acum 2 ani ,eu sunt elev acum la tehnician mecatronist și amândoi am întâmpinat deseori probleme în multiplicarea documntelor școlare-Subiecte de Bacalaureat,teste,fișe de lucru,manuale la toate disciplinele.La banii pe navetă,mâncare,haine mai adăugam aprope zilnic costuri cu multiplicarea materialelor școlare.

      (Citează)

  230. Mihaela Amalanci

    14/06/2014 la 8:28 AM

    “DERZIS ERUDITIO” Bacău. Suntem implicaţi activ în susţinerea şi promovarea sportului şi culturii băcăuane şi nu numai. Diversitatea proiectelor şi voluntariatelor noastre ne sunt mărturie. Vă mulţumim!

      (Citează)

  231. Susținem din tot sufletul campania pentru Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Suceava,donarea unui Xerox care ar fi foarte util liceului și elevilor.Am absolvit acum 2 ani , tehnician mecatronist și am întâmpinat deseori probleme în multiplicarea documntelor școlare-Subiecte de Bacalaureat,teste,fișe de lucru,manuale la toate disciplinele.La banii pe navetă,mâncare,haine mai adăugam aprope zilnic costuri cu multiplicarea materialelor școlare.

      (Citează)

  232. POPESCU MARIAN

    14/06/2014 la 8:38 AM

    Un gest deosebit.Susținem această campanie pentru Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.Eu am absolvit anul trecut la tehnician mecatronist,dar acum este elev fratele meu la același profil.Deseori am avut nevoie de materiale xeroxate .Eu am fost silitor și am xerox- at tot ce a fost nevoie cu destule sacrificii.Acum sunt student și il susțin cat pot pe fratele meu.Este foarte util un Xerox pentru activitățile didactice ,școlare ale elevilor și profesorilor.-manuale ,alestate profesionale,teze,fișe de lucru,subiecte olimpiadă,portofolii.

      (Citează)

  233. TARCAN MARIANA

    14/06/2014 la 10:27 PM

    JCI-Iasi-pentru bucuria și speranța adusa in sufletul celor pe care îi ajută.O echipa cu suflet mare și cu realizări deosebite.

      (Citează)

  234. Darius Lancranjan

    17/06/2014 la 12:00 PM

    Susțin această campanie pentru Colegiul Economic “Dionisie Pop Martian”. Elevii acestui colegiu ar avea nevoie de această aparatură pentru îndeplinirea sarcinilor zilnice la timp.

      (Citează)

  235. Sustin aceasta actiune pentru dotarea Colegiului Economic “Dionisie Pop Martian”
    cu un nou xerox.

      (Citează)

  236. Feiereisz Damaris

    17/06/2014 la 2:54 PM

    Buna ziua,
    Recomand Colegiul Economic “Dionisie Pop Martian” din Alba Iulia, pentru este o mare necesitate pentru fiecare elev, deoarece multi dintre noi suntem nevoiti sa mergem la diferite xeroxuri sa scoatem referate, proiecte pentru scoala cand putem foarte simplu sa le scoatem la scoala si sa nu mai trebuiasca sa cheltuim si bani pe ele.De aceea cred ca, un xerox in scoala ar fi de mare folos elevilor.
    Multumesc anticipat si felicitari pentru idee!

      (Citează)

  237. Buna ziua!
    Scoala gimnaziala Nestor Urechia din orasul Busteni, jud. Prahova are mare nevoie de un multifunctional xerox! Avem multe activitati care necesita xeroxarea diferitelor materiale.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus