un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Unde să donați pentru sârbi

22 May 2014  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Vecinii noștri sârbi sunt puternic loviți de inundații, care au făcut deja zeci de morți în Balcani și au distrus multe localități. Mă gândesc că este cazul să fim și noi buni vecini, să arătăm că nu degeaba suntem țara cea mai mare cu care se învecinează și să-i ajutăm cum putem.

Cine vrea să doneze diverse bunuri le poate duce direct la ambasada Serbiei din București. Cred că au nevoie de lucruri utile precum conserve cu mâncare, pături, haine, încălțăminte, poate chiar și apă

Centru de colectare Ambasada Serbiei la Bucureşti
Adresă: Calea Dorobanților 34, București 010573, Telefon: 021 211 9871, Program: NON-STOP

Vorbim de zona foarte apropiată de ASE-Cibernetică a Căii Dorobanților, vedeți pe Google Maps.

serbia_1serbia_2
serbia_3serbia_4

sursa foto: The Big Picture.

    11 comentarii

  1. tu cat ai dat?

      (Citează)

  2. Cei de la ambasada colecteaza bunuri, bani puteti dona la Crucea Rosie:

    http://www.crucearosie.ro/donatii/donatii-online/apel-inundatii-balcani.html

      (Citează)

  3. Eu zic cam ca Ebenezer, au guverne, are cine sa aiba grija de ei. Economia lor e cam la fel de performanta ca noastra. Si cred ca ar fi cazul sa ne facem ordine la noi in ograda intai, inainte sa ne apucam de acte de caritate cu altii.

      (Citează)

    • Noroc că macedonenii muntenegrenii n-au zis “să vină ambulanțe din România, ce să mai trimitem noi?” atunci când s-a prăbușit autocarul românesc la ei în prăpastie.

      Noroc și că nu toți oamenii gândesc așa, altfel specia umană ar dispărea rapid, fiecare singur la el în casă, așteptând “guvernul” să vină să-l hrănească.

      Eu n-am zis să se pună guvernul nostru pe ordine în administrarea țării, ci să doneze oamenii ce au în plus pe acasă.

        (Citează)

  4. Aia cu autocarul erau muntenegreni. Te plimbi degeaba.

      (Citează)

  5. Credeti ca in Romania daca se intampla ceva similar, guvernul(si ma refer la orice guvern de dupa ’89) era in stare sa rezolve problemele fara ajutor?
    Daca tin bine minte pana si pentru Japonia se faceau donatii internationale, si daca tin bine minte economia lor e in top 10 mondial.

      (Citează)

  6. Sa dea bani vinovatii adevarati: http://www.b1.ro/stiri/externe/patriarhul-serbiei-conchita-wurst-este-responsabila-pentru-inunda-iile-fara-precedent-din-ara-83138.html

    in alta ordine de idei, sa o lasam mai moale cu marea prietenie romano-sarba, ca ei la 1918 s-au trezit cu armata lor prin banatul nostru. Iar romanii de au ramas dincolo de granita au avut numai de suferit.

      (Citează)

  7. http://imgur.com/nhsOsf3

    Tocmai ce am gasit asta in posta. Au trimis scrisori de multumire la toata lumea. Chapeau!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus