un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lasă-te de fumat cu ajutorul unor magneți lipiți de ureche

22 May 2014  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Update: articolul înițial era despre niște magneți vânduți pe Groupon cu 29 de lei. Cică îi lipești pe ceafă și aceștia te fac să nu mai fumezi. Între timp Groupon s-a retras din România, iar magneții nu mai există.

Dar iată partea importantă: nici un magnet nu vă va face să vă lăsați de fumat. Nici nu există vreo astfel de soluție magică unde voi nu faceți nimic și, dintr-o dată, nu veți mai dori țigări.

Nu, ca să vă lăsați de fumat este nevoie doar de o voință puternică. Nu mai puneți țigara în gură! Va fi dificil câteva zile, veți fi tentați să reveniți, dar beneficiile pentru sănătatea voastră viitoare vor fi mult mai mari. În plus, veți redescoperi plăcerea gustului în diverse alimente și băuturi, veți economisi mulți bani pe lună și nu veți mai mirosi urât celor din jur.

Nu-i simplu, dar nici greu! Sau ce, vă dovedește o țigară?

 

magneti_anti_fumat

  9 comentarii

 1. Știi cum se spune – pro… (TV) e ăla care dă, nu ăla care cere!

    (Citează)

 2. Chiar functioneaza. Si mai are un avantaj pe care l-am descoperit eu:. Campul ala magnetic pe care il creeaza, extrage mici cantitati de energie din sinapsele neuronilor pe care le distribiuie in aura energetica. Ca urmare se incarca si telefonul daca are incarcare wireless. Disclamer: nu fuctioneaza la reptilieni.

    (Citează)

 3. Confirm,nu functioneaza la reptilieni.

    (Citează)

 4. Placebo, iar asta functioneaza… am luat si eu! pretul e pentru efect, daca e gratis il induci mai greu

    (Citează)

 5. trebuia adaugat “la creierul la fel de infim”.

    (Citează)

 6. Supradoza de placebo

    (Citează)

 7. frate, scrie minune? Deci e minune cum functioneaza.

    (Citează)

 8. Magneti antifumat

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus