un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un cont bun de urmărit pe Instagram

5 May 2014  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Dacă vreți să vedeți o mulțime de fotografii inedite pe Instagram, urmăriți contul _bahamasgirl_. Cele două fotografii de mai jos de acolo sunt luate.
bahamas_girl_1-001bahamas_girl_2

Femei frumoase și sexy? Încercați tashoakley și laurencalaway.

Desigur, nu uitați să mă urmăriți și pe mine la nwradu. Eu sunt mai cu mâncare/oraș/funduri de femei, dar na, poate vi se pare interesant fluxul.

    8 comentarii

  1. “Eu sunt mai cu mâncare/oraș/funduri de femei, dar na, poate vi se pare interesant fluxul.”
    Noi credem ca esti un labar infect !

      (Citează)

  2. Mersi pentru conturile de instagram.

    Orecum offtopic: Referitor la cele 2 imagini postate, ultima oară când verificasem în ToS (condițiile de utilizare) era scris explicit pe undeva că nu ai voie să downloadezi imaginile de pe instagram și să le incluzi pe un site, procedura de urmat e cu embedd. Parcă AFP pierduse în US un proces, tocmai că nu acordaseră credit unor imagini ciordite de pe instagram.

      (Citează)

    • @Ariel: păi le-am dat sursa, nu cred că s-ar putea supăra nimeni aici pentru că încurajez oamenii să se aboneze la Instagram și la contul respectivului fotograf.

        (Citează)

  3. Lumea e prea ocupata sa pozeze viata in loc sa o traiasca.
    Am observat ca de multe ori ratezi placerea si esenta unui moment tocmai ca esti prea concentrat sa faci poza perfecta.

      (Citează)

    • @L!nux: eu păteam asta des în concedii. Ajungeam într-un loc nou și eram stresat să fac fotografia perfectă, să surprind totul cu aparatul, să prind momentul când se dau oamenii la o parte din fața statuii șamd. Ulterior îmi dădeam seama că nu prea aveam eu amintiri de acolo, doar cele digitale.

      Așa că am corectat problema. Acum când ajung undeva mă uit bine cu ochii mei, analizez, caut detaliile, privesc oamenii. La final, după ce-am văzut tot, știu și ce merită surprins în fotografie, fac două poze și gata.

        (Citează)

  4. de parca ma doare-n cot ce mananca sulea

      (Citează)

  5. Iți recomand cu căldură și contul nostru de instagram (http://instagram.com/romaniamagica) dacă ești pasionat de travel :)
    Tocmai ce am strâns 10.000 de fotografii pe #RomaniaMagica :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus