un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Prețuri mult reduse la SGS 5, HTC One M8 și iPhone 5S, plus multe alte modele

23 May 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

22 comentarii

Opriți presa, eMAG tocmai a anunțat reduceri excelente la cele mai râvnite telefoane ale momentului. Consultați întreaga lor ofertă AICI.

Iată vedetele:

of_sgs5Samsung Galaxy S5 16 GB – 2.319 lei redus de la 2.899 lei

of_htc_oneHTC One M8 – 2.279 lei redus de la 2.849 lei

of_iphoneiPhone 5S, 16 GB – 2.199 lei redus de la 2.749 lei

bf_koyos_note3Samsung Note 3 32 GB – 1.783 lei redus de la 2.229 lei

of_htc_one_m7Vechiul HTC One, 32 GB – 1.599 lei redus de la 1.999 lei

of_lg_g2_miniNoul LG G2 mini – 1.095 lei redus de la 1.369 lei

Oferta este valabilă până pe 25 mai în limita stocului, așa că grăbiți-vă.

    22 comentarii

  1. Reducerile astea se fac din adaosul comercial, nu? Că eu nu prea mă pricep…

      (Citează)

  2. Presele, nu presa, daca tot vrei sa traduci ad literam.

      (Citează)

  3. Nu se știe.

    Reducerile mici, de 3-5%, de obicei se fac din adaosul magazinului, care este undeva la 10-11% pentru telefoane.

    Reduceri mai mari, precum acestea, se fac și cu ajutor de la distribuitor, care renunță și el la preț.

    Cu toate acestea, atunci când vezi atâtea branduri la un loc în ofertă, este foarte posibil ca magazinul să dea de la el toată reducerea, să meargă la zero chiar, ca apoi să se laude că a vândut multe aparate, să-ți vândă ulterior accesorii șamd. Altfel te duci la anul la distribuitor și negociezi când îî spui “uite, eu în 2014 am vândut 50.000 de telefoane de-ale tale”.

    Înclin să cred că acum asta este explicația, ar fi fost prea dificil să discute cu atâtea branduri atâtea reduceri, nu mai zic că de obicei Apple nu face așa ceva.

    Mai există și lichidările de stoc, care pornesc chiar de la distribuitor (vrea să scape de multe produse și le lasă prețul) sau de la magazin (care poate are stocuri proprii), însă de obicei acelea sunt la produse mai vechi, nu la cele mai noi telefoane.

      (Citează)

  4. Mulțumesc pt. încercarea de a explica. Concluzia mea ar fi că, ținând cont și de faptul că e interzis de lege să vinzi sub prețul de achiziție (cu niște excepții), la terminalele ”cele mai dorite” adaosul este de 25% cel puțin…

      (Citează)

  5. Spune-mi, te rog, daca intentionezi sa faci un review la Sony Z2 ? Am vazut ca a aparut la Vodafone.

      (Citează)

  6. Apple nici macar nu este adus oficial in Romania, e vreun stoc gasit pe langa Almeira in Spania sau la vreun trader din Italia.

    Reducerile sunt OK, preturile sunt sub Amazon DE asa ca teoretic merita. Practic, discutia nu este asa de simpla pentru ca de exemplu Xperia Z al meu a venit din Germania cu docking station. Pe eMAG acelasi telefon era cu 200 de lei mai scump si fara docking station, deci clar alta sursa de stoc decat UE.

    Si asta e o problema care nu se poate chiar ignora, pentru ca un stoc de telefoane facute pentru alta regiune, alti operatori, nu va functiona chiar perfect. In al doilea rand acest gen de telefoane va astepta actualizarile de soft mai mult decat cele din UE.

      (Citează)

  7. bune oferte. si frumos din partea ta ca le-ai semnalat. acuma, nu stiu daca sa iti multumesc sau sa te injur ca tocmai am fost usurat de niste bani de catre colega de apartament pentru un iphone 5s :)

      (Citează)

  8. Eu astept nexus 5 la 1300 ron cum a fost in trecut la o oferta . Sper sa vina in curand :D .

      (Citează)

  9. Este interzis prin lege sa vinzi in pierdere, insa daca inclusi aceste vanzari intr-o campanie de marketing, nu mai este asa interzis. In plus de asta, de la furnizori poate fi doar daca ar cumpara cantitati imense pe stoc, si chiar nu cred ca pe parte iPhone se poate macar asa. Sunt suportate de ei pentru a aduce vanzari adiacente, pt a castiga clienti, pt a isi face reclama si alte motive asemanatoare

      (Citează)

  10. Si dupa cum era de asteptat, probabil cateva bucati pe stoc, acum stoc epuizat la toate

      (Citează)

    • @Ciprian: s-ar putea sa suplimenteze, când a fost oferta la Nexus 5 s-a terminat stocul în câteva ore, dar a doua zi au reapărut.

        (Citează)

  11. Daca vin de la QuickMobile pot sa le dea si gratis ca numai un nebun le-ar cumpara. Horror e “importatorul” asta iar service-ul Quick e chiar un cosmar.

      (Citează)

    • @Nicu: din câte știu, QuickMobile dă telefoane prin foarte multe magazine de la noi, așa că cel mai probabil nu poți scăpa de ei. Și eu am avut vreo două HTC-uri luate de la eMAG și pe certificat scria QuickMobile. QuickMobile este un magazin mare la noi, au și magazine fizice prin țară, inclusiv în mall-urile bucureștene, așa că de multe ori temerile sunt exagerate.

      Totuși, garanția o ai la eMAG. La ei duci produsul, ei îți dau 15 zile termen maxim de reparație, conform legii. Că mai departe ei îl trimit la QM sau altcineva, deja nu mai contează. Am dus eu un aparat foto luat de la eMAG la garanție direct la distribuitorul de unde l-au luat ei și apoi cei de la eMAG mi-au spus că trebuia să-l duc la ei, se ocupau ei de tot, beneficiam de pickup și service gratuit, că doar am fost clientul lor și tot așa.

        (Citează)

  12. Radu,
    iphone-ul cumparat azi a venit cu incarcator cu 3 picioare si adaptor.

      (Citează)

  13. ora 22.30 stoc epuizat la primele 4 (mai putin G2-ul).
    Ci ca romanii sunt saraci si nu au bani!

      (Citează)

  14. Nu ti-au trecut vanataile de ultima data, cand ti-am aratat ca nu stii despre ce vorbesti in privinta conditiilor oferite de eMAG si vad ca trebuie sa pun lucrurile la punct din nou.
    1. arata-mi eMAG aici, pe site-ul oficial Apple, sectiunea where to buy: https://www.apple.com/ro/buy/
    2. arata-mi iPhone aici, pe site-ul oficial Apcom, sectiunea ce produs si de unde il cumperi.
    Eu zic sa te lasi de discutii in contradictoriu cu mine, nu tin mortis sa te fac ras la tine acasa si sa-ti scot ochii ca habar nu ai pe ce lume esti.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus